Bebeğimiz için buhar makinası lazım

By.Solver

Kayıtlı Üye
Bulundu
Merhabalar arkadaşlar kardeşimin bebeği için
eve buhar makinası lazım

Elin de şuan kullanmadığı ödünç ya da temelli verebilecek olan varsa çok makbule geçer

Şu an alabilecek durumları ya da durumumuz yok
ödünç olarak da olsa aynı şekil de geri iade ederiz
Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim :)

İletişim için buradan ya da facebook dan yazabilirsiniz eski skyp hesabım kullanım dışı

Son düzenleme:
Arkadaşlar bulduk biz bir şekil de
teşekkürler herkese :)
Konu kilit lütfen

Oda için arıyorsanız tavsiye etmem hiçbirşeye yaramıyor

Hocam pek alakalı değil ama benim çocuk bronşit hastasıydı herkes buhar makinası aln aln dedi aldık ama hicbir işe yaramadı daha kötü oldu eğer sizde bronşit için alacaksanz almayn

Hocam pek alakalı değil ama benim çocuk bronşit hastasıydı herkes buhar makinası aln aln dedi aldık ama hicbir işe yaramadı daha kötü oldu eğer sizde bronşit için alacaksanz almayn

Allah şifa versin allah bağışlasın hocam:) doktora götürmüşler ciğerleri rahatsız demiş burunlar da tıkalı nefes almak da zorlanıyormuş bebek buhar makinası almalarını söylemiş ilacı varmış bir de.

Yeni gelişen bir kaç günlük olay ben de onlarla bir doktora gidemediğimden annemden telefon da bu kadarını öğrenebildim

Hocam başıma geldi benim çocuk 6 aylıkken 15 gün hastanede yattı ordada enfeksiyon kaptı falan mahvolmuştuk almadığımız buhar makinası kalmadı ama sana çocukların hassas olduğu şeyleri söyleyeyim
1.Evde Kesinlikle Rutubet olmasın bu çok tehlikeli rutubet mahvediyor çocuğu
2.Çocuk çok kuru ortamdada kalmasın yani odalarınızın kapıları açık olsun hep aynı odadaki havayı teneffüs etmesin gece mümkünse onunla yakın yatmayın ki onun alacağı oksijeni siz tüketmeyin
3.Evin içi kesinlikle çok sıcak ta olmasın oda derecesi 22-26 dışına çıkmasın

Öneri:hocam biz Tuzlu Lamba denen birşey aldık içinde ampul olan himalaya kaya tuzu ve o geldikten sonra çocuk bronşit hastalığını daha rahat atlattı.

Biz Çektik Siz Çekmezsiniz İnşallah.

Hocam başıma geldi benim çocuk 6 aylıkken 15 gün hastanede yattı ordada enfeksiyon kaptı falan mahvolmuştuk almadığımız buhar makinası kalmadı ama sana çocukların hassas olduğu şeyleri söyleyeyim
1.Evde Kesinlikle Rutubet olmasın bu çok tehlikeli rutubet mahvediyor çocuğu
2.Çocuk çok kuru ortamdada kalmasın yani odalarınızın kapıları açık olsun hep aynı odadaki havayı teneffüs etmesin gece mümkünse onunla yakın yatmayın ki onun alacağı oksijeni siz tüketmeyin
3.Evin içi kesinlikle çok sıcak ta olmasın oda derecesi 22-26 dışına çıkmasın

Öneri:hocam biz Tuzlu Lamba denen birşey aldık içinde ampul olan himalaya kaya tuzu ve o geldikten sonra çocuk bronşit hastalığını daha rahat atlattı.

Biz Çektik Siz Çekmezsiniz İnşallah.

Amin.Allah razı olsun hocam :)
tavsiyelerinizi dikkatte alacağım onlara da iletirim Allah çektirmesin tekrardan.
Ömürleri bahtları güzel olsun hepsinin inşallah :)

---------- Spam Engelliyici 19:37 ---------- Önceki Mesaj 19:33 ----------

Oda için arıyorsanız tavsiye etmem hiçbirşeye yaramıyor

Msjınız gözümden kaçmış :)
hocam doktora götürmüşler ciğerleri rahatsız demiş burunlar da tıkalı nefes almak da zorlanıyormuş bebek buhar makinası almalarını söylemiş ilacı varmış bir de.

Yeni gelişen bir kaç günlük olay ben de onlarla bir doktora gidemediğimden annemden telefon da bu kadarını öğrenebildim

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri