ben böyle arkadaşlık görmedim

bysetoll

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar başıma ilginç bir durum geldi 3 gün önce bir kanal açmıştım film kanalı eski amerikan filmleri paylaşıyorum şuan durum iyi 3 günde çok fazla oranla abone geldi izlenimlerim de güngeçtikçe artıyor allaha şükür bügün farkettimki gelen kutusuna bir mesaj gelmiş bir arkadaş türk degil ingiliz yaptıgım şeyin çok dogru oldugunu teşekkür ederek belirtmiş kanaldaki videoların devamını istedigini söylemiş ve jest olsun diye sanırım benim videoları oynatma listesine alıp kendi kanalına eklemiş o ingilizin kanalında 16 k abone 469 k da izlenim var ve oynatma listesini ön plana çıkarıp paylaşmış bu adam sayesinde artık tıklarımda çok fazlalaştı videolarda amblemim oldugu için birnevi reklamımı yapıyor sagolsun dünyada böyle iyi insanların olması çok iyi arkadaşlar :D

Iyi Valla Sevindim Senin Adina Kardesim .. =]
Iste Boyle Fikirler Ureterek Kazanabiliriz =]
Devami Gelir Insallah =]

Bizimkiler de birbirinin kuyusunu kazar...

Hayırlı olsun, tıklamalar da artarak devam eder inşallah.

Iyi Valla Sevindim Senin Adina Kardesim .. =]
Iste Boyle Fikirler Ureterek Kazanabiliriz =]
Devami Gelir Insallah =]

aynen kardeşim şaşırdım baya ilk önce çünkü abone su gibi akıyor halen....
inşallah adam bozmaz bozacagınıda sanmam adamla iletişime geçicem bu adam gerçekten iyi bir insan bu arkadaş sayesinde günlük 5 dolar geldi sadece bu kanaldan düşün kanal daha 3 günlük....

---------- Mesaj saat 16:43:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:42:45 civarında gönderildi. ----------

Bizimkiler de birbirinin kuyusunu kazır...

işte bu lafında çok haklısın dostum

---------- Mesaj saat 16:44:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:43:17 civarında gönderildi. ----------

Hayırlı olsun, tıklamalar da artarak devam eder inşallah.

inşallah hocam...

aynen kardeşim şaşırdım baya ilk önce çünkü abone su gibi akıyor halen....
inşallah adam bozmaz bozacagınıda sanmam adamla iletişime geçicem bu adam gerçekten iyi bir insan bu arkadaş sayesinde günlük 5 dolar geldi sadece bu kanaldan düşün kanal daha 3 günlük....

---------- Mesaj saat 16:43:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:42:45 civarında gönderildi. ----------

işte bu lafında çok haklısın dostum

---------- Mesaj saat 16:44:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:43:17 civarında gönderildi. ----------

inşallah hocam...

Adamla Hos Tut Arani Derim .. =]
Sonucta Adam Uzakta, Yaptigin Seyide Begenmiss .. =]
Madem Bu Kadar Iyi, Videolarda Kanal Adini Ve Reklamini Yapmayi Unutma Derimm .. Mesela Video'yu Editle Kanal Linkini Ver .. Kim Calmasin =]
Calarsada Senin Icin Iyi Olur ..

adamla hos tut arani derim .. =]
sonucta adam uzakta, yaptigin seyide begenmiss .. =]
madem bu kadar iyi, videolarda kanal adini ve reklamini yapmayi unutma derimm .. Mesela video'yu editle kanal linkini ver .. Kim calmasin =]
calarsada senin icin iyi olur ..

keşke bunu o adama diyecek ingilizcem olsa
ingilizcem var ama az...
Okulda 100 alirim ama gerçek hayatta konuşamiyorum :d

eski amerikan filmleri telefi vermiyor mu? sony mgm falan ?

kardeşim inşallah sizede böyle şans güler vaybe 40 yil düşünsem bir ingilizin gidipde bana teşekkür edip benim videolari kendi kanalinda reklamini yapacagi aklima gelmezdi ben açik konuşucam bizim türkler olsa bunu yaparmi bilmem...

yok aga yapmaz . sen kendini ele al. Biri sana gelse şu videolarımı senin kanalda yayınlar mısın?
Ama içinden geleni söyle :)

Yabancılar emeğin ne olduğunu biliyor Mesela reklamlara bile teşekkür amaçlı tıklıyorlar. Ama biz türkler öyle mi reklam gördün mü kapat kapat para kazanacaklar halbuki tıklasa ülkenin ekonomisine katkıda bulunacak. Ah işte yapacak bişey yok şuan yurtdışında yaşasaydım dilim iyi olsaydı herşey farklı olacaktı.Çok dertlendim kusura bakmayın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri