Ben mi beceremiyorum anlamadım

• Kullanıcı xfreex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

xfreex

Kayıtlı Üye
İlk videomu 20 temmuz 2014 saat 18.00'da yükledim şu anda toplamda 7 tane videom var

Youtube analyticse girdiğimde 140 görüntülenme var diyor ama tahmini kazançlar 0 diyor.

Tahmini kazançlara girdiğimde ise Seçilen rapor, içerik ve tarih aralığına ilişkin veri yok diyor

Ne zaman yansıyacak bu kazançlar en azından reklam gösterim sayısını ne zaman göreceğim

Teşekkürler

yazdıklarınızdan çok bir şey anlamadım ama analytics en aşağı 2 gün geç yansır. biraz bekleyin

2 gün sonra tekrar bak.

bide partner misin?

partner değilsen neden adsense den bakmıyorsun?

140 görüntülemeye para vermez. mantıken ortalama 1000 görüntülemeye 1dolar hesaplaman lazım. adwordsa para yatıranların seçtiği kelimeler ile alakalı bu.. mesele bende adsensede 45k goruntuleme var verdiği para 8 dolar. çunku başlığımdaki etiketlerimdeki kelimeler 5 para etmiyor imiş.. :) kendi halime güldüm iyimi.

140 görüntülemeye para vermez. mantıken ortalama 1000 görüntülemeye 1dolar hesaplaman lazım. adwordsa para yatıranların seçtiği kelimeler ile alakalı bu.. mesele bende adsensede 45k goruntuleme var verdiği para 8 dolar. çunku başlığımdaki etiketlerimdeki kelimeler 5 para etmiyor imiş.. :) kendi halime güldüm iyimi.
Gosterim başı degil de reklama tık başı gelir saglaniyor hocam
Yani 140 goruntulemede 2 kisinin reklama tıklamıs olma olasiligi da var

Gosterim başı degil de reklama tık başı gelir saglaniyor hocam
Yani 140 goruntulemede 2 kisinin reklama tıklamıs olma olasiligi da var

Tıklamama olasılığıda var.Videolara baktınızmı reklam çıkıyormu ? Ayrıca 140 görüntülenmeden ne kadar kazanç bekliyorsunuzki...

Tıklamama olasılığıda var.Videolara baktınızmı reklam çıkıyormu ? Ayrıca 140 görüntülenmeden ne kadar kazanç bekliyorsunuzki...
Videolarda dolar işareti yaniyor hocam
Benim asıl sorunum en azindan reklam gosterim sayisini gorebilecek miyim tiklama olmasa da

Bir de panele ne zaman yansir 3 gun oldu hala kazanç istatistigi yok [emoji4]

Videolarda dolar işareti yaniyor hocam
Benim asıl sorunum en azindan reklam gosterim sayisini gorebilecek miyim tiklama olmasa da

Bir de panele ne zaman yansir 3 gun oldu hala kazanç istatistigi yok [emoji4]

Dolar işaretine bakma sen videoya gir izle reklam çıkıyormu bak.Ha çıkıyorsada demekki o 140 kişiden hiçbiri tıklamamış.Bu arada türkçe mi yoksa yabancı içerikmi.

Dolar işaretine bakma sen videoya gir izle reklam çıkıyormu bak.Ha çıkıyorsada demekki o 140 kişiden hiçbiri tıklamamış.Bu arada türkçe mi yoksa yabancı içerikmi.
Hocam reklam cikiyor
Ama yt analytics den baktigimda henuz veri yok diyor yani reklam gosterim sayisi kac gune yansiyor

Hocam 140 görüntülemeye bise alamazsin zaten

Biliyorum hocam herkes aynı şeyi diyor ben de 140 görüntülemeyle 10 dolar kazanmayı beklemiyorum zaten :)

Benim sorunum ilk videomu 20 temmuz 2014'te yükledim şu anda 10 tane video var analytics'ten reklam performansına tıkladığımda aşağıdaki görüntü geliyor

Jd4jWJ.jpg

1 kişi de çıkıp düzgün yanıt vermemiş ayıp be. :)

Dostum analytics verilerini kanala göre yenilemez. Genel olarak herkeste aynı anda veriler yenilenir. Bende de şu an 21 Temmuz'un kazancı görünmüyor, 22 ve 23 ile ilgili hiçbir bilgi yok zaten. Sen kanalı 20'sinde sokmuşsun, zaten o gün izlenme de olmamıştır muhtemelen. Eğer 21'inde izlenme olduysa ve para kazandıysan, bugün muhtemelen kazançlar açıklanacak görürsün orada. 0,01 bile olsa görürsün.
[MENTION=7863]xfreex[/MENTION]

1 kişi de çıkıp düzgün yanıt vermemiş ayıp be. :)

Dostum analytics verilerini kanala göre yenilemez. Genel olarak herkeste aynı anda veriler yenilenir. Bende de şu an 21 Temmuz'un kazancı görünmüyor, 22 ve 23 ile ilgili hiçbir bilgi yok zaten. Sen kanalı 20'sinde sokmuşsun, zaten o gün izlenme de olmamıştır muhtemelen. Eğer 21'inde izlenme olduysa ve para kazandıysan, bugün muhtemelen kazançlar açıklanacak görürsün orada. 0,01 bile olsa görürsün.
[MENTION=7863]xfreex[/MENTION]

Hay sağolasın hocam herkes tutturmuş 140 izlenme para mı eder, video yükle falan
Yahu kardeşim ben de biliyorum onları işte Türküz hocam illa adamı bi ezeceğiz :)

Hay sağolasın hocam herkes tutturmuş 140 izlenme para mı eder, video yükle falan
Yahu kardeşim ben de biliyorum onları işte Türküz hocam illa adamı bi ezeceğiz :)

Takma sen onları boş ver. Bak şimdi izlenmeyen bir kanalıma girip senin için fotoğraf aldım. Ufak izlenme de olsa para gelebilir yani.

EQqZXD.png

Ayrıca baktığın analytics son 28 günü gösteriyor. Öyle bakmak yerine her zaman aylık olarak bak. Sadece temmuz ayı yani. Onun için de link vereyim: Buraya tıklayabilirsin.

bu araralar analytciste sorun var bence 700 goruntulenme videolar yabancı reklam cıkıyor 0.30$ gosteriyor.Adsenseye yansıyodur muhakkak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri