Belediyelerin Bomboş Para Harcaması

reis1477

Kayıtlı Üye
Geçen sene asfalt yenilemesi yapılan çok fazla kullanılmayan mahalle ara sokağını bu sene yeniden söküp yeni asfalt döküyorlar

Abi nasıl iş yapıyorsunuz siz?

Bu kadar zengin ülke miyiz biz?

Avrupa fakir ve salak herhalde onyıllarca aynı asfaltı ve kaldırımı kullanıyor

Bomboş dediğin işten kaç tane koca kafa besileniyo, o avantalar olmasa bi tane belediye başkan adayı bulamazsın.

Asfalt ve diğer işlemler , devlet kara yollarına devredilmeli

belediye neden mütahit gibi ev yapıp satıyor ?

Belediyelerde çok büyük rant dönüyor ve hepsi ahlaksız.

Tüm partilerin belediyeleri dahil bu ahlaksızlığa

Eğitim hukuk denetim liyakat uzar gider...İnsan iradesine bırakılan çoğu şey ahlaksızlıkla sonuçlanır.Onun içindir ki bir adım öteye gidemiyoruz. Önce çocuklarımızı ahlaksız yetiştiriyoruz uyanık ol ekmediğin yerden biç diye.. Sonrası malum.. Siyasilere kızmanın hiç bir manası yok onların hepsi toplumun aynası bizden birileri uzaydan gelmediler. Acı ama gerçek bu malesef.

Keşke sadece asfalta para harcasalar.
Makam odasını tadilat ettirip bir de sauna, hamam yaptıranlar var kendileri için...

Büyükşehirin muhalif, mevcut ilçe belediyemizin de iktidar partisinin olduğu bir yerde ikamet ediyorum. İkisi de birbirinden berbat haldeler.

Sosyal projeler adı altında saçma sapan, elit kesim hariç hiç birinin işine yaramayacak etkinlikler ile paraları çöp ediyorlar. Koca şehirde kafa dinlemek için oturacağınız bir tane yeşil alan yok, ama her sene konserler düzenlenip saçma sapan insanlara devasa paralar veriliyor. O konserlerin bir tanesinde de bu sene belediye başkanı elenmiş oldu haberlerde de görmüşsünüzdür.

Şehrin en göze batan yerlerine bir kaç direk diktiklerinde çok şey yapmışlar gibi gözüküyorlar.

devlet beledıyeleın butcelerını artırdı bundan kaynaklı olabılır

Hiçbir siyasi ideolojinin mensubu olmadığımı belirterek, disney+ olayında tepkisiz kalan disney+ ın reklam yüzü Tarkan'ın Atatürk'ün kurtardığı izmirde 1 sahneye çıkmada 16 milyon lira kazanmasını kendime yediremiyorum abi. Lanet olsun bunlara. Yandaşlar milyon dolarlar götürsün ben de aylardır yumurta kırıp yiyeyim. Gerçekten bu reva değil.

ben küçük bi yerde büyüdüm,henüz ilk okula giderken bu konuyu dert ediniyordum valla kendime.bunu hep söylüyorum ; küçücük ilçelerde dahi belediyede boşa harcanan paranın haddi hesabı yok.büyük şehirlerdeki boşa giden parayı hayal dahi edemiyorum.38 yaşındayım,biçok farklı parti gelip gitti ama bu iş hiç degişmedi.şehirde bi sürü sorun var,halk şunu yap bunu yap diye resmen yalvarıyor devlete.ona para yok,buna para yok,yapıcaz,edecez diyip geçiştiriyorlar.sonrada saçma sapan yerlere para harcıyorlar,nedenide ortada zaten...

en çok gördügüm kaldırım yenilemesidir mesela,hiç bi sorunu olmayan kaldırımları söküp tekrar baştan yapıyorlar sürekli ama yolların nerdeyse hepsi köstebek çukuru gibi ve onlara dokundukları yok.

ben normalde k.maraş/elbistanda yaşıyordum en son olan bi olayı anlatayım,boşa giden para kim bilir ne kadar... ;

şehrin içerisinde yollar zaten geniş degil,bide yol kenara araba park edince 1 araba zor geçiyor yoldan.adamlar tutup her yere bisiklet yolu yaptı.övüne övüne reklamını yaptılar işte halkımız istedi,esnafımız arabalardan şikayetciydi bizde onların yerini bisikletlilere verdik filan diye dolaştılar ortalıkta.yollar bitti,1 ay olmadan o yolları iptal edip tekrar eski hale getirmeye başladılar.bunuda aynı şekilde övüne övüne anlattılar üstelik,milletde alkışladı.dediler ki,bisiklet yolu yaptık ama esnaflarımız rahatsız oluyor.biz onların sesine kulak veririz,halkımız istedi biz yolları tekrar eski hale getiriyoruz...

bu nasıl iş arkadaş...aylarca her yeri kazıp bisiklet yolu yaptır,sonra tekrar eskiye çevir.peki,bu kadar zaman yapılan işlere karşılık ödenen para ne olucak?yapmaya ayrı,bozmaya ayrı bi dünya para harcandı.ne hesap soran var,ne hesap veren.

kısacası ; belediyelerdeki israf,bence hiç bi yerde yok.yada dahada kötüsü,belediyelerdeki israf bu kadarsa yukarıları hayal dahi edemiyorum...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri