Bazı üyelerden şikayetçiyim..

fightclub

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar daha önce forumda taktik konuları olsun.. başka konularda bir kısım üyelerin gelip konudan kendilerine yaradıkları kısımları aldıktan sonra konuyu ve konuyu açanı baltalayıcı davranışlarından şikayetçiyim.. özellikle ben kazanayım deyip konudan diğer üyelerin faydalanmasını istemeyen zihniyetten.. yönetimden ricam böyle davrananları bu forumda barındırmamalarıdır. bu forumun kurulma amacı unutulmadıysa tabii..

sizler hakkınızı aramalısınız. yoksa bunlar gibi adamlar daha çookkk oyun çevirirler arkanızdan.

game of ytpara diye dizi bile çekilir..

hepsini burada ifşa edeyim mi :D

Forum yönetimine güveniyorum gerekeni yapacaklar. Bu tür konu baltalamalarının önüne geçmek lazım birileri emek verip bir şeyler paylaşınca olmadı ben yapamadım dersin çekilirsin, ama bu yöntem kazandırmıyor, böyle olmaz, hesaplar banlanır gibi söylemler yapacak olan kişileri soğutmaktan başka bir şey değildir. bence isimlerini vermeniz daha doğru olacaktır yönetim hepsini teker teker aramaktansa hazır aranmış ve yaşanmışı varken :)

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] hocam sizin konunuzda canımı en sıkan şey üyenin bu yöntemden miktarı önemli değil ücretsiz paylaşımınızdan gelir elde edip sizi burada karalamaya çalışması oldu. insan bu kadar alçalabilir mi sorusunun cevabı oldu resmen.. hayır yani ücresiz olunca sorun yok ücrete gelince sorun var aynı naneye gelince him him sapa gelince mee.. durumu gibi..

[MENTION=44001]actionScript[/MENTION] hocam sizin konunuzda canımı en sıkan şey üyenin bu yöntemden miktarı önemli değil ücretsiz paylaşımınızdan gelir elde edip sizi burada karalamaya çalışması oldu. insan bu kadar alçalabilir mi sorusunun cevabı oldu resmen.. hayır yani ücresiz olunca sorun yok ücrete gelince sorun var aynı naneye gelince him him sapa gelince mee.. durumu gibi..

aynen hocam yapacak bir şey yok maalesef.

ama şu da garip bundan etkilenen ya da şikayetçi olan bir tek siz misiniz?

PMz5m9.jpg

l1RkmJ.jpg

1d0Y5j.jpg

VYRlqZ.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri