Başlangıç Yapamama..

• Kullanıcı zpostar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

zpostar

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bu işi ilk çıktığından beri takip ediyorum ancak uzaktan. Herkes yeni stratejiler farklı tarzlar oluşturmuş güzelde rakamlar kazanılmış Allah bol kazanç versin herkese inşalalh.Ancak aylardır sadece uzaktan izliyorum ve nerden başlayacağımı bilemedim..Nasıl bir yol çizeceğimi bilemedim? Önce vds mi almalıyım konu mu belirlemeliyim anlayamadım.2006 tarihli iki kanalım var bir kaç video denemem oldu ama izlenme alamadım .Nerden nasıl başlamam gerek bir türlü kafamda netleştiremedim hep kararsızlık içerisindeyim.Siz tecrübeli arkadaşlarımdan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum :) Herkese hayırlı kazançlar..

Yapman gereken şöyle 1-2 mail açıp genel videolar atman ve hangi kategoriler izlenim alıyor bakman.
Bununla birlikte açtığın mail adreslerinden bir tanesi ile adsenseye başvuru yapman.
zaten izlenme gelen kanalları keşfettiğin zaman farklı varyasyonlarda kanllar açıp izlenim sayını arttırırsın. Fakat önce bir hedef belirle ve ona odaklan.

Yapman gereken şöyle 1-2 mail açıp genel videolar atman ve hangi kategoriler izlenim alıyor bakman.
Bununla birlikte açtığın mail adreslerinden bir tanesi ile adsenseye başvuru yapman.
zaten izlenme gelen kanalları keşfettiğin zaman farklı varyasyonlarda kanllar açıp izlenim sayını arttırırsın. Fakat önce bir hedef belirle ve ona odaklan.

Cevabın için teşekkürler .Şu an zaten adsense hesabım var .Az kanal açıp o kanallara mı yoğunlaşmalı yoksa çok kanal açıp her kanal bir sürü video atıp sürümden kazanmaya çalışmak mı daha mantıklı işin içinden çıkamadım.Şu ana kadar az denemem oldu ama daha çok deneme yapmam gerek anlaşılan

en büyük problem bu zaten, psikoloji...bende de aynı problemler var

bendede aynı sorun var 2 aya yakın süredir sadece bilgi topluyorum bir türlü başlıyamadım

hocam ac bi haber kanali haber ajansi sitelerinde videolari kanalina yukle en azindan bi ucundan baslamis olursun. bu is 1-2 video attimda izlenim almadiyla olmaz. gunluk at kanala 50 videoyu 20 si izlenmesse 30 u izlenir.

hocam ac bi haber kanali haber ajansi sitelerinde videolari kanalina yukle en azindan bi ucundan baslamis olursun. bu is 1-2 video attimda izlenim almadiyla olmaz. gunluk at kanala 50 videoyu 20 si izlenmesse 30 u izlenir.

Hocam ilginiz ve cevabınız için teşekkür ederim öncelikle .Bu tarz şeyler hep geliyor aklıma ama düşününce yok olmaz ya diyorum kendi kendime ama denemem lazım anlaşılan .Hiç bıkmadan denemek lazım galiba.

Aklina gelen seyleri hemen uygulayacaksin. yt deneme yanilma yeri belki aklina gelen seyler sana cok buyuk meblalar kaybettirdi. en kisa zamanda kendine bi yol cizip baslaman lazim en onemlisi muslera06 nin konularini okuman lazim.

Valla hocam sorma çok şeyler kaybettik elim bir türlü klavyeye gitmedi sadece okudum öyle.Muslera hocamın tüm konularını makalelerini okudum r10 da ilk bahsedildiğinden beri takip ediyorum zaten sürekli artık tak etti bir yerden başlayacağım inşallah benimle aynı durumda ki arkadaşlara da ön ayak olur :)

ben dun tam 1 ayimi doldurdum yt da 4 $ kesinlesmis kazancim var hem okudum hem uyguladim. ve de okumaya de am ediyorum. bir an once baslamanizi tavsiye ediyorum. zarardan donun.

valla hocam ufaktan başladım birşeylere bakalım birkaç hafta deneyeceğim bakalım nasıl olacak.

Kendinize her gün bir video hedefi belirleyin 5-10 dakika arası olsun tahmininizce her gün 30-50 arası izlensin minimum bu hedefle çalışsanız 3.ayda itibaren her ay düzenli ödeme alırsınız.
siz bırakın vds vps ups abc xyz hele bir ufaktan başlayın ve emin olun artık yaşam şekli olacaktır.ve bazı aylar hiç çalışmasanız da -mesela vize dönemi, bayram haftası- yine de kazanacaksınız
Facede yada başka sitelerde olup youtube da olmayan milyonlarca video var.ve ben eminim ki her gün bir sağlam videoya denk geliyoruz sadece bunları da atsanız da olur.Şakası bir yana da bu işte herkese para var siz yeter ki başınızı eğip yüklemeye yapın
illa ki vds ingilizce niche çalışmayın öyle 5 milyonluk video var ama çıklaması yok :)
Örneğin bugün büyükçekmece de iki hatun kavga ediyordu ayırmadı 10 erkek ben çekecektim utandım çekseydim kısa sürede tutar dı olay video ama karekteirm değil
yani lafın kısası siz hele bir yükleyin para geldikçe yükleyeceksiniz çünkü Para Tatlıdır.

Yada beğendiğiniz videoları -ister youtube olsun ister diğer siteler- indirip bir diske kaydedin.toplamda örneğin 200 video oldu iyi bir kanal çıkar mesala bu videolardan karışık kanallar dan olduğu için de sağlam olur yani indirdiğin senin favori videoların sana iyi kazandırır

Kendinize her gün bir video hedefi belirleyin 5-10 dakika arası olsun tahmininizce her gün 30-50 arası izlensin minimum bu hedefle çalışsanız 3.ayda itibaren her ay düzenli ödeme alırsınız.
siz bırakın vds vps ups abc xyz hele bir ufaktan başlayın ve emin olun artık yaşam şekli olacaktır.ve bazı aylar hiç çalışmasanız da -mesela vize dönemi, bayram haftası- yine de kazanacaksınız
Facede yada başka sitelerde olup youtube da olmayan milyonlarca video var.ve ben eminim ki her gün bir sağlam videoya denk geliyoruz sadece bunları da atsanız da olur.Şakası bir yana da bu işte herkese para var siz yeter ki başınızı eğip yüklemeye yapın
illa ki vds ingilizce niche çalışmayın öyle 5 milyonluk video var ama çıklaması yok :)
Örneğin bugün büyükçekmece de iki hatun kavga ediyordu ayırmadı 10 erkek ben çekecektim utandım çekseydim kısa sürede tutar dı olay video ama karekteirm değil
yani lafın kısası siz hele bir yükleyin para geldikçe yükleyeceksiniz çünkü Para Tatlıdır.

Yada beğendiğiniz videoları -ister youtube olsun ister diğer siteler- indirip bir diske kaydedin.toplamda örneğin 200 video oldu iyi bir kanal çıkar mesala bu videolardan karışık kanallar dan olduğu için de sağlam olur yani indirdiğin senin favori videoların sana iyi kazandırır

İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim. Aldığım cevaplardan edindiğim tecrübe pes etmemek ben çok çabuk pes ettim olmadığını görünce.Her telden değilde bir konuda yoğunlaşmak daha mantıklı gelmeye başladı valla başladık biryerlerden artık oku oku nereye kadar :)

Vitesi bire takacaksın ve ayağını yavaşça debriyajdan kaldıracaksın. Kendisi yavaşça ilerlemeye başlayacak. Bulunduğun vitese hakim olmaya başladıkça vites yükselteceksin.
Ama yolda kurallara uyarak ilerle. Yanlamaya kalkarsan, hız sınırını aşarsan cezanı kesiveriyor amca.. Acımıyor.
İşte bu kadar basit.

Vitesi bire takacaksın ve ayağını yavaşça debriyajdan kaldıracaksın. Kendisi yavaşça ilerlemeye başlayacak. Bulunduğun vitese hakim olmaya başladıkça vites yükselteceksin.
Ama yolda kurallara uyarak ilerle. Yanlamaya kalkarsan, hız sınırını aşarsan cezanı kesiveriyor amca.. Acımıyor.
İşte bu kadar basit.

Anladım hocam demek istediğinizi öyle funny videolara 100 dolarlık kelime ekleyip niche diye sonrada ağlayanlardan değilim :).. dürüstce kimseyi aldatmadan ufaktan ufaktan harçlık çıksın yeter kafasındayım.Bakalım olacak inşallah birşeyler:).. tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim. Aldığım cevaplardan edindiğim tecrübe pes etmemek ben çok çabuk pes ettim olmadığını görünce.Her telden değilde bir konuda yoğunlaşmak daha mantıklı gelmeye başladı valla başladık biryerlerden artık oku oku nereye kadar :)

:D :D yahu para Gavuristandan Geliyor :D dah ne ...
başladığına sevindim :) ilk paranı aldıktan sonra daha da pişkin pişkin bakacaksın bu işe ;)

---------- Mesaj saat 12:44:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:43:00 civarında gönderildi. ----------

İşte bu kadar basit.

el frenini bırakmassan araba istop edecektir :D

kazanırsın kardeşim bırakma.benim 1 ay 1 hafta oldu.ilk 1 ay 3 $ kazandım.ama son 1 hafta içerisinde günlük 5-6 $ arasında kazanmaya başladım.inşallah böylede devam eder.tek kanalla calıs derım ben(simdilik tabi).yogun oldugum için tek kanalla calısıyorum ben.

Herkese tavsiyeleri için çok teşekkür ediyorum .DUrmak yol çalışmaya devam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri