Bedava Lisanslı yada Premium Oyun Almak

Pixel Plus Medya

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar

Son zamanlarda birkaç kere bedava yada ucuza nasıl lisanslı oyun alınabileceğine dair birkaç konu gördüm ve işinize yarayacağını düşündüğüm bir sistemi sizlerle paylaşmak istedim. Bu sistem sayesinde lisanslı oyunları bedavaya alabilirsiniz yada online oyunlar için premium hesap premium para birimi vs işte.

Bu işlemi bir site aracılığı ile yapıyoruz. Bu siteye kaydolarak yer alan oyunlara kaydolup oyunuyoruz ve her oyun için söylenen görevleri yerine getirip karşılığında sitenin para birimi olan PTS kazanıyoruz sonra da bu pts leri orjinal oyun almak için kullanıyoruz.

Eğer zaten oyun oynayan bir insansanız bu sistemin sizin için büyük avantajı olacak çünkü zaten sürekli oyunlarla uğraştığınız için sizin adınıza bir zorluk teşkil eden durum olmayacak.

Örneğin ben yaklaşık 2 haftadır bu siteyi kullanıyorum ve şuan istersen LOL için 400 riot pointi ücretsiz alabilirim. Yada Mitoloji Online için 300 elmas,Metin 2 için 20 ejder parası vs vs. bir sürü oyun var bu şekilde ve liste sürekli güncelleniyor.

Sitede yaptığınız her işlem size pts kazandırıyor gezmek bile. Zaten giriş yaptığınızda oldukça sade ve anlaşılır olduğunu fark edeceksiniz.

Aşağıda referans linkim var eğer reften üye olursanız bana da 3-5 pts kazndırmış olursunuz yada dilerseniz direk linkte var onu kullanın.

Umarım birilerinin işine yarar. İyi Oyunlar.

Ref Linki: https://gamekit.com/r/5c2b-zekikaynak/

Normal Link: https://gamekit.com/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri