beğenirseniz özgün çalışıcam :)

xyloves

Kayıtlı Üye
beatboxda özgün çalışmak istiyorumda sadece 3 dk lık bi video çektim kusura bakmayın tişörtü kaldırıp atleti falan gostermişim :) normalde daha iyisini yapabiliyorum ama bi sizinde beyeninize sunayım dedim :) eğer beğenirseniz direk başlıcam :)

Deneme - YouTube

Dislike basan kim cok merak ettim cidden. Tamam begenmezsin anlarimda en azindan destek olmak icin like basar insan. Ne bu cekememezlik?

Sana tavsiye, Özgüne başlamadan Spam çalış.

yahu bu şeyler Türkiyede izlenılmez.. normal bilindik şeyler bunlar...
ya ajdar gibi kırık oalcaksın ?, yada bayan olup farklı goruntuler sergileyeceksın.. yanı bizim ulkede olmaz... yaabancı ulkelerde eeehh belki biraz izlenır... sokakda kedi köpek çek videona at daha çok izlenır... senın tarzın uç nokta yetenek % 1 lik kısımın ilgisini çeker ve izlerler...
sen deki yetenek uç kısımlarda yanı bu videodaki işte... daha kapsamlı bişeler bulmalısın

herkezin kendi görüşü saygı duyarım .

Ben beğendim güzel bir yabancı kanal aç ve videolarını yüklemeye başla ama sana tavsiyem videoları bu şekilde amatör olarak çekme.

arka fonda müzik çalsın bence müzikle birlikte yap kareoke beat box gibi ;)

Ben beğendim güzel bir yabancı kanal aç ve videolarını yüklemeye başla ama sana tavsiyem videoları bu şekilde amatör olarak çekme.

yok sadece deneme amaçlı yoksa götürücektim devamınıda kestim falan + mikrafon falan alıcam yani ses kaliteside önemli orda yaptıgım bazı scratch lar var duyulmamıs

güzel güzel 2 tane aç birini türklere özel ama öğretme amaçlı bu böyle yapılır vs. diyeride arkadaşın dedıgı yabancı yap

deneme yanılma yapacaksın.. burada biri tutar der biri tutmaz der.. sen kendin deneyeceksin tutarsa senindir, tutmazsa zaten hiç senin olmamıştır :)

ama tavsiye istersen, başlık açıklama ingilizce yap ve mesela yabancı müzik sitelerine gir top10 daki şarkıları dinle onları taklit etmeye çalış, güzel olmasada yükle sen onlar sana tavsiye verir zaten yorumlarla.. Yabancılar türkler gibi değil malesef duyarlılar :)

örnek olarak şöyle mesela, Lady Gaga - Video phone (Beatbox Vers. - Adın soyadın)

gibi yapabilirsin.. hani güzel olmadı rezil olurum diye korkuyosan millet ne rezillikler yapıp milyon hit alıyor.. sen yükle..

zaten para kazanınca soyunur çıplak beatbox bile yaparsın :D değerlendir derim ben.

Mide bulantisi yasiyormus görünümü veriyor :) kulaga hos gelmiyor. 50 Saniyeden sonra bi süre iyi ama cok bence gelistirmelisin kendini. Dürüstce söylüyorum 1,30 dakikadan sonra basim agirmaya basladi :)

0:13'ten sonra soyunacaksın zannedip kapattım.

Ama geliştirmelisin bence kendini

Dostum yanlış anlamada bir kaç tavsiyede bulunayım birincisi agzının kesinlikle gözükmesi lazım yoksa kimse inanmaz. İkincisi ise ben müziği kapatıp videoyu izledim beden dilin çok garip onlarıda müzüğe uygun hale getirmen lazım kolay gelsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri