Belli bir süre sonra para kazanmaya uygunluğunun reddedilmesi

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Arkadaşlar ünlemlerden sonra sayfa to düşen var mı?
Benim %8 den %1'e düştü ünlemler geldikten sonra.
Birden fazla çok izlenen videosuna ünlem gelenler konuya yazarsa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,
yeni bir sorunla karşınızdayım :D
20k , 25k izlenen dizi videolarıma şimdi ünlem gelmiş.Ben de siliyorum ünlem gelenleri.Bu bölümlerden kazandığım parayı alabilecek miyim? Videoları kanala zarar verdiği için siliyorum.Ama parasını alabiliyor muyuz ?

tgr9x.jpg

Allahsızlar fragman kanalıma bile göndermişler ünlemleri :)

Merhaba arkadaşlar,
20k , 25k izlenen dizi videolarıma şimdi ünlem gelmiş.Ben de siliyorum ünlem gelenleri.Bu bölümlerden kazandığım parayı alabilecek miyim? Videoları kanala zarar verdiği için siliyorum.Ama parasını alabiliyor muyuz ?

Ünlem çıkan videolarda para kazanma aktif olmadığı için herhangi bir kazanç getirmiyor zaten ?

Ünlem çıkan videolarda para kazanma aktif olmadığı için herhangi bir kazanç getirmiyor zaten ?

Hocam belli bir süre getirdi.Atıyorum 20k izlendi 30 dolar getirdi.Adamlar diziye el atınca ünlem çıktı nasıl çıktıysa :S şimdi siliyorum ünlemli videoları kanala zarar vermesin diye.Parasını alabilecek miyiz?

O video inceleniyorda kalmıştır, incelendikten sonra $ işareti aktif olmamıştı, ! çıkmıştır.
Zaten videoda reklam yokken birşey kazanmadığın için parada alamazsın.

Hocam belli bir süre getirdi.Atıyorum 20k izlendi 30 dolar getirdi.Adamlar diziye el atınca ünlem çıktı nasıl çıktıysa :S şimdi siliyorum ünlemli videoları kanala zarar vermesin diye.Parasını alabilecek miyiz?

Reklam gösterimi olsaydı ve o video sonradan ! verseydi, o zamana olan kazancı alma ihtimalin olabilirdi.
Tam bilmiyorum ama alabilirsinde alamayabilirsinde, onu hesap kesiminde anlarsın ancak.

Daha önce Başına gelip parayı alan yada almayan biri yazarsa daha iyi olur.

O para youtube analiyse yansirsa alacaksiniz tabii ki :)

AdSense paneline yansıdıysa alırsınız büyük ihtimal yanlız para kazanması aktif olupda bir süre sonra Ünlem çıkması anormal bir durum :)

O video inceleniyorda kalmıştır, incelendikten sonra $ işareti aktif olmamıştı, ! çıkmıştır.
Zaten videoda reklam yokken birşey kazanmadığın için parada alamazsın.

Reklam gösterimi olsaydı ve o video sonradan ! verseydi, o zamana olan kazancı alma ihtimalin olabilirdi.

Hocam ne incelenmesi ya :D Videolardan 40 $, 50 $ kazandım diyorum.İnceleme olayını bi şekilde aştık.Para kazanma aktif cayır cayır yanıyor :D Ondan sonra ünlem geldi.

---------- Mesaj saat 14:59:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:58:34 civarında gönderildi. ----------

O para youtube analiyse yansirsa alacaksiniz tabii ki :)

Youtube Analytics'e de yansıdı Adsense'e de yansıdı.

Hocam ne incelenmesi ya :D Videolardan 40 $, 50 $ kazandım diyorum.İnceleme olayını bi şekilde aştık.Para kazanma aktif cayır cayır yanıyor :D Ondan sonra ünlem geldi.

Tam bilmiyorum ama alabilirsinde alamayabilirsinde, onu hesap kesiminde anlarsın ancak.

Ben mesajımı editledim.
Sanada gerekli açıklamayı yaptım.
Eşleşen gibi olduysa o parayı Eşleşen verene kadarki zaman gibi alırsın.
Yok para kazanması devre dışı kaldıysa, o parayı alamama ihtimalin var.

AdSense paneline yansıdıysa alırsınız büyük ihtimal yanlız para kazanması aktif olupda bir süre sonra Ünlem çıkması anormal bir durum :)

Para kazanması aktif para kazanıyordum.20 bölüm yükledim.21.bölümde mint olaya el attı şimdi videolara da ünlem attırmış.Neyse kazandığımızı kazandık biz onu alalım yeter bu diziden :)

---------- Mesaj saat 15:02:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:01:01 civarında gönderildi. ----------

Ben mesajımı editledim.
Sanada gerekli açıklamayı yaptım.
Eşleşen gibi olduysa o parayı Eşleşen verene kadarki zaman gibi alırsın.
Yok para kazanması devre dışı kaldıysa, o parayı alamama ihtimalin var.

''Para kazanmaya uygunluğu reddedildi'' Bu eşlesene mi giriyor devre dışı kalmaya mı?

''Para kazanmaya uygunluğu reddedildi'' Bu eşlesene mi giriyor devre dışı kalmaya mı?

Tam olarak bilmiyorum, onu hesabın kesinleştiği tarihlerdeki kazançlardan anlarsın.
Konuyu daha iyi bilen biri gelip birşeyler yazarsa daha iyi olur.
Yanlış bilgi vermek istemem.

Tam olarak bilmiyorum, onu hesabın kesinleştiği tarihlerdeki kazançlardan anlarsın.
Konuyu daha iyi bilen biri gelip birşeyler yazarsa daha iyi olur.
Yanlış bilgi vermek istemem.

Kimsenin başına gelmemiş ki böyle bişey :D Bütün ilkler beni buluyor arkadaş :) Gül gibi 25k 30k 80k izlenen video ortası reklamları açık diziler gitti :S

Ben de böyle bir konu acacaktim. 3 gun önce attigim video yaklasik 200K izlenme aldi. Dolar isareti yaniyordu. Izlenmeler Adsense'e yansidi. Fakat bu sabah baktigimda unlem isareti cikmisti. Para kazanmayi kapattim. Yeniden acmak istedigimde dolar isigi yanmiyor.

---------- Mesaj saat 14:10:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:09:44 civarında gönderildi. ----------

Kimsenin başına gelmemiş ki böyle bişey :D Bütün ilkler beni buluyor arkadaş :) Gül gibi 25k 30k 80k izlenen video ortası reklamları açık diziler gitti :S
Yalniz degilsin!

bende de bazen oluyor :) bende bazen de 1-2 ay sonra eslesen veriyor bunların parasını alıyor muyuz almıyor muyuz ben de merak ettim şimdi

benim 1 ay önce ve 1 hafta önce attığım ve para kazandığım hiç sorunla karşılaşmadığım
videolar vardı. bu sabah bi baktım 5-6 tanesinde ünlem çıkmış.
sebebini bilen var mı acaba. haftalardır sorun yoktu.

Ben de böyle bir konu acacaktim. 3 gun önce attigim video yaklasik 200K izlenme aldi. Dolar isareti yaniyordu. Izlenmeler Adsense'e yansidi. Fakat bu sabah baktigimda unlem isareti cikmisti. Para kazanmayi kapattim. Yeniden acmak istedigimde dolar isigi yanmiyor.

---------- Mesaj saat 14:10:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:09:44 civarında gönderildi. ----------

Yalniz degilsin!

Hocam para kazanmayı isteyen kim? Mesele kazandıgımızı almak daha o dolar işareti hayatta yanmaz.

---------- Mesaj saat 15:16:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:15:44 civarında gönderildi. ----------

kazandığın parayı alırsın kasma

Kasarım hocam 500 dolar söz konusu burda :D

---------- Mesaj saat 15:17:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:16:15 civarında gönderildi. ----------

bende de bazen oluyor :) bende bazen de 1-2 ay sonra eslesen veriyor bunların parasını alıyor muyuz almıyor muyuz ben de merak ettim şimdi

valla analytics'e yansıdı,adsense'e yansıdı daha nereye yansıyacak versinler bi zahmet :D

---------- Mesaj saat 15:17:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:17:06 civarında gönderildi. ----------

benim 1 ay önce ve 1 hafta önce attığım ve para kazandığım hiç sorunla karşılaşmadığım
videolar vardı. bu sabah bi baktım 5-6 tanesinde ünlem çıkmış.
sebebini bilen var mı acaba. haftalardır sorun yoktu.

Bugün bi genel temizlik yapılmış heralde çoğu videom gitmiş diğer kanallarımda ki diziler de gitmiş para kazanması :)

Merhaba arkadaşlar,

Aynısı bu sabah benim başıma geldi;
Dediğin gibi video 22-25k civarı izlendi ve [!] işareti çıktı, kazancı adsense panele yansıyordu.Bu konuda benim düşüncem kazandığımızı alacağız yönünde :)
iyi forumlar...

yalnız değilsin kardes.. gunluk kazancı 35 dlara sabıtledım. tam ara vereyım yetıneyım dıyordum sabah uyandım bı kontrol edyım dedım 40 k nın uzrınde 200 k ya kadar alayına unlemi çakmışlar acayıp sınır oldum.. itirazda bulundum bı de sınırden... tam oldu bu sefer dıyorum yıne başa dönüyorumm ooooffff

Dediğin gibi video 22-25k civarı izlendi ve [!] işareti çıktı, kazancı adsense panele yansıyordu.Bu konuda benim düşüncem kazandığımızı alacağız yönünde :)
iyi forumlar...

bu ! işareti yere tıklayıp nasıl bi kanıt sunabiliriz
[MENTION=725]yumi[/MENTION] üstad daha önce açtırmıştı sanırım.

iyi forumlar...

İnşallah kardeşim genel bi temizlik yapılmış anlaşılan :)

---------- Mesaj saat 15:25:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:22:52 civarında gönderildi. ----------

yalnız değilsin kardes.. gunluk kazancı 35 dlara sabıtledım. tam ara vereyım yetıneyım dıyordum sabah uyandım bı kontrol edyım dedım 40 k nın uzrınde 200 k ya kadar alayına unlemi çakmışlar acayıp sınır oldum.. itirazda bulundum bı de sınırden... tam oldu bu sefer dıyorum yıne başa dönüyorumm ooooffff

Aynı durumdayız kardeş ben de günlük 40 dolara sabitledim.Tam bayramda girmem diyordum ki bi baktım hepsi ünlem yemiş kazanç yine indi 10 dolara :D Neyse inişler çıkışlar olacak tabii ki Durmak yook Yola Devaam! benim 10
video 25k dan 250k birde 80k lık var 300k kayıbım var ya bide sürekli izlenen diziler abonelerim sağolsun :D

---------- Mesaj saat 15:25:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:25:00 civarında gönderildi. ----------

bu ! işareti yere tıklayıp nasıl bi kanıt sunabiliriz
[MENTION=725]yumi[/MENTION] üstad daha önce açtırmıştı sanırım.

Nereye kanıt sunuyorsun kardeşim.Adamın kanalı,adamın dizisi :D Senin ki dizi değilse bilemem tabii :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri