Bedava Vps sunucu

• Kullanıcı bzk01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bzk01

Yasaklanmış
s.a
ustalar arkadaslar hepimiz video yukleme derdindeyiz fakat türkiyede internet servis saglayıcıları bize dünya teknolojilerini en az 10 yıl geriden getiremekte ve getirdiklerindede 10 kat pahalı satmakta. şu dünya 1000mbps ile savaşırken biz vaybe 8mbps ile baglanıyoruz diye baen sakalar yaparı. alışmısız galiba yokluga..

her neyse şimdi arkadaşlar.
http://www.alwaysonpc.com
bu siteye üya oluyoruz ve sanal sunucumuzu ne üzerind kuracak isek pc tablet telefon katagoriden basit bir baglantı arayuzu indiriyoruz. indirdigimiz arayuzu java bir pro şüpelenler virus total gibi yerlerden bu proyu tarasınlar hatta herkes tarartsın. indirdigimiz bu pro çok kolay bir kurulum ardından üye oldugumuz mail ve şifre ile baglantı kuruyoruz ve direk vps sunucumuza baglanıyoruz. xp de denedim 1 dk açık kalmadan hata verdi. win7 de denedim 5 dk sonra hata verdi. hata resmini aşagıda payadım. bileniniz varsa nedenisi solerse memnun kalırım. sunucudan hız testi yapdım.
dowload 500mbps
upload 12mbps nerede o günler türkiyede. çocuklarımız görür ancak. ben aldıgım haatlardan dolayı sunucuyu kullanamadım bir turlu. inşallah sizlerde bu hata cıkmaz. bilenlerde bu hatanın ne oldugu hakkında aydınlatırlarsa memnun kalırım.

ayrıyeten varsa bildiginiz free vps gunluk haftalık aylın nekadar beles oraya yerleş :) paylasırsanız memnun kalırım.

herkese bolkazançlar olsun..

lh46d.png

Bende bunu bi ara kullandım ama çok kısıtlı yerlere giriyor sanırım birde yanılmıyorsam 5 dakika süre tanıyordu halen öylemi bilmiyorum

ben kulalanamdım usta. resimdeki hata verip durdu bende. hata almadan kullanan biri çıkarsa onun bilgileri daha faydalı olur düşüncesindeyim.

O hata diyil, ücretsiz oldugu için belirli süre içinde baglantınız kopuyor. En son 10 dk'da bir kopuyordu. Zamanında 10 dk, 10 dk baya upload yapmıştım işine yarayan arkadaşlar olduguna eminim. Eline sağlık

xpde 1dk surmuyor aynı hatayı vermesi bende, win 7de bile en fazla 5 dk sonra hata veriyor.. 10dk bile olsa forumda paylasılan uploadrerler sayesinde 10dkda çok video yuklenir düşüncesindeyim. çünkü hemen geri baglantı kurula biliyor ve baglantı kuruldugunda işlemler kaldıgı yerden devam ediyor.edindigim ilenimlere göre.

birde varsa bildiginiz free vds ler paşlaşırsanız memnun kalırım.

işletim sistemi linux, windows'da çalışan uploaderleri kullanman için Wine isminde bir linux yazılımı var onu kurman lazım makinaya.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri