Beklesemmi formu göndersemmi?

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
an itibariyle kanal güncellendi ve 240 dolar üzeri para var. 23-24 günlük kanal.

bu gün star tv den 1 telif yedim zaten :D bende özledimd dizisinden :( yüklemeyin bu diziyi ))

leyle ve mecnun daki oyuncu kadrsou bu dizide yer alıyor sevmişdim diye yükledim ama. :D neyse biraz daha beklesem diyorum ama sonra parada gider ))

An itibari ile güncellendi kanal derken neyi kasıt ettiniz ? Hesabınız mı kesinleşti ?

Awesomeden bahsediyorsunuz galiba.
Formu göndersek ocakta ödeme alırız demi . ve 20 günlük mü yatar bu ayın tamamı yatmazmı .

bugün stardan 2 kanalıma telif geldi . toplam 3 video yu teliflemişler . :D

An itibari ile güncellendi kanal derken neyi kasıt ettiniz ? Hesabınız mı kesinleşti ?

yok kanal analytistiklerini söyledim. yani veriler.

---------- Mesaj saat 00:57:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:56:29 civarında gönderildi. ----------

bugün stardan 2 kanalıma telif geldi . toplam 3 video yu teliflemişler . :D

hangi diziye geldi? :( banada geldi off )) işil yayıncılık mı ne star tv ordan geldi

yok kanal analytistiklerini söyledim. yani veriler.

---------- Mesaj saat 00:57:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:56:29 civarında gönderildi. ----------

hangi diziye geldi? :( banada geldi off )) işil yayıncılık mı ne star tv ordan geldi
star da yayınlanan bi dizi işte :) ben 2 güne kaldırtırım telifi . kaldırırsam sana da yardımcı olurum telifli videoyu silme.

star bana da çok telif attı bu dzi yüzünden :)

arkadaşlar ekim ayında 130 $ ve üzeri paranız varsa adsense paraları ödendikten sonra (22-23 kasım) forumu gönderin ve ekimdeki paranızı alın....eğer bu ay ise 240 doalr şimdi gönderilmez forum aralık 22 de gönderilir bu ayın parasını almak için ok....yani önce adsense partner firmasına ödicek parayı sonra biz isticez

arkadaşlar ekim ayında 130 $ ve üzeri paranız varsa adsense paraları ödendikten sonra (22-23 kasım) forumu gönderin ve ekimdeki paranızı alın....eğer bu ay ise 240 doalr şimdi gönderilmez forum aralık 22 de gönderilir bu ayın parasını almak için ok....yani önce adsense partner firmasına ödicek parayı sonra biz isticez

şimdi göndermiyeyimmi? ( peki aralık 20 de göndersem ne zaman alacağım? tahminen aralık ayına kadar 400 doları geçer.

kasım ayının kazançlarını ocakda almıyormuyuz hocam .?

Kasım ayının kazançları aralıkta adsenseden awesomeye öder awesomede ocak başı gibi bize öder böyle değil mi ?

alt sınır 130 değil 145$

şimdi göndermiyeyimmi? ( peki aralık 20 de göndersem ne zaman alacağım? tahminen aralık ayına kadar 400 doları geçer.

beyler bakın dişkaktli okuyun ve anlayın lütfen :

1-31 ekim kazançlarını kasım 21-23 te adsense firmaya öder bizde 23-25 gbi forumu göndeririz firmada bize aralık 1-3 gibi paypala öder

1-30 kasım kazançlarını alarık 21-23 te adsense firmaya öder bizde ocak 1-3 gibi alırız ok

konu sahibnin kazancı kasım ise bekliceksin ve aralık 25 te forumu göndercen

alt sınır 130 değil 145$

olabilir hocam...sınırla bi işim olmayınca öle hatırlıyorum ben ...

Üstad, şu son yazdığın mesajı biraz düzenleyip sabit konu yaparmısın.İnan bakıyorum gene unutucam ve herkesin konu açtığı bir soru bu.

Üstadlar,

Kanalım alt kanal olduğu için, ödeme formunda E-Mail kısmına ana kanalın mail adresinimi yoksa alt kanlın pagesli olan adresini mi yazmalıyım ?

Channel name kısmına kanalın URL adını mı yoksa yoksa Google + ve Youtube de gözüken adını mı yazmalıyım ?

İlk ödeme talebim olacak, aydınlatırsanız sevinirim.

Üstadlar,

Kanalım alt kanal olduğu için, ödeme formunda E-Mail kısmına ana kanalın mail adresinimi yoksa alt kanlın pagesli olan adresini mi yazmalıyım ?

Channel name kısmına kanalın URL adını mı yoksa yoksa Google + ve Youtube de gözüken adını mı yazmalıyım ?

İlk ödeme talebim olacak, aydınlatırsanız sevinirim.

1. ana kanalin mail adresini yaz
2. kanalin URL-ini yaz
ve en onemlisi paypal adresini dogru yaz yeter.

Şimdi burasını anlamadım, awesomeness üzerinde hotmailim kayıtlı, fakat ana kanalımda gmail.ve paypalımda hotmail.Şimdi ben hangi adresi kullanmalıyım başvuruda ? Awesomeness üzerinde contact olarak hotmail kayıtlı neden gmail kullanayımki ?

Şimdi burasını anlamadım, awesomeness üzerinde hotmailim kayıtlı, fakat ana kanalımda gmail.ve paypalımda hotmail.Şimdi ben hangi adresi kullanmalıyım başvuruda ? Awesomeness üzerinde contact olarak hotmail kayıtlı neden gmail kullanayımki ?

yt kanalın gmail ile kayıtlıysa gmail i ver yani ytnin mailini. paypalın hotmailse paypalını ver fark etmez maili. ve kanal ismini ver. ama linkini versen daha iyi olur. bazen benzer isimli kanallar oluyo

uv23q.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri