Batuhan sen ne salak adamsın. ah ahhh.

• Kullanıcı batuhan15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

batuhan15

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar çok gaza gelmişim patladım, dün bot scripti kurdurmuştum, 1 günde 17 kanal'a 30.000 tane video atarsam böyle olur tabi. Bütün kanallarım kapandı tabi normal olarak. Niye günde 300-500 video ile gitmiyorum ki :mad:

Çok fazla yol kat etmemiştim ama en azından kanallar 1.5 aylık olmuştu, ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar?

Şuan karışık duygular içersindeyim. :)

Arkadaşlar çok gaza gelmişim patladım, dün bot scripti kurdurmuştum, 1 günde 17 kanal'a 30.000 tane video atarsam böyle olur tabi. Bütün kanallarım kapandı tabi normal olarak. Niye günde 300-500 video ile gitmiyorum ki :mad:

Çok fazla yol kat etmemiştim ama en azından kanallar 1.5 aylık olmuştu, ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar?

Şuan karışık duygular içersindeyim. :)

insanların para vererek satın alamayacığı bazı şeyler vardır...! (TECRÜBE)

17 kanalda değilde 2-3 kanalda denemeler yapsaydın zararın aza inmiş olurdu.

neyse sağlık olsun...

hergün video yükle ama biraz biraz yükle (200 adeti geçmesin her kanal için) 200 videoyuda seri yükleme hocam belirli saatlerde yükle ;)

geçmiş olsun. adsense sorun var mı.

geçmiş olsun krdsm . .

Allahtan Adsense'te şimdilik sorun yok. Sağolun, kendi salaklığıma gittim.

neyse sağlık olsun...

hergün video yükle ama biraz biraz yükle (200 adeti geçmesin her kanal için) 200 videoyuda seri yükleme hocam belirli saatlerde yükle ;)

Sağolasın, haklısın fakat ben burada Şubat ayından beri takip ediyorum, ilk açıldığı günden beri. Normalde bana gelip sorsalar her kanal'a 2.000 video yükleyerek bir günde 20 kanal'a yüklesek diye. Kesin kapanırdı derdim. Bunu daha önce yaşayan arkadaşlarda var sonuçta, hani bir an gelir nedensizce yanlış olduğunu bildiğiniz şeyi yaparsınız ya. Benimde aynı o şekil oldu.

neyse sağlık olsun...

Geçmiş olsun Batuhan reyizz. :D

1 kanal da mı 200'ü geçmesin mübarek.

geçmiş olsun aynu duyguyu bende yaşadım bilgisayara format atıp ip değişikliği talep ettim internet sağlayıcımdan otamatik değişmiyordu çünkü sonradan yeniden başladım fakat iyi değil yani çok video yerine şu niche olayını kavramak lazım diye düşünüyorum bende senin gibi sürekli video atıyordum tbm zaten yerlerde tık olsada bişey ifade etmiyordu biraz önce bi arkadaşınkini gördüm 9 tıklayama 81$ almış benim 81$ almam için yaklaşık 2bin tık almam lazım olay bu

1 kanal da mı 200'ü geçmesin mübarek.

günlük (24 saat) her kanal için 200 video.

1 insanın 1 günde manuel olarak yükliyeceği sayı bellidir. ona istinaden 200 video dedim

birisi çıkar şimdi der ben günde 5000 video yüklüyorum bişey olmuyor ona bişey diyemem.

ama manuel yükleme formatında takılmak en iyisi bence...

Hocam ben günlük 100 200 arası atıyorum ona tırsıyorum.Helal cesaretinden dolayı :) Adamlarda bunu havada depolamıyor.30 Bin video ne demek.100 200 mb arası desen.3 TB'lık alanı tıkamışsın :)

batu sen para versen böyle tecrübe edinemezdin....geçmiş olsun

geçmiş olsun aynu duyguyu bende yaşadım bilgisayara format atıp ip değişikliği talep ettim internet sağlayıcımdan otamatik değişmiyordu çünkü sonradan yeniden başladım fakat iyi değil yani çok video yerine şu niche olayını kavramak lazım diye düşünüyorum bende senin gibi sürekli video atıyordum tbm zaten yerlerde tık olsada bişey ifade etmiyordu biraz önce bi arkadaşınkini gördüm 9 tıklayama 81$ almış benim 81$ almam için yaklaşık 2bin tık almam lazım olay bu

Sağolasın, niche'ye bakacağım sanırım bundan sonra. Tek kanal gidelim bakalım niche'de neler oluyor :D

Hocam ben günlük 100 200 arası atıyorum ona tırsıyorum.Helal cesaretinden dolayı :) Adamlarda bunu havada depolamıyor.30 Bin video ne demek.100 200 mb arası desen.3 TB'lık alanı tıkamışsın :)

:D Cahil cesareti benimkisi.

batu sen para versen böyle tecrübe edinemezdin....geçmiş olsun

Eyvallah abicim, sağolasın. Haklısın. :)

Günlük 5-6 kanala 2-4k arası video atıyorum kendi botumdan. 20 25 Gün oldu ne spama düştüm ne kanallarım kapandı.
Bence sorun başka birşey..

şu niche olayını biri videolu olarak anlatsa zaten etmiyeceğim dua kalmayacak ama herşeyi paraya bağlamışlar haklılarda sonuçta öğrenmişler ama e book dan filan olmayacak biri videolu şekilde eğitim hazırlasa uygun fiyata herkes faydalansa çok iyi olur

Günlük 5-6 kanala 2-4k arası video atıyorum kendi botumdan. 20 25 Gün oldu ne spama düştüm ne kanallarım kapandı.
Bence sorun başka birşey..

Belki ben 20 kanal'a yüklendim diyedir. Sonuçta spamdan gittiğim kesin :)

---------- Mesaj saat 15:03:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:00:59 civarında gönderildi. ----------

şu niche olayını biri videolu olarak anlatsa zaten etmiyeceğim dua kalmayacak ama herşeyi paraya bağlamışlar haklılarda sonuçta öğrenmişler ama e book dan filan olmayacak biri videolu şekilde eğitim hazırlasa uygun fiyata herkes faydalansa çok iyi olur

Dostum aslında gerekli bilgiler var gibi forumda, hiç işin içine girmedim ama Serkan abi zaten nasıl kullanılacağını açıklamış genel videolarda niche kullanımını. Direk niche'de zaten o kelimeyle alakalı videoları topluyosun, belli kelimeleri giriyosun fırına veriyosun gördüğüm kadarıyla tabi, tam içine girmeden bende bilemem. Öğreniriz.

Bende düsünüyordum ama sonra Faster giden atın pisliği seyrek düsermis düsüncesinden manuel candır dedim oyle devam ediyorum

Bende düsünüyordum ama sonra Faster giden atın pisliği seyrek düsermis düsüncesinden manuel candır dedim oyle devam ediyorum

Hocam bunun botluk bir durumu yok ki, bot sadece daha hızlı atmanızı sağlar. Benim gibi aşırıya kaçarsanız olacağı da böyle olur tabi. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri