Ben Kazanmadım Siz Kazanın

• Kullanıcı Fakir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fakir

Yasaklanmış
Arkadaşlar ben kazanamadım ya erindim ya ünlem belimi kırdı.İşe gidiyorum sabahlıyordum bır kurus para kazanamadım araba almak istedim o kadar bile kazanamadım sımdı sıze anlatcaklarımı yapın bilmeyen arkadaşlar için kucuk bır rehber hazırlıyorum

Evet arkadaşlar Sizin kazanmanız için her şeyi yapıcam bundan sonra herkes beni kandırdı gitti kategori verdim adam benim kanallarımı kapattırdı partner paramı ödemedi vs.vs.

Evet önce Youtube giriyoruz arama yerine geliyoruz

Örnek olarak arama yerine bunu yazıp tarih seçtim alttan

Admin arkadaş fotoyu kaldırmıs arkadaşlar youtube arama yerıne episodes full falan yazın sonra oradan 1 haftayı falan secın arayın

Mesela arkadaşlar video 1 gün önce atılmış bu kadar izlenime ulaşmış.Telif gelir mi eşleşen gelir mi onları artık siz test ediceksiniz. Japon çizgi filmlerinden falan uzak durun arkadaşlar çok tehlikeli eşleşen vs cok sayıda gelıyor.Uyarıyorum

Mesela o kanala girdik tüm videoları indiriyoruz ve renderleyip atıyoruz 1 günde 25 k izlenen bir dizinin bölümü sizin kanalınızda da izlenmeye başlayacaktır.

Arkadaşlar şimdilik bu kadar benden yakında set yapacağım böyle herkes kazansın ben kazanmayacağım

NOT:MİLLETİN KANALINA GİRİP TELİF YOLLAMAYIN RİCAM BUDUR

Son düzenleme:
Eyvallah kardeşim bizleri düşündüğün için..
Youtube filtrelerden son 24 saat - 1 hafta sonuçlarına bakmayı burda bilmeyenimiz yoktur sanırım.

Arkadaşlar şimdilik bu kadar benden yakında set yapacağım böyle herkes kazansın ben kazanmayacağım

settini bekliyoruz. hepimiz kazanalım inşallah..

Eyvallah kardeşim bizleri düşündüğün için..
Youtube son 24 saat sonuçlarına bakmayı burda bilmeyenimiz yoktur sanırım.

settini bekliyoruz. hepimiz kazanalım inşallah..

Zaman buldugumda bildiğim her şeyi anlatıcam herkes kazansın ailesine annesine babasına sahip çıksın

kız arkadaşı varsa zaman ayırabılsın kardeşim bunlar önemli konular ben burda 100 bin dolar kazansam neye yarayacak

çok büyük bir paylaşım harika! keşke herkes senin gibi paylaşımcı olsa kelin ilacı olsa kendi başına sürer :)

Gönderiyi kaldırmıyorum.Ben para kazanmıyorum millete kazanmayı ogretıyorum

Eğer ben para kazanıyorsam Allah belamı versin burda yardım edıyoruz barı ona engel olmayın

Ben Kazanmadım Siz Kazanın sen kazanmadın böyle yaparak diğerleri nasıl kazanacak?
Birde onu açıklasaydın keşke.
:D

İşte bu yüzden okullar açılsada butür başlıklardan kurtulsak diyorum.
Canı sıkılan Forumu İnci sözlük modunda kullanıyor.
:cool:

hocam saolunda kanal ifşası yapmışsınız ve birde içeirk paylaşımı yarın anket bittikten sonra evet oyun çıkarsa yapalım ortam zaten gergin inslaarı germeyelim

Gönderiyi kaldırmıyorum.Ben para kazanmıyorum millete kazanmayı ogretıyorum

Eğer ben para kazanıyorsam Allah belamı versin burda yardım edıyoruz barı ona engel olmayın

Sana kim gönderiyi kaldır diyor ? senin ne hakkın var başkasının kanalını ifşa etmeye ?

artık şöyle saçma konular açmaktan vazgeçsen?

[MENTION=15304]Fakir[/MENTION] partnerde çalış ünlemden kurtulursun

Ben kazanamadım derken ben ugrasmayı ıstemedım anlamında

Madem işiniz yok burada yazıp durmayın ben ogrenmek ısteyenlere ogretıyorum

kardeşim tamam güzel paylaşım yapmışın ama kanal ifşasıda yapıyosun... bi yerden dikeyim derken diğer taraftan sökme..

bu yaptığın ben kazanamadım siz kazanın değil ben kazanamadım başkaları da kazanamasın olayıdır. bir de uzun uzun anlatmış ayıptır yahu.

madem kazanamıyorsun kazanan kişiye niye mani oluyon bilader

Başkaları ben bunu paylaştıgım ıcın mı kazanamayacak hahah güldürdünüz valla.

Kazanan kısıye mani olmak istesem girerim forumda ki herkesin kanalı ifşa eder buraya yazarım degıl mı azıcık görgülü olsanız

Serkan abi forumdaki adını değiştirmiş :)

Kazanan kısıye mani olmak istesem girerim forumda ki herkesin kanalı ifşa eder buraya yazarım degıl mı azıcık görgülü olsanız

nasıl yapacan o işi episode yazıp kanallarımızımı bulacan seni gidi seni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri