Bay Torlak arkadaşımız vefat etmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gmail

Kayıtlı Üye
EDİT2: Olay sonuçlanana kadar konu kilitlensin bence. [MENTION=9578]Youtuber[/MENTION]
Başımız sağolsun.

EDİT(Youtuber)

Dün Bayan Torlak multi hesabından [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] a küfür ve hakaret ediliyordu. Bu durum hiç cenaze evi gibi görünmüyor.

DHVacNi.png

Daha sonra ard ard multi hesaplar alıp küfür ve hakaretlerine devam etti. [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] gerekli yasal işlemleri başlattını dün konu açıp bildirdi bugünde vefat konusu açıldı.

vuvi17W.png

Vefat etti diyor ama multi hesapları ile forumu takip etmeye devam ediyor.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun herkes ruhuna bir fatiha okusun arkadaşlar.

Allah rahmet eylesin , umarım ilk düşündüğünüzdür ama 2 hesapta tekrar girilmemiş ..

vay be ticaret bile yapmıştık.Allah rahmet eylesin.Üç günlük dünya bugun varız yarın yokuz..

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Gerçekten mi ya :( Çok sevip saydığım bi abimizdi gerçekten çok üzüldüm allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, ailesine başsağlığı versin inşallah :(

Allah rahmet eylesin , umarım ilk düşündüğünüzdür ama 2 hesapta tekrar girilmemiş ..

Evet, ilk başta hastanedeydi kendisi zaten. Kuzeni ameliyat oluyordu konu açmıştı kan aranıyor falan diye. Birkaç gün cevap alamadım. Bir gün girdim baktım profil fotoğrafı siyah, Allah rahmet eylesin, sevenlerine baş sağlığı diliyoruz gibi bir durum paylaşılmıştı Skype'ta. Hemen hocam kim vefat etti vs. diye mesaj yolladım. Geri dönüş olmadı birkaç gün. Sonra o birkaç gün sonunda abime mesaj gönderilmiş konuda yazdığım gibi. Ben skypetaki durumu görünce kuzeni vefat etti sanmıştım.

allah rahmet eylesin
diyecek çok şey var ama dünyanın kanunu bu geliceksin eşşek gibi çalışacaksın doyamıcaksın eşşek gibi çalışacaksın çocuk yapacaksın oda eşşek gibi çalışacak sonra salakça bir sebebden öleceksin keşke herşey farklı olsaydı

31 temmuzda görüştüğümde hastanedeydi eve geçeceğim demişti. kaza sonra falan mı oldu acaba çok üzüldüm. ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(

Allah rahmet eylesin. tanımasakta sabah sabah üzdü.

Allah Rahmet eylesin,dünya hayatı gerçekten çok garip dün burada olanlar yarın olamıyor,can ecel geldiği zaman en ufak birşeyde gidiyor.Rabbim Mekanını Cennet eylesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri