Bayan Eli Değmiş Kanallar Çok Yakında! :) - Kanaldan Beklentileriniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

вαттυѕαу

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba Arkadaşlar . Yakın bi zamanda kanal satış konusu açıcagım inşallah . Şuan Stok işlemleri devam ediyor . Bende bu süreçte sizlerin fikirlerini almak istedim.

Öncelikle belirtmeliyim ki bu işten bi kar'ım yoktur :) Ekipte 2 Bayan 3 Erkek olmak üzere 5 kişi vardır , Hepsi Öğrencidir :) Bu kişilere bizzat tarafımdan öğretilen şekilde kanalları açmaktadırlar . Youtube işini bilmezler , işin en güzel tarafı burda , kanallarınızın içeriğini zaten görmezler , görseler bile sadece görürler :D

İşin Özeti Sloganımız Belli : Bayan Eli Değmiş Kanallar :p

Şimdi sizlere soruyoruz kanallardan beklentiniz nedir , nasıl olmalı , yorumlarınız bizim için çok önemli. Aboneli kanal mı istersiniz , Video atılmış kanal mı istersiniz , Aboneli kanalın fiyatı ne olsun , yok kardeşim bize düz kanal ver yeter mi dersiniz :D
Kanalları açarken EXEL'e şunuda not edin dediğiniz birşey var mı ? vsvsvs . Görüşlerinizi bekliyorum .

İlk Etapta Onaylı Kanal ağırlıklı , Onaysız ( Youtube Kanalı Açılmamış ) , Sipariş Üzerinede Quiz Kanal Satışı yapabiliriz. Şimdilik Quiz kanal stoklaması yapılmıyor . Dediğim gibi sipariş üzerine .

Kanalları stoklamaya başlayalı 2 haftadan fazla oluyor , her zaman eski tarihleri kanallar satılcaktır . Bekletilmiş kanallar .

Bu Piyasada Olan Arkadaşların Görüşlerini Daha Çok Bekliyorum :)

DEVAMI : http://www.ytpara.com/youtube-alisveris/77139-battusay-kanal-satis-aciklama.html

Son düzenleme:
Birkaç satıcıda yaşadım aldığım kanallar başkasına satılmış şifresi değişmiş video atılmış kapanmış vs. Birde söylediğim zaman olamaz öyle bir şey dediler.Buna dikkat ederseniz sevinirim hocam

Birkaç satıcıda yaşadım aldığım kanallar başkasına satılmış şifresi değişmiş video atılmış kapanmış vs. Birde söylediğim zaman olamaz öyle bir şey dediler.Buna dikkat ederseniz sevinirim hocam

Öyle bi sorun olduğunda ben bu işi bırakırım , sözüm söz , Bunları kayıt altına alın :o

0,30'dan sınırsız onaysız stok alırım :P
Hayırlı işler bol kazançlar, en önemli faktör kanallar sahip olsun başka bişi istmemez kimse sayın zupper mod :P

Benim istediğim onaysız da illegal aktivite uyarılarının kapatılması(gmail sağ alttaki kısımdan, kapanması için 7 gün geçen), uygulamalara izin verme ve captca izinlerinin verilmesi spamdan %30 daha fazla kurtulmamı sağlar. Bu olsun 25 kuruş fazla verek.

Benim istediğim onaysız da illegal aktivite uyarılarının kapatılması(gmail sağ alttaki kısımdan, kapanması için 7 gün geçen), uygulamalara izin verme ve captca izinlerinin verilmesi spamdan %30 daha fazla kurtulmamı sağlar. Bu olsun 25 kuruş fazla verek.

Önerinizi dikkate alacağım , Olabildiğince çeşitli kanallar sunmaya çalışcaz :)

yakında kanallarımız abdestli olarak açılmaktadır tarzında konular görürsem şaşırmam :D

forumda birisinin aracılık ettiği bayan bir mail satıcısı vardı.1-2 defa aldım gayet de kullanışlı kanallardı.

işin içine ortak girince karışıyor genelde ama sattıgınız kanalların en azından anında şifreleri silinince başkasına satılma ihtimali kalmaz.

bayan eli değince google spamdan kanalı kapatmıyor mu? başlıktaki maksat nedir?

forumda birisinin aracılık ettiği bayan bir mail satıcısı vardı.1-2 defa aldım gayet de kullanışlı kanallardı.

işin içine ortak girince karışıyor genelde ama sattıgınız kanalların en azından anında şifreleri silinince başkasına satılma ihtimali kalmaz.

Yanlış Anlaşılmasın ortaklık felan yok , ben sadece öğrenci oldukları için yardımcı oluyorum . Dediğiniz gibi ortaklık olunca vs ,Ahmet mehmetin sattıgı kanalları bilmiyor , satılmamış sanıyor gidiyor başkasına veriyor , genelde böyle olaylar bu yüzden olur zaten :)

-android olmasın
-sahte kurtarma maili girilmesin, mümkünse gerçek kurtarma maili girilsin
(mesela banditim.com gibi siteler var 5 dolara binlerce yahoo hesabı alabilirsiniz)
-kurtarma telefonu eklenip doğrulanmış olsun.
-Quiz kanal hazırlayacaksanız izlenim çekmek için kullandığınız kısa tek video spam olmasın

Yani youtube un yeni spam algoritmalarını hesaba katarak mail hazırlayın yeter
3 se 5 vermeye razıyım

bayan eli değince google spamdan kanalı kapatmıyor mu? başlıktaki maksat nedir?

Başlıktaki maksatı Kanalların teslim edildiği EXEL dosyasını görünce daha iyi anlarsınız . Türk usulu Bayan Eli Değmiş kalıbını kullandık sadece ?

mutlaka url listeye yazılmış olmalı

E Tabikide :p

---------- Spam Engelliyici 13:08 ---------- Önceki Mesaj 13:07 ----------

-android olmasın
-sahte kurtarma maili girilmesin, mümkünse gerçek kurtarma maili girilsin
(mesela banditim.com gibi siteler var 5 dolara binlerce yahoo hesabı alabilirsiniz)
-kurtarma telefonu eklenip doğrulanmış olsun.
-Quiz kanal hazırlayacaksanız izlenim çekmek için kullandığınız kısa tek video spam olmasın

Yani youtube un yeni spam algoritmalarını hesaba katarak mail hazırlayın yeter
3 se 5 vermeye razıyım

Kurtarma Maili - Kurtarma Cep No'yu kesinlikle eklemeyeceğiz çünkü ilerde sıkıntılar olabiliyor , Daha güvenli şekilde kanalları teslim aldığınızda kurtarma mail link bölümünü bi yere not edip hızlı bi şekilde girebilirsiniz diye düşünüyorum :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri