BEDAVA Sınırsız Gmail açmak [Farklı İp lerden]

• Kullanıcı saltjdk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar
tor browser ile açıyorum kanalları ve hiçbir sıkıntı yok ;) 1 aydan fazla oldu kanallar sapa sağlam :) herkeze tavsiye ederim arkadaşlar. paylaşım için teşekkürler :)

[MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] [MENTION=13914]brain[/MENTION] bu kadar bilgilendirici bi tartışma için teşekkürler :D

Şu an A konumundayım fakat IP'den bakınca B konumu çıkıyo, modeme res atıyorum hala B konumu, 5 6 resten sonra bakıyorum ki tekrar aynı IP'leri vermeye devam ediyo.. Bence TTnet düzenli olarak belirli kişiler etrafında aynı IP adresini döndürüyo, totalde 4milyar IP adresi alınabilir, bu durumda kişi başı 1 IP anca düşer, tor mantığı ile modeme res atmak aynı şey diye düşünüyorum..

[MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] [MENTION=13914]brain[/MENTION] bu kadar bilgilendirici bi tartışma için teşekkürler :D

Şu an A konumundayım fakat IP'den bakınca B konumu çıkıyo, modeme res atıyorum hala B konumu, 5 6 resten sonra bakıyorum ki tekrar aynı IP'leri vermeye devam ediyo.. Bence TTnet düzenli olarak belirli kişiler etrafında aynı IP adresini döndürüyo, totalde 4milyar IP adresi alınabilir, bu durumda kişi başı 1 IP anca düşer, tor mantığı ile modeme res atmak aynı şey diye düşünüyorum..

tor her güncellemede ipleride güncelliyor, uzun zaman kullandım tor tarayıcyı :) ama üst konularda yazdığım gibi elit ip paylaşacağım ankete katılmanı dilerim :)

IPv4 - Vikipedi

madem ilk 2haneden sonrası. onemsiz neden burada ip v4protokolu ile 4milyar 200milyon kusur ip adresi alinabilir yaziyor. madem siz haklisiniz bu makaleye itiraz edin sizin yazınızı yollayalim siz daha iyi biliyorsunuz.

konuya bot yazan arkadaslar ve [MENTION=11620]era[/MENTION] gelip açiklarsa sevinirim.
Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

sen hiçbir türk ipsinin 1.xxx.xxx.xxx şeklinde gördünmü ? gördüysen eywallah nediyeyim :)

sen hiçbir türk ipsinin 1.xxx.xxx.xxx şeklinde gördünmü ? gördüysen eywallah nediyeyim :)
kardeşim tartişma noktamizdan sapma yapma.
tartisma konumuz 255ip siniri
her ulkenin farkli ip bloklari var bu yuzden 1 Ile baslayan ip yi Turkiyede gorememiz normal ama her inetnet kullanicisina 255ip siniri olmadigi aşikar
ayrica [MENTION=11815]erdonmez[/MENTION]in dedigi dogru belli bi ip siniri var ttnette 88.234.xxx. xxx surekli alirken biri. inyernette 46.2.xxx. xxx
bunun nedeni firmalarin dağittiklari ip bloklari var
46.2 vodofon biri internetin dagittiği blok
88.234 ttnetin bloku

http://www.nirsoft.net/countryip/tr.html

konuya [MENTION=11620]era[/MENTION] bi açiklik getirirse memnun olucam googleyi kandirmak mumkun olmayabilir belki. ancak bu ip adresinin sinirinin 255oldugundan yada ilk 2 haneden sonrasinib bi onemi olmamasindan degil

kardeşim tartişma noktamizdan sapma yapma.
tartisma konumuz 255ip siniri
her ulkenin farkli ip bloklari var bu yuzden 1 Ile baslayan ip yi Turkiyede gorememiz normal ama her inetnet kullanicisina 255ip siniri olmadigi aşikar
ayrica [MENTION=11815]erdonmez[/MENTION]in dedigi dogru belli bi ip siniri var ttnette 88.234.xxx. xxx surekli alirken biri. inyernette 46.2.xxx. xxx
bunun nedeni firmalarin dağittiklari ip bloklari var
46.2 vodofon biri internetin dagittiği blok
88.234 ttnetin bloku

Major IP Address Blocks For Turkey

konuya [MENTION=11620]era[/MENTION] bi açiklik getirirse memnun olucam googleyi kandirmak mumkun olmayabilir belki. ancak bu ip adresinin sinirinin 255oldugundan yada ilk 2 haneden sonrasinib bi onemi olmamasindan degil

Tamam başkan sakin ol öle diyorsan öyledir nediyeyim :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam senin düşüncelerin nedir bu konu hakkında ? :)

Tamam başkan sakin ol öle diyorsan öyledir nediyeyim :)
kardesim konu aydinlansin diye ugrasiyorum belki bende yanilabilirim bu yuzden baktim olaylar nasil diye benim incelememe gore sinir yok blok var
senle bi alip veremedigim yok yanlis anlama

kardesim konu aydinlansin diye ugrasiyorum belki bende yanilabilirim bu yuzden baktim olaylar nasil diye benim incelememe gore sinir yok blok var
senle bi alip veremedigim yok yanlis anlama

Kardeşim neyse bu konuyu kapatalım, bana göre ben haklıyım, sana göre sen haklısın. Anlatmak istediğimi tam açıklıyamadım. Neyse hayırlısı :)

ip aralığı sadece son 3 hanesinden ibaret değilki ben log tutmuştum ipleri 2 ayda 10 tane anca denk geldi aynı ip ye :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri