Bbtvden önemli duyuru

Luiscan

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bobreginibas.com
Arkadaşlar BBTV dün attığı mesaj ile türkiyede kullanıcılarına özel Payoneer sistemi getiriyor. 2 ay içersinde aktif oluyor bilginize.

banada dün gelmiş mail.

en kısa sürede bulmaya çalışıyoruz, bulana kadar hesaplarınızda paralar birikecek yazıyor

IMPORTANT - PayPal Discontinuing Service in Turkey

We've just been informed by PayPal that they are discontinuing their service in Turkey as of June 6th, 2016. PayPal is our global service of choice for processing partner payments, and this discontinuation requires that we explore alternative payment solutions in your area.

Until a viable alternative solution is made available, we will unfortunately be unable to process payments in your area. Reporting will continue however, and any delayed payments will be processed once our integration with a new service is fully operational. This transition will in no way affect your overall earnings received.

We thank you for your patience as we look to ensure that this transition is made as quickly and smoothly as possible. Should you have any questions, please visit our support portal.

Best regards,
The BBTV Team

Bana nedense böyle bir mail gelmemiş. Neden acaba ..

2 ay uzun bir süre ama hiç yoktan iyidir takdir ettim. Kullanmıyorum ama.

2 aya kadar zaten paypal lisans çıkartır kuvvetle muhtemelen.

Hesap açtım payooner den onaylanmasını bekliyorum.
2 ayda paypal geri açılırsa ne olacak? :D

en son görüstügümde payonerle entegre calısmalarına devam ediyoruz dediler. bittiginde bilgilendirme maili atacaklarmıs onların yalancısıyım.

payoneer olayı ne oldu bunların. hala bir kıpırtı yok. 3 ay bitti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri