Belki Faydasi Olur,Kazanmak Adina..

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

Serk@nYT

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaslar merhaba..

Asagidaki verdigim kanal benim kanalimdir.Partner kanal olup sadece 1 gun icerisinde yuklenmis 4-5 video ile birakilan ve video yuklendigi tarihden bugune yani yaklasik 3 hafta sonucunda videolardaki izlenimler olsun kazanc olsun gercekden siradan bir arkadasimiz icin yani kazanmaya calisipda kazanamayanlar icin bence guzel fikirler cikmasina sebeb olur diye dusunuyorum.

Bu sebelede kanali paylasmakdaki amacim, bundan telif gelir,bundan gelmez diye dusunmeden her icerigi bizzat kendiniz deneyerek usenmeden test etmenizi istiyorum.10 farkli icerik deneseniz 2 tanesi tutsa uyari ihlal gelmese 2 ay suerdir benim icin.Cunki 2 ay acik kalan kanaldan ben yukumu vurmusumdur,odemesinide almisimdir.Ve o kanal kapansada o icerigin yine 2 ay beni ayakda tutacagina,odemesini alacagima inandigim icin her 2 aya bir o kanallardan iceriklerden atarim.

Yani uzun lafin kisasi amac burda,Kesfetmek,kesfettigin icerigi surekli guncellemek yeni kanallarla.

Benim size tavsiyem,yerli filmlerden uzak durun.Bizim sonradan gorme lisans sahipleri,sonradan gorme yapimcilar bi bokdan anlamadiklari gibi bu iste,attiklari yada atacaklari teliflede bir is yaptiklarini sanmakdalar.Bu sebeble yabanci calisin.

Ornek alin 1 partner kanal,30 tane yabanci ama Turkce dublaj isimli film yukleyin.Bekleyin 10 gun,hangisine uyari gelecek hangisien gelmeyecek,o kanal kapanana kadar inceleyin videolari takip edin.15-20 gun sonra telif gelen bellidir gelmeyende.Telif gelmeyenlerle sifirdan bir partner alip yukleyip yolunuza devam edin.Ha onlara gelmeyecek demek degil bu,ama telif gelme riskini daha aza indirmek.Bu sayede odeme almaya hak kazanmak..

Yani bu konuda yazacak cok sey varda,bence herseyi sizin bu yazilanlardan yola cikarak ustune koyacaginiz zenginliklerle gelistirmeniz iyi yada kotu bir gelir elde etmeniz lazim..

Verdigim kanalda,Ekledigim baslikdan,Etiketden,aciklamadan,kanal duzeninden,kanal resminden ki Ozellikle Filmin basliklarindan cok sey cikarmalisiniz kendinize.

Unutmadan kanalin 3 hafta sonucunda aldigi bu izlenimlerle biraktigi kazanc 500 kusur dolar civari.Kazandirdigi aboneleride cok iyi yerlerde depolayin,kacirmayin kanalalriniz kapansada cunki onlar en kiymetli varliklarimiz bu isde ;)

Saygilarimla.

Kanal linkim : https://www.youtube.com/user/HDFilmizleTv

gene süper bir yöntem daha :) teşekkrler usta

sağol abi.altın değerinde ipucları :)

Yine yol gösterici süper bi konu olmuş hocam .
Bu yüklediğiniz videolarda 3.eşleşen verdimi ve partnerli kanallarda 3.eşleşene para kazanabiliyormuyuz hocam ?

Teşekkürler usta güzel yöntem deneğecem ayrıca hangi network? hocam

Sağolasın üstad değerli ipuçların için.

Hocam kanallarımızı her zaman yedeklemelimiyiz ? Acemice bir soru ama cevap verirmisiniz ?

Bende bu kanalı daha önceden görmüştüm sanırım.Demek sizinmiş.Kazancınızın devamlı olmasını dilerim.

abi yeniyimde partnerden kastın awesomeness tv mi
Evet ustad.

aynı şey yabancı diziler içinde geçerli sanırım değil mi serkan abi?
Dunyada ne kadar icerik varsa hepsi icin gecerli.Yedirebildiginiz kadari icin en azindan ;)

Hocam kanallarımızı her zaman yedeklemelimiyiz ? Acemice bir soru ama cevap verirmisiniz ?

Konuda yazdim aslinda bunu,bir kanala 10 fil mattiginda 15 gun sonra saglam telif vs gelmeyen 5 film kaliyorsa onlar yeni actigin kanalda mutlaka olmasi gereken filmlerdir.Sanirim anlatabildim.

Bide bu iste birakin eskiyi vs,saglam yeni cikan bir film atin o bile costurur sizi..illa bi kanala 10-30-100 film atmaya gerek yok bunuda yapmayin.

Maximum 4-5 film vs farkli icerik yeterlidir.Fazlasi zarardir unutmayin.

---------- Mesaj saat 23:26:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:26:01 civarında gönderildi. ----------

Bende bu kanalı daha önceden görmüştüm sanırım.Demek sizinmiş.Kazancınızın devamlı olmasını dilerim.
Bende daha ne kanallar var da ustad bakma sen hangisi nerdeydi ne sunuyordum unutuyorum bazen :)

Hatta bir gun ulen bu rakibimmi nerden cikti karsima diye dusundugum,sahte telif atmayi dusundugum kanal bile benim cikmisti hehehe:D:D:D:D Telifi ataydim zaten kendi kendine telif atan ilk adam olarak Youtube tarihine adim altin Puntolarla yazilacakdi kesin. :D:D:D:D

Serkan abi cok sagol onca incelemeye bir yöntem kesfetmistim oda artık burda deşifre oldu ve kazanc kapısı ardına kadar kapandı. Cogu insan burda simdi paylasım iyidir sudur budur diye baslıcak yazmaya biz kotudur demiyoruz ama cıkarı olmasa bır tanesıde konusmaz onuda bılıyoruz hepimiz. Tekrardan tesekkurler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri