Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
BBC önceden yollamıyordu ama suan bbc youtube da haber kanalına sahip Marco Zoric adında bir bbc calısanı ilgileniyor. Eğer videon 50k - 100k izlenme üstüne cıkar ve onun videosunun üstüne gecerse telif yolluyorAdamda kıskanclık var bence
ABC hakkında bir bilgim yok.
Buyrun efenim bbc news
BBC News - YouTube
nasıl yane hocam bu kanallar dan güncel olarak video çeksem hiç bir getirisi olmaz mı ?
---------- Mesaj saat 15:05:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:02:20 civarında gönderildi. ----------
50k 100k oldudatelif yemesi kaldı
D
öle deme ben haber kanalından 1 video çektim onların 10 k oldu izlenimleri benim 45 k
Son olarakta 55 k izlenim aldım 4 günde 11 dolar getirisi var..
Bunlar telif yollamasa da zaten izlenimin doyum noktasına ulaşıyor. Doyum noktasına ulaşmış bir videoda izlenim almak veya para kazanmak oldukça güç.
hacam tamda duymak istediğim cümle güncel olarak çekmeye başlıyorumD abartmadan yapmak gerekir tabikide değilmi hıcam
![]()
bbc ve cnn yollamıyor abc ne bilmiyorum bile![]()
ben 1 e 1 çekiyorum sıkıntı yok henüz![]()
abc bnde bilmiyorum ole gezinirken buldum bir soram dedim ama bak ne kadar ley örendim .)
---------- Mesaj saat 15:25:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:24:50 civarında gönderildi. ----------
Peki getirisi oluyormu hocam ?
BBC'den telif geldiğinin kanıtı. Kanıt isteyenler olabilir diye koyuyorumBu benim kanalıma gelen telif. Benim kanal bbc youtube haber kanalını acmadan önce ilk sırada cıkan kanaldı
Yazık oldu kanala
![]()
Hocam sen orjinali geçimişsin adam tabi yollucak sana![]()
Biraz öyle olduAwe partnerlikdeyim kazancı alabilcekmiyim bilmiyorum
Sadece haberden kazandığım kazancı koymak isterdim buraya ama millet hava atıyor felan diyor bazen...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.