[Bedava] Linux Vps [DabulyuHosting.com

Umut forumda bir arkadaş 8 gb ram makineyi 15 dolara alıyorm gibi bir konuyu görünce herkes linüxte linüx.

Üstüne basa basa söylemek istiyorum ki render yada up down için en iyi masaüstü deneyimini sağlamak gerekiyor. Benim tüm uğrasım bunun üzerine. Ama daha kendi pc sinde lınux kullanmayanlar sanal makinede linux soruyor. Güzel bir konu olmus. buyrun deneyin arkadaşlar..

Teşekkürler. Ücretsiz olarak sunulan sistem biraz düşük özellikte. Deneme yapmak isteyenler için faydası olacaktır tabi ama gerçek performansını görmek için kendi makinelerine kurulum yapmaları daha iyi olur.

Umut forumda bir arkadaş 8 gb ram makineyi 15 dolara alıyorm gibi bir konuyu görünce herkes linüxte linüx.

Üstüne basa basa söylemek istiyorum ki render yada up down için en iyi masaüstü deneyimini sağlamak gerekiyor. Benim tüm uğrasım bunun üzerine. Ama daha kendi pc sinde lınux kullanmayanlar sanal makinede linux soruyor. Güzel bir konu olmus. buyrun deneyin arkadaşlar..

Aynen katılıyorum baskan, yav kullansınalr hiç problem değil senin içinde benim içimde ama linux açık kaynaklı komut sistemli bir işletim sistemi , bunuda geçtim Windows çifliğinde yazılmış olan (.NetFramwork) progr*****alrın %85 'i çalışmıyor %15 problemli çalışıyor, bir çok arakşımız VB.net gibi Windows çifliğindeki yazılımalrı linuxta çalıştırmayı deniyor başarısız oluyor, hem kendileri hem bizim için zaman kaybına sebebp oluyor :( Kimse beni gerçekten yanlıs anlamasın sadece bir deneyin burda balrınız hosunuza gitti hemen kuralım hiç sorun değil ama bir deneyin :(

Öncelikle Herkese Merhaba,

Birçoka rakdaşımın aklında şimdi soru işareti olucaktır, VDS satan biri neden Bedava VPS vericeğim hakkında soru işareti oluşmuş olabilir aklında, Sebebi daha önce hayatında LİNUX işletim sistemi kullanmamış arakdaşların benden sadece LİNUX makina istiyorum diyip, Linux'un hangi işletim sistemi diyince ee işte LİNUX demeleri açıckası morelimi bozdugu kadar üzdüde, Üzüldüğüm nokta tamam birşey öğrenemek istiyorda bunu ben değil google üzerinde sağlıyabilir ücretsiz şekilde. Herneyse...

Kurduktan sonra ben bunu kullanamıyorum xp çevirelim deniyor, e tamamda burda benim günahım nedir sevigli arkadaşlar? O yüzden linux makina istemeden önce verdiğciem sitede bir test etmeniz ardından sipairş vermeniz önemle rica olrunuz, herkese çok Teşekkür ediyorum, iyi günler iyi çalışmalar.

Free VPS Hosting and Cloud VPS hosting

Not : [ 1. paket ücretsizdir sadece ]​

hocam bunu dün denedim vps başlatıldı fakat port filan açmak cart curt bişeyler gerekiyor sanırım biraz anlatır mısın

Teşekkürler. Ücretsiz olarak sunulan sistem biraz düşük özellikte. Deneme yapmak isteyenler için faydası olacaktır tabi ama gerçek performansını görmek için kendi makinelerine kurulum yapmaları daha iyi olur.

Rica ederim , özellik bakımından eve bir hayli düşük ama en azından ücretisz olarek deneme imkanı sunulabilien bir hizmet, kullanıcı render alma pozisyonuna gelicek akdar kullansa zaten sorun yok gelsin kuralım ama bir çok arkadaşım daha önce hiç kullanamdan direk linux'a kurlumu isityince basta hos geliyor sonra nerdeyse hiçbişey çalıştırmıyınca busefer tekrar format ile windows isityor, performasn farkı olarakte geçn yazdım %5-7 arası hani extra %30 40 50 olsa zaten kullanım videosu bile çekerimde inanın gerke yok, windowsun rahatlıgı varken ne gerek var linuxa :) ha evimde ben linux kullanıyorum 1 makinamda ama gerek lise gerek üni'de kullanmadığım sürümü kalamdı , kullanacak arkaşlarada uBuntuyu öneririm :)

---------- Spam Engelliyici 15:56 ---------- Önceki Mesaj 15:55 ----------

hocam bunu dün denedim vps başlatıldı fakat port filan açmak cart curt bişeyler gerekiyor sanırım biraz anlatır mısın

İşlerim suan geçrketen çok yoğun açıkcası bende biraz rahatlamak için açtım bu konuyu, Kurulum hakkında bir video çekeceğim ama biraz bekleteceğim uygunmudur?

---------- Spam Engelliyici 16:14 ---------- Önceki Mesaj 15:56 ----------

Arkadaşlar, Konuyu Güncel tutunki diğder arakdaşlarda faydalanabilsin. Yorum atan ellere şimdiden teşekkürler.

hocam çok teşekkürler. peki hangi versiyonu kullanalım. bir de her ay mı bedava yoksa sadece başlangıç için mi

hocam çok teşekkürler. peki hangi versiyonu kullanalım. bir de her ay mı bedava yoksa sadece başlangıç için mi

Açıkcası her aymı devamlımı bilmiyorum hocam sadece baktım denedim oldu hemen konu açtım, ubuntu en güzeli, vb.net gibi programları çalıştırmak içinde wine programını kullanabilrisniz :)

Ben de Ubuntu kurmanızı tavsiye ederim. VPS'i sürekli kullanabiliyorsunuz ama bir şartları var. 30 günlük süre boyunca en az 1 kere root olarak ssh ile login olmanız gerekiyor.

(Our goal is to provide free VPS for everyone who uses it actively, so you should login as root user to your server (vps) via ssh at least once every 30 days.)

Ayrıntılar...

telefona onay kodu gelmedi.
işin kötüsü yeniden numara da yazdırmıyor. şüpheye düştüm. acaba yanlış mı yazdım numarayı diye ama.

---------- Spam Engelliyici 00:18 ---------- Önceki Mesaj 00:17 ----------

edit: doğru numara yazmışım

Diger paketler pahali bence ucretsizi denemek icin kullanmak mantikli

ASUS ZENFONE Cihazımdan gönderildi

sömürmüşsünüz artık alınmıyor :D

Due to huge interest in VPS.ME free vps services, today we have reached free VPS quota, please try to order free vps later or choose another paid plan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri