Bebek Özgün Video Fikri

forumiyinet123

Kayıtlı Üye
Benim aklıma bir şey geldi.Benim kuzenim var 1 yaşında daha.onunla ilgili videolar çekip atsam?mesela ağlarken gülerken yürürken sinirlenince takla atıyor bir de.Tutar mı yabancı olarak yapsam.arkasına bir tane fon müziği eklerim.sizce nası lolur?arkasına fon müziği iyi olur mu yoksa kendi sesi dursun mu?aklıma böyle bir fikir geldi.Yardımcı olursanız sevinirim.Nasıl bir fikir sizce?

walla tutar mı tutar dostum sanırım herkes bilir geçen yıl 2 kardeşten birisinin diğerinin parmağını ıssırdığı bir video vardı oooooooooo dadddyy :D :D tek bir video ile çok büyük hit ve para kazanmıştı yayınlayan.. Tabiki seninkide kesin tutar anlamına gelmez bu :)

walla tutar mı tutar dostum sanırım herkes bilir geçen yıl 2 kardeşten birisinin diğerinin parmağını ıssırdığı bir video vardı oooooooooo dadddyy :D :D tek bir video ile çok büyük hit ve para kazanmıştı yayınlayan.. Tabiki seninkide kesin tutar anlamına gelmez bu :)
Kuzenimin ismi Eren.Çok tatlı bir bebek.Parmağımı ağzına verince falan da ısırıyor.Bir kanal yapsam?İsmini nasıl koymalıyım sizce?İçinde Eren falan geçecek mesela :DNasıl olur?

Sokaktan hamile bi kedi bulun sonra o kediyi hergün videoya alın doğum anı yavrular doğduktan sonra her gününü çekip atın Youtube'ye alın size özgün :D Şu an benim evde 2 yavru var çekip atsam mı diye düşündüm ama onlar benim evladım sayılır bu işlere bulaştırmam :D

Sokaktan hamile bi kedi bulun sonra o kediyi hergün videoya alın doğum anı yavrular doğduktan sonra her gününü çekip atın Youtube'ye alın size özgün :D Şu an benim evde 2 yavru var çekip atsam mı diye düşündüm ama onlar benim evladım sayılır bu işlere bulaştırmam :D
maalesef evime hayvan alamıyorum hocam.Sizce nasıl bir fikir?Bebek videosu falan?Aşama aşama.Kanalın ismi olarak ne önerirsiniz.PM'den yardımcı olursanız çok sevinirim.1 videosunu atabilirim size Eren'in PM'den

Allah bağışlasın,benimde bir oğlum var hani senın su an dediğin aklıma gelmedi değil yani ama;
yarın öbürgün o çocuk büyüdüğünde belkide o videoları görünce utanacak,kendini kötü hissedecek vs diye vazgectım :)
Birde nazar var ALLAH korusun.

Allah bağışlasın,benimde bir oğlum var hani senın su an dediğin aklıma gelmedi değil yani ama;
yarın öbürgün o çocuk büyüdüğünde belkide o videoları görünce utanacak,kendini kötü hissedecek vs diye vazgectım :)
Birde nazar var ALLAH korusun.
hocam çok sağ olun.Allah bağışlasın.Bilmiyorum kötü hissetmez bence.kaldırırım zaten o 10 yaşına gelince :)

bence yukle ayıp olmayanları... ki bir kısmıda çocugun eğitim masrafı için ailesine ver ;) oda kazanıyor paylaşman gerek.. sorun olmaz bence..
ki 10 yaşa gelınceye kadar oo oooo şekil şemal hep değişir..

bence yukle ayıp olmayanları... ki bir kısmıda çocugun eğitim masrafı için ailesine ver ;) oda kazanıyor paylaşman gerek.. sorun olmaz bence..
ki 10 yaşa gelınceye kadar oo oooo şekil şemal hep değişir..
Ben İngilizce yapıcam kanalı.BirBebeginGunlugu aklımda ama bunun ingilizcesi nedir?Yardımcı olur musun?Yoksa ismini BirBebeginGunlugu yapıp başlıkları içerikleri mi ingilizce yapsam?Ne dersini?

çok video var bu şekilde. Yani zor kolay değil bence onu farklı birşey yaparken çekmen gerekiyor.
mesela arkadaşın bahsettiği
charlie bit my finger 5-6 senede 500milyar kadar kazanmışlardı sanırım:)
aklıma diğer gelenler, ilk defa yağmur a çıkan kız vardı, babası kağıt yırttıkça gülen bebek vardı vs vs böyle çok popüler videolar var seninde öyle olması için farklılık şart bence önce en çok izlenenleri izle sonra birşeyler yaparsın illaki :)

çok video var bu şekilde. Yani zor kolay değil bence onu farklı birşey yaparken çekmen gerekiyor.
aklıma diğer gelenler, ilk defa yağmur a çıkan kız vardı, babası kağıt yırttıkça gülen bebek vardı vs vs böyle çok popüler videolar var seninde öyle olması için farklılık şart bence önce en çok izlenenleri izle sonra birşeyler yaparsın illaki :)
Bizimkinin hareketleride çok ilginç mesela her önüne gelene al diyor ayağıyla :D

tuar abi tutar ciddi hayran kıtlende olur... bu işler uzun vatde iyi para bırakır

Daily of Baby kulağada hoş geliyor :)
İkiniz de sağ olun.Dediğiniz gibi Eren'e ''çikin ol''deyince çirkin oluyor.Çok tatlı oluyor yani.Mesela Eren'e kızınca takla pozisyonuna geçiyor.Böyle şeyler tutabilir belki.Dediğiniz gibi kanal ismini beğendim.Ama başka bir şey düşünüyorum.Sağ olun.Nasıl bu söylediklerim sizce?

babystory, A day of baby, one day of baby, böyle uzayıp gider ama kesin alınmıştır bunlar.
Şöylede yapabilirsin mycutebaby fln gibi. ama bence isimden cok ne cekecegine karar ver isim en son bulunur :)

babystory, A day of baby, one day of baby, böyle uzayıp gider ama kesin alınmıştır bunlar.
Şöylede yapabilirsin mycutebaby fln gibi. ama bence isimden cok ne cekecegine karar ver isim en son bulunur :)
Sağ olun hocam.Zaten şimdiden çok ilginç şeyler yapıyor.Çirkin oluyor söyleyince.Kızınca takla pozisyonuna geçip yatıyor.Kucak istiyor.Büyüyünce 2 3 yaşında olunca daha farklı şeyleri çıkar çekerim atarım.Böyle yani.

Çekim kaliteli olsun bide izlenmeyi arttırır yani. Resim de çok önemli ama onları en son ayarlarsın zaten
ve sadece bebeği çekicem olarak düşünme kendinide cekebilirsin. Mesela bebeklerinin altını değiştiren babalar vardı :) oldukça eğlenceliydi. Yani aklına gelmiycek şeyler var youtube da gir izle değişik formatlarda bebek videolarını sonra yolunu çizersin zaten:=)

Çekim kaliteli olsun bide izlenmeyi arttırır yani. Resim de çok önemli ama onları en son ayarlarsın zaten
ve sadece bebeği çekicem olarak düşünme kendinide cekebilirsin. Mesela bebeklerinin altını değiştiren babalar vardı :) oldukça eğlenceliydi. Yani aklına gelmiycek şeyler var youtube da gir izle değişik formatlarda bebek videolarını sonra yolunu çizersin zaten:=)
Hocam sadece bebeği alabilirim.Yani sadece her gün vdieo atıyım mı?Yoksa ilginç güzel videolarını mı atıyım yani?Değişik hareketleri var onları da atabilirim.Fakat nasıl bir yol çizeceğimi bilmiyorum.Youtubede kanal bulamadım.

Herkesin yorumlarını bekliyorum.Ne yapmalıyım.Bir kanal varsa atar mısınız örnek?Ben de onun gibi videolar yaparım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri