Bazı Videolarımda Reklam Çıkmıyor.

• Kullanıcı uskumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

uskumru

Kayıtlı Üye
Web sitesi
salavatifatih.tr.gg
Arkadaşlar dizi kanalımdaki sadece bir dizinin hiçbir bölümünde reklam çıkmıyor. Nedenini anlamadım kafayı yicem :) . dizinin bir bölümünü tekrar yükledim. tekrar yüklediğim videoda reklam çıktı nedeni nedir ne yapmamı önerirsiniz.

farklı tarayıcıdan bakmayı deneyebilirsiniz! + (başlık,açıklama yada etiket 'te cinsel içerikli kelime kullanmış olabilirsiniz)

Son düzenleme:
Bende şöyle bir şeyle karşılaştım.bir videoma topluk uyarısı gelmişti.Videom kaldırılmıştı.İtiraz ettim video tekrar yayına girdi.Ama reklamlar çıkmıyor.Bende videoyu gizliye aldım.İhtar aldığı için mi acaba reklamlar çıkmadı ? İhtar alınca reklam çıkmıyor mu tekrar yayına gise de acaba ? Kanal quizde bir kanal.

denedim hocam vpsde de denedim olmuyor

Tekrar, tekrar videoyu yükleyerek reklamı videonun altında çıkardığınızı belirtmişsiniz. Birkaç saat/gün sonra videoda reklam gösterimi yine kaybolur ise kullanılan kelime/cümle ile ilgili olabilir.

Aynı sorunu bende yaşıyorum hocam. Sanırım etiketten dolayı. Etikette illa cinsel bir şey olması gerekmiyor. Kötü söz bile olsa sorun olabiliyor. Ben bundan dolayı diye düşünüyorum.

Bazı videolarda reklam çıkmıyor arkadaşımın bir kanalında yaşadık bunu. 3 tane videosunda reklam çıkmıyor. Youtube'a ilettim, dedi ki bu videolar youtube şartlarına uymuyor o yüzden dedi. PKK videosuydu videolar.

Yaz aylarında çoğu reklam veren firma rutin reklam verme seyiri düşük seviyeye geliyor her yaz yaşanıyor bu çoğu videoda sarı reklam bantının üstüne gelsede çoğunlukla çıkmıyor, sektörüne yayınlanan içeriğe göre değişkenlik gösterir, arz talep dengesi.

Tekrar, tekrar videoyu yükleyerek reklamı videonun altında çıkardığınızı belirtmişsiniz. Birkaç saat/gün sonra videoda reklam gösterimi yine kaybolur ise kullanılan kelime/cümle ile ilgili olabilir.

etiketleri silsem eski videolarda çıkarmı reklam, yoksa videoları tekrar mı yüklemeliyim.

Yaz aylarında çoğu reklam veren firma rutin reklam verme seyiri düşük seviyeye geliyor her yaz yaşanıyor bu çoğu videoda sarı reklam bantının üstüne gelsede çoğunlukla çıkmıyor, sektörüne yayınlanan içeriğe göre değişkenlik gösterir, arz talep dengesi.

sarı bant hiç yok hocam malesef :(

[MENTION=7925]uskumru[/MENTION] Videoları tekrar yüklemene gerek yok. Reklam çıkmayan videonda.
Başlık : 1
Açıklama : 1
Etiket : 1
değiştirerek deneme yapar-mısın? Garanti olsun diye 5 dk bekle bakalım sonuç ne olacak!

NOT : 5 DK sonunda çerezleri silmeyi unutma!

[MENTION=7925]uskumru[/MENTION] Videoları tekrar yüklemene gerek yok. Reklam çıkmayan videonda.
Başlık : 1
Açıklama : 1
Etiket : 1
değiştirerek deneme yapar-mısın? Garanti olsun diye 5 dk bekle bakalım sonuç ne olacak!

NOT : 5 DK sonunda çerezleri silmeyi unutma!

değişmedi hocam :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri