bedava 1 günlük vds [hızlı]

clanu5

Kayıtlı Üye
beyler yabancı bi sitede gördüm kendim denedim gayet iyi ama çıkış yapıp tekrar girdiğinizde yüklediğiniz şeyler siliniyor

Vnc ile bağlaniyorsunuz chrome storeden vnc yükleyebilirsiniz veya site nin kendi uygulamasını indirebilirsinz

Son düzenleme:
NDIVIA'nın bu vds işleriyle ne alakası var onu anlayamadım.

android uygulamalarından alınan amerikan numaraları ile onaylama yapılabiliyor. Denemek isteyen numara sistemini böyle geçebilir.

e postaya dogrulama geliyormu yoksa numara haric hepsini sallayalimmi ?

Ekranı nasıl 1024 yapabiliriz yarısını göremiyorum :(

bunda bi kanal yapmıştım. 8gb ramli kendi bilgisayarımda şaşırmıştı. sanal sunucuda son nokta galiba.

tele onay ister. limitleri kısadır. 1gün diyor ama trafige göre 1 saatte de bitebilir.

HD video oynatıyor + ses ile bu vds değil başka bişey :D render performansına bakmak lazım :)

Denedim arkadaşlar :D Ulta hızlı yeni ölçüm yaptım 16 Gb ram 4 GB ekran kartı Speedtest.net Hız testindende 824 Mgbit hızı

Bunuda çöp etmeyin beyler :)
2 Saatlik vds

40 dkda bitti şimdi :( müthiş birşey 8 çekirdek 2.60 Hız 15 GB ram donmuyor HD videoları açıyor 700 mb down-900 mb upload hızı var şaka gibi şimdi bunuda sömürenler çıkar bitirirler :D

İşte bunu renderda kullanıcaksın iyi render alır.Ücreti nerde bunun bi baksak bulamadım.

Beyler ytpro bottuyla kullaniom

Tavsiyem android telden talkatone yuklemek android tel yoksa pcden bluestack ten yuklersiniz uygulamayı

Hızlı mail servislerini kabul etmio daba dogrusu ben denediklerimle yapamadm myneti yapiom talkatone nin numaralarıyla sınırsız alabiliyorsunuz yuklemesi indirdiniz siteyede baglı 130mb/s bunuda gordum renderlamasıda hızlı

:)

beyler bu esasen vds sayılmaz. oyun sunucusu gibi bir şey... şöyle açıklayayım:

herhangi bir üst düzey oyunu bilgisayarınız kaldırmıyor diyelim... oyunu bu sunucuya kurarak yüksek çözünürlükte oynama imkanına sahipsiniz. kendi bilgisayarınızdan oyunu sunucuda yönlendiriyorsunuz ve sunucu size hd olarak görüntü aktarıyor. anlatabildim inşallah

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri