battusaya ulaşamıyorum

KimYooShin

Kayıtlı Üye
Dün kendisine pinli adsense üyeliğimi sattım fakat 1 hafta süre istedi tamam filan dedim adsenseye yönetici olarak ekledi kendisini beni çıkardı teamviewerden yapıyoduk bunları konuştuk filan tamam filan dedik 1 hafta sonra sorun çıkmazsa adsensede paranı yatırırım dedi tamam dedim skypesini aldım yatıyodum iyi geceler diyip
skypeyi kapadım sabah açtığımda offlineydi sa yazdım 8:20 de mesaj gönderilememiş hala loading simgesi çıkıyo sorun oldu herhalde dedim 19:12 de tekrar yazdım hala loading simgesi çıkıyor herhalde bende bir sorun vardır diye başka offline 1 arkadaşa yazdım direk yolladı herhalde battusay beni engelledi ? yada başka birşey oldu kendisine ulaşabilen varmı yada nasıl ulaşabilirim

Battusay odemeni yapar ustad rahat ol.Baska isleri filan vardir belki hemen telasa kapilmana gerek yok.Geldiginde kendisi belirtir zaten nedenini.

Battusay odemeni yapar ustad rahat ol.Baska isleri filan vardir belki hemen telasa kapilmana gerek yok.Geldiginde kendisi belirtir zaten nedenini.

yok abi estağfurullah mesajlar gitmiyo kendisine bendede doğal olarak kuşku oluştu arkadaşa yolladım direk gitti neyse hayırlısı :)

Dün kendisine pinli adsense üyeliğimi sattım fakat 1 hafta süre istedi tamam filan dedim adsenseye yönetici olarak ekledi kendisini beni çıkardı teamviewerden yapıyoduk bunları konuştuk filan tamam filan dedik 1 hafta sonra sorun çıkmazsa adsensede paranı yatırırım dedi tamam dedim skypesini aldım yatıyodum iyi geceler diyip
skypeyi kapadım sabah açtığımda offlineydi sa yazdım 8:20 de mesaj gönderilememiş hala loading simgesi çıkıyo sorun oldu herhalde dedim 19:12 de tekrar yazdım hala loading simgesi çıkıyor herhalde bende bir sorun vardır diye başka offline 1 arkadaşa yazdım direk yolladı herhalde battusay beni engelledi ? yada başka birşey oldu kendisine ulaşabilen varmı yada nasıl ulaşabilirim

Battusay hafta icleri aksamlari gelir o da bir isi cikmazsa. Skype'ta cevrim disi kisiye mesaj atamazsiniz. Serkan gerekeni soylemis. Ayni sekilde eger alamaz iseniz paranizi (ki ihtimal vermiyorum) bir mesajda bana atin. Fiyat ne belirledi iseniz ucretini ben de yollayacagim.

Battusay hafta icleri aksamlari gelir o da bir isi cikmazsa. Skype'ta cevrim disi kisiye mesaj atamazsiniz. Serkan gerekeni soylemis. Ayni sekilde eger alamaz iseniz paranizi (ki ihtimal vermiyorum) bir mesajda bana atin. Fiyat ne belirledi iseniz ucretini ben de yollayacagim.
Vay Panpa :D:D:D nerdesin :D:D Yeni yilini kutlar ellerinden operim :D:D

dün söylemişti akşam 9 gibi gelirim filan demişti galibada estağfurullah ben parasında değilim ihtiyacı varsa onun olsun ama tatsız 1 olayla olmasın rica etsin veririm ben sorun değil 1 pinli adsense 2-3 ay beklerim yine gelir zaten partnerliğe geçtim 1 ay oluyor :))
"Skype'ta cevrim disi kisiye mesaj atamazsiniz"
aklımı bu olay karıştırdı zaten battusaya mesaj gitmeyince bide benim arkadaşa atıyım dedim oda çevrimdışı benim arkadaşa gitti mesaj battusaya gitmedi o yüzden dedim

dün söylemişti akşam 9 gibi gelirim filan demişti galibada estağfurullah ben parasında değilim ihtiyacı varsa onun olsun ama tatsız 1 olayla olmasın rica etsin veririm ben sorun değil 1 pinli adsense 2-3 ay beklerim yine gelir zaten partnerliğe geçtim 1 ay oluyor :))
"Skype'ta cevrim disi kisiye mesaj atamazsiniz"
aklımı bu olay karıştırdı zaten battusaya mesaj gitmeyince bide benim arkadaşa atıyım dedim oda çevrimdışı benim arkadaşa gitti mesaj battusaya gitmedi o yüzden dedim
Skype hayatimda kullandigim en berbat sey oldu.Msn'i aratir hale geldi ki zaten skype kullanmayida birakiyorum yavas yavas.

Panpa ne la:confused: Ne oldu Serkan sana :( Hayirli nice yeni senelere .Estagfirullah sen benden buyuksun ben optum ellerinden :D (Aganin eli tutulmaz derler )
Valla ne bilim bi anda aklima Mehmet geldi (M.U.A) Panpa deyip dura dura agzima alistirdi :)

Aramisin gecen ama duymadim yuksek sesli bir ortamdaydim di ondan oldu sanirsam :D:D:D

Eğer hiçbiri ödemezse gelip benden isteme kardeşim :D
Daha birşey kazanamadık :D

Eğer kimse ödemezse bende ödemem tanımıyorum saten adamı konuylada alakam yok :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri