Bedava Abone, İzlenme ve Yorum Kazanma Yolu (Enhance Views)

• Kullanıcı Emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar

Emre

Kayıtlı Üye
Selamlar. Daha önce bu sistemi paylaşan oldu mu bilmiyorum, varsa kusuruma bakmayın. Dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. İnşallah işinize yarar.

Yabancı forumlarda araştırdım, inceledim. Şimdiye kadar en kolay abone çekme, izlenim alma ve yorum alma yöntemi olarak birazdan anlatacağım yöntemi buldum. Üstelik ticari kazanç sağlamak isteyenler için de uygun bir sistem. Abone satarak para nasıl kazanılır diye benim gibi merak edenler varsa yararlı olacağını düşünüyorum.

Fazla uzatmadan konuya geçelim. Sistemin adı enhanceviews. Adından da anlaşılacağı üzere yabancı bir site. İngilizce bilmeyenler için Türkçe kullanımından bahsedeceğim.

1. Adım : Üyelik

enhanceviews.com adresine girerek, üye olun. Basit bir üyelik sistemi ile kaydolmak mümkün. Üyelik sonrası mail adresinize gelen onay linkini tıklamayı unutmayın.

referansımla üye olmanız bana az da olsa kredi kazandıracaktır, ama olmasanız da canınız sağ olsun :)

ref üyelik : Enhance Views | Your Views, Subs, Likes, Followers, Upvotes Delivered
refsiz üyelik : enhanceviews.com

enhance1.jpg

2. Adım : Program

Bu sistem özel yazılmış bir programla çalışıyor. Youtube hesabınızı bağlayarak, sizin gibi kaydolan kullanıcıları bir havuzda topluyor. Programı başlattığınzıda arka planda verilen görevleri yapıyor. Siz hiç bir şey yapmıyorsunuz. Yapmanız gereken bilgisayarı her açtığınızda programı açıp " Start " 'lamak :)

enhance2.jpg

Kredi sistemi ile çalışıyor. Programı ne kadar çok açık tutarsanız o kadar çok kredi kazanırsınız. 3 gb ram’li pc’mde çalıştırıyorum hiç kasmıyor. Programı “Earn Free Credits” yazan açılır menüde “Youtube” ‘a tıklayarak, daha sonra gelen ekranda “YouTube Power Watcher” sekmesinin yanındaki “GO” yu tıklayarak “Downloadable” kutucuğunu tıklayarak açın ve “here” yazan linkli texte tıklayarak exe dosyasını indirin.

İndirdikten sonra Youtube hesabınızla ilgili bilgiler ve üyelik bilgilerinizi isteyecek. Asıl hesabınız olan Adsense hesabınızın bilgilerini kesinlikle girmeyin. Herhangi bir youtube hesabı girseniz daha iyi olur. Sadece kredi kazanmak için kullanılacağı için hesabın uyduruk olmasında sakınca yok.

enhance3.jpg

Program’a bilgileri girdikten sonra “Start” ‘layın ve kredi kazanmaya başlayın. 50-100 kredi kazandıktan sonra kredilerinizi kullanmaya başlayın. Yani önce bir deneyin, programın çalıştığından emin olduktan sonra kredi biriktirirsiniz.

3. Adım : Kredileri Kullanmak

Bu programın güzel tarafı, kredinizi kullanırken kullanmak istediğiniz hesabının şifresine ihtiyaç duymaması. Bu yüzden bu işin ticaretini yapacak olan kişiler için büyük bir nimet. Neyse gelelim nasıl kullanılacağına.

Kredileri web sitesi üzerinden kullanıyoruz. enhanceviews.com girin ve Reedem Your Credits menüsüne tıklayın. Gelen ekranda kredinizi nasıl kullanacaksınız, hangi hesaba kullanacaksınız ve miktarlar ile kredi tutarı yer alıyor. İster youtube izlenim olarak kullanırsınız, ister abone alırsınız, isterseniz Youtube beğeni alırsınız, yorum yapılmasını istersiniz yada favori alırsınız tamamen sizin tercihinize kalmış. Menüde de göreceğiniz üzere sadece youtube ile sınırlı değil, twitter takipçi, instagram takipçi ve facebook like şeklinde de kredi kullanımı yapabilirsiniz. İşiniz bitince “Submit” yapıp gönderin.

Raporlara ulaşmak için sol menüde “My accounts” sekmesinde “Requests” bulunuyor. Orada hangi işlem ne kadar tamamlandı ya da tamamlanmadı gibi raporlar alabilirsiniz.

Kaynak : Youtube Bedava Abone, İzlenme ve Yorum Kazanma Yolu | Genel Güncel Blog Medcezir.NET

Cevap: Bedava Abone, İzlenme ve Yorum Kazanma Yolu

Not : Para kazandırmaz. Sadece reklamı olur :)

Hocam şunu yazsanız memnun kalırdık.

Örnek: Video'ya bir yorum - 10 kredi.
Örnek: Video beğenme - 10 kredi.
Örnek: Abone olmak - 10 kredi.

Yani biz kendimize aldığımız kaç kredimiz gidiyor ?

Hocam şunu yazsanız memnun kalırdık.

Örnek: Video'ya bir yorum - 10 kredi.
Örnek: Video beğenme - 10 kredi.
Örnek: Abone olmak - 10 kredi.

Yani biz kendimize aldığımız kaç kredimiz gidiyor ?

Hepsi için panelden değişkenleri görebilirsiniz. Abone için ayrı, izlenme için ayrı, Beğenme için ayrı tutarlarda krediler gidiyor. Örnek olsun diye Abone'yi 40 seçerek panelden inceledim. Resim Aşağıda

s2yf7.jpg

Bu site daha önceden paylaşılmıştı ama detaylı verilmemişti.
Bu sitede kredi kazanmak istiyorsanız video beğenmelerle falan uğraşmayın. Yorum yapma kısmı var.Her yorumda 450 kredi civarı veriyor size. Ama ben en son denediğim zamanlarda yorum kısmında kullandığın kredilerin karşılığını çok geç alıyordun eskiye göre kullanıcısı az sanırım.

program otomatik mi ? yani oto yorum falan mı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri