Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
alabilirmiyim ? toplu video çekme özelliği varsa almak isterim
İlk sen yazdın hocam pm atıyorum![]()
teşekkürler hocam toplu video özelliği varsa çok işime yarıyacak allah razı olsun çok saol
teşekkürler hocam toplu video özelliği varsa çok işime yarıyacak allah razı olsun çok saol
hocam yanılmıyorsam sizin suan 2 botunuz var (belki daha fazla) neden bu botuda almak için bukadar aceleci davrandınız forumda hiç botu olmayıpta durumu olmayan arkadaslar var konuyu açan arkadas ihtiyacı olan diye belirtmis sanırım o ayrıntı gözünüzden kaçmıs olmalı
ben botunda falan degilim isin ama yapılan hareketin yanlıs oldugunu düsünüyorum
tek 1 bota sahibim oda uploadextra onda toplu video ekleme özelliği yok bakabilirsin yok anlamadığım olay sen benim alıp almadığım botlarımımı sayıyosun her neyse bu kadar gerdiyse başka bi arkadaşa ver botu hocam ben kullanıcaktım böyle saçma mesajlardan sonra kullanmıyorum
HOCAM ŞİFREYİ DEĞİŞTİRİP BOTU BAŞKA ARKADAŞA VEREBİLİRSİN sorun değil 20 günde youtube çalışmam artık
tek 1 bota sahibim oda uploadextra onda toplu video ekleme özelliği yok bakabilirsin yok anlamadığım olay sen benim alıp almadığım botlarımımı sayıyosun her neyse bu kadar gerdiyse başka bi arkadaşa ver botu hocam ben kullanıcaktım böyle saçma mesajlardan sonra kullanmıyorum
HOCAM ŞİFREYİ DEĞİŞTİRİP BOTU BAŞKA ARKADAŞA VEREBİLİRSİN sorun değil 20 günde youtube çalışmam artık
[MENTION=15087]stannis[/MENTION] teşekkürler tekrardan, ben şahsen bu forumda kimsenin 10tl veremeyeceğini düşünmüyorum sadece otomatik çekme öz. için kullanıcaktım neyse saol yinede
Yok hocam öyle diyosan öyledir lütfen bi bot için kırmayalım birbirimizi hayırlı olsun, konuyu kilitleyebilirmi bi yönetici ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.