Bayram İçin Kısa Yoldan Ne Yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PiriReis

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar bayrama kıyafet almam gerek 150 tl falan lazım adsense bu ay işleme girdigi halde yatmadı babamda ona güvenip borç yaptı anlıyacagınız çıkmazdayım yani. Arkadaşlar ne yapmam gerek şuan elimde bir videoyap botu var 70 günlük onumu satmalıyım ondan başkada birşeyimde yok yani ne yapmalıyım yada hiç birşey almamalıyım sonuçta o bottan başkada botum yok kazandıracak kararsızım :rolleyes: Kısa yoldan kazanç varmı bildiginiz? :) Teşekkürler şimdiden yorumlar için :)

botu sat kurtul daha sonra derdine bakarsın hocam :) borcunu bitirip bayramdan sonra o botun parasını çıkartıcak bişeyler bulursun mutlaka

botu sat kurtul daha sonra derdine bakarsın hocam :) borcunu bitirip bayramdan sonra o botun parasını çıkartıcak bişeyler bulursun mutlaka

teşekkürler sanırım tek çıkış yolumuz o bu bayram yalnız hayatımda bu adsense kadar bu kadar çaresizlige düşmedim :(

Merhaba arkadaşlar bayrama kıyafet almam gerek 150 tl falan lazım adsense bu ay işleme girdigi halde yatmadı babamda ona güvenip borç yaptı anlıyacagınız çıkmazdayım yani. Arkadaşlar ne yapmam gerek şuan elimde bir videoyap botu var 70 günlük onumu satmalıyım ondan başkada birşeyimde yok yani ne yapmalıyım yada hiç birşey almamalıyım sonuçta o bottan başkada botum yok kazandıracak kararsızım :rolleyes: Kısa yoldan kazanç varmı bildiginiz? :) Teşekkürler şimdiden yorumlar için :)
Bir gunluk mail acabilirsin biriyle anlasip

Tapatalk

3 günde, 20 tane kanal yap quize sok, 8 tlden satsan 160 tl eder, daha fazlası daha fazla para eder:)

3 günde, 20 tane kanal yap quize sok, 8 tlden satsan 160 tl eder, daha fazlası daha fazla para eder:)

Ya hiç Quiz çalışmadıgım için bilmiyorum yani onun için kanalın 1k izlenmesini beklemek gerek oda 1 haftayı bulur zaten bayram geçer :D:rolleyes:

Ya hiç Quiz çalışmadıgım için bilmiyorum yani onun için kanalın 1k izlenmesini beklemek gerek oda 1 haftayı bulur zaten bayram geçer :D:rolleyes:

1 k izletmek için 1 hafta bekleyeceksen, zaten bu sektörden pek kazanamazsın:)

2 gün güncellenmesi desek, 1 günde 20 kanalı cok rahat yapabilmen lazım, tabi istemek lazım önce

1 k izletmek için 1 hafta bekleyeceksen, zaten bu sektörden pek kazanamazsın:)

2 gün güncellenmesi desek, 1 günde 20 kanalı cok rahat yapabilmen lazım, tabi istemek lazım önce

Sanırım ama bazende ne atarsan at izlenmiyor :rolleyes: Yani Quiz çalışmadıgım için gerçekten hiç tam bilmiyorum kanalı aç bagla adsenseye arkana bakma tarzı benim stilim yani :D

Bir şeyler almak zorundamısın illaki. :) Eskilerden yap bir kombin çık canti canti..

Bir şeyler almak zorundamısın illaki. :) Eskilerden yap bir kombin çık canti canti..

Yani anneannemin yanına uzun süreden sonra ilk defa gidecem :) Dedim elimizde olanları satışama çıkartsam yoksa ne yapsam kararsızım. Bu aralar hem çok sinirli hem çok duygusalım bu adsense yüzüne ödemeleri yapmadı diye bu ay :)

İnsan kıyafetleri ile ağırlanır davranışlarıyla uğurlanır. Boşver alma bence paran olunca alırsın.

İnsan genç olunca bayramada hazırlanmak istiyor sende haklısın. :) Bende çok heveslenirdim o yaşlarda.. Ramazanda part time eleman çalıştıran mağazalar falan var günlük 40-50 verirler. Git bak avm lere. Geçici eleman arayanlar illaki vardır.. Belki bir giyim mağazasına denk gelirsin kıyafette beleşe gelir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri