Ben Böyle Karaktersizlik Görmedim :(

radyoneu

Kayıtlı Üye
Herkese Selamlar Umarım Konuyu yanlış yere açmamışımdır, yanlışsa bile şimdiden özür dilerim. Bu gün başıma çok kötü bir şey geldi. Bundan yaklaşık 4 5 ay önce bir site açtık. Muzrad.com bir arkadaşı da yetkilendirdik ufak tefek adsense geliri olur diye ben pek ilgilenmiyordum siteyle domain host falan giderlerini karşıladım . Bu gün ilgilenen arkadaş aradı abi bir mail gelecek ona onay ver diye ne için dedim uygun bir hosting buldum siteyi oraya taşıdım senin onayın gerekli diye işin aslı okumadan onay verdim gelen mail şu şekildeydi

An English version of this message is contained below

NEDERLANDSE VERSIE

Aan: Domain Owner

Betreft: Verhuizing van muzrad.com

Op 2015-05-29 14:24:52 CEST hebben wij een verzoek van Qweb Internet Services B.V. ontvangen om de nieuwe registrar voor dit domein te worden.

U ontvangt dit bericht omdat u geregistreerd staat als houder of administratief contactpersoon van de domeinnaam in de WHOIS-database.

Gelieve onderstaande informatie te lezen, dit heeft betrekking op de verhuizing van uw domeinnaam:

* U dient akkoord te gaan met een nieuwe registratie-overeenkomst met Qweb Internet Services B.V.. U kunt de volledige algemene voorwaarden vinden op https://www.qweb.nl/juridisch/algemene-voorwaarden/.
* Wanneer u de overeenkomst bent aangegaan zal de verhuizing binnen vijf (5) kalenderdagen plaatsvinden tenzij de huidige registrar de verhuizing weigert.
* Zodra de verhuizing plaats heeft gevonden, is het niet mogelijk om opnieuw te verhuizen binnen 60 dagen, behalve het terugverhuizen naar de vorige registrar; hiervoor moeten beide registrars akkoord gaan.

Wanneer u DOOR WILT GAAN met de verhuizing, is het belangrijk te reageren op dit bericht via de volgende methode. (Als u niet reageert voor 2015-06-12 14:24:50 CEST, zal uw domeinnaam muzrad.com niet naar Qweb Internet Services B.V. worden verhuisd.)

Om de verhuizing te bevestigen, klikt u op de volgende link: https://icann-transfers.registrar.e...com&authCode=d26b6ada9b991b710840f7556eb09c92

Als u NIET door wilt gaan met de verhuizing hoeft u geen verdere actie te ondernemen. Mocht u verder nog vragen hebben over dit proces, neem dan contact op met Qweb Internet Services B.V..

====================================================================================

Attention: Domain Owner

Re: Transfer of muzrad.com on 2015-05-29 14:24:52 CEST for us on behalf of Qweb Internet Services B.V. to become the new registrar of record.

You have received this message because you are listed as the Registered Name Holder or Administrative contact for this domain name in the WHOIS database.

Please read the following important information about transferring your domain name:

* You must agree to enter into a new Registration Agreement with us. You can review the full terms and conditions of the Agreement at https://www.qweb.nl/juridisch/algemene-voorwaarden/.
* Once you have entered into the Agreement, the transfer will take place within five (5) calendar days unless the current registrar of record denies the request.
* Once a transfer takes place, you will not be able to transfer to another registrar for 60 days, apart from a transfer back to the original registrar, in cases where both registrars so agree or where a decision in the dispute resolution process so directs.

If you WISH TO PROCEED with the transfer, you must respond to this message via one of the following methods (note if you do not respond by 2015-06-12 14:24:50 CEST, muzrad.com will not be transferred to us).

Please go to our website, https://icann-transfers.registrar.e...com&authCode=d26b6ada9b991b710840f7556eb09c92 to confirm.

If you DO NOT WANT the transfer to proceed, then don't respond to this message.

If you have any questions about this process, please contact your provider.

Onay verdikten sonra siteye girip bir bakıyım neyin nesi bu dedim bir baktım üyeliğim silinmiş künye ismi değişmiş. Facebok sayfası dahil bütün sosyal adminliklerimi silmişler. Yani kendi siteme giremez oldum domain bana ayit olduğu için dns değiştirmek istedim olmadı hosting firmasına yazdım bir şey yapmayız transfer başlamış dedi. Bunun bir süresi bir kolay yolu hal çaresi yok mu siteden bir beklentim bir şeyim yok ama bu adilik karşılıksız kalmasın istiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı ne yapabilirim aceba arkadaşlar

Son düzenleme:
hocam geçmiş olsun...

ama önce şu yazıları bir küçült istersen,şaşı oluyordum okuyacağım derken...

@radyoneu direk savcılık , suçduyurusu eğer yaşı küçük ise zaten bilgileri geri vericektir eminim

yasal yol diyorsunuzda herşeyi kendi isteğinle yapmışsın herhangi bir sonuç çıkacağını sanmam mahkemeyle

Parayi bile seni dolandirip aldiklarinda sen verdigin icin adamlara bisey olmuyor. Sen burda direk kendi mailinden onay vermissin bide karsi taraf bana kendi verdi dese bile aksini ispat edemezsin. Gecmis olsun.

Tapatalk

domain transferi baslayınca durdurulamıyor diye biliyorum. sosyal medya adminliklerini vs. değiştiren arkadaşın domain şirketi değil. kısaca arkadas domaine konmus. domain transferi içim bir kod gerekir,o kodu da maalsef panelden almış olmalı. transfer ettiği şirkete mail atın domain sahibi oldugunuz ve domaininizin hacklendiğini benim isteğim dısıda transfer baslatıldıgını bildirin. hiç yoksa domaini askıya aldırmaya calısın.
kebirhosta da aynısını yapın. bilgim dısında transfere baslanmıs deyin
hollandadan verya kebirden donus alamazsanız soncare domainin reglendiği site: SoftLayer | Cloud Servers, Storage, Big Data, & More IAAS Solutions burayla iletişime geçin abuseteam diye ekipleri vardır. sikayet edin hacklendiğinizi ve ***** paylaşımlar yapıldıgını anlatın. hiç yoksa domaini kullanıma kapatttırın.

ınternet ısıne basladıgımdan berı insanlara ıyıce guvenım kalmadı

Domain bilgilerine bakınca; Who is bilgileri bu şekilde. Belki güncellenmemiş olabilir.
Bu konu ile alakalı savcılığa başvurun. Geri alırsınız inşAllah.

1PCqpwI.png

Telefonu felan varmış reelden tanımıyor musun adamı ? Hiç bekleme savcılığa ver adresini felan bulmaya çalış ayar oluyorum böyle yüzsüz karaktersiz adamlara.

Şimdi konuştum telefondan geri verecekler domaini Savcılığa başvuracağım dedim ama transfer başladığı için Beklemek gerekiyormuş bize yanlış bilgi verildi sizin olduğunu bilmiyordum diyor adam savcılık lafını duyunca döndüler hemen bakalım inşallah geri alırım. Kendimi enayi gibi hissettim arkamdan iş çevirmişler.

Şimdi konuştum telefondan geri verecekler domaini Savcılığa başvuracağım dedim ama transfer başladığı için Beklemek gerekiyormuş bize yanlış bilgi verildi sizin olduğunu bilmiyordum diyor adam savcılık lafını duyunca döndüler hemen bakalım inşallah geri alırım. Kendimi enayi gibi hissettim arkamdan iş çevirmişler.

Kaç yaşında bu siteyi yönetmesi için verdiğiniz kişi acaba?

yasal yol diyorsunuzda herşeyi kendi isteğinle yapmışsın herhangi bir sonuç çıkacağını sanmam mahkemeyle

Parayi bile seni dolandirip aldiklarinda sen verdigin icin adamlara bisey olmuyor. Sen burda direk kendi mailinden onay vermissin bide karsi taraf bana kendi verdi dese bile aksini ispat edemezsin. Gecmis olsun.

Tapatalk

orada yazışmalar var bu kadar kolay mı suyun üstüne çıkmak?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri