- Web sitesi
- www.ahmetcetinkaya.net
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni bir özgün kanal ve videolarımla karşinizdayım. Bu Kanalımda genellikle video slayt ve sesli anlatımlı videolar olacaktır.Adsense ın aybaşı yuzunden özgune geçmeyi düşündüm inşallah bir gün ben ve tüm özgün arkadaşlar istediği yere ulaşır
Şimdilik hersey yolunda ama izlenim ve reklam konusunda sıkıntılarım var yeter li butce olmadıgı için reklam veremıyorum yuksek sayfası olan arkadaşlardan bu konuda ricam olucak özgün arkadaşların elınden tutalım onlara destek olalım.Birde ben özgunum logosu gibi bişsey vardı sitede ondan inşallah alırım.
İyi yada kötü her türlü yoruma açığım insan oğluyuz hepımız hata yapabıliliriz sonuçta ben görmediğimi sizler görebilirsiniz.
Video : 2015'in ilk Bebekleri [İllere Göre Sıralama] - YouTube
Yeni bir özgün kanal ve videolarımla karşinizdayım. Bu Kanalımda genellikle video slayt ve sesli anlatımlı videolar olacaktır.Adsense ın aybaşı yuzunden özgune geçmeyi düşündüm inşallah bir gün ben ve tüm özgün arkadaşlar istediği yere ulaşır
İyi yada kötü her türlü yoruma açığım insan oğluyuz hepımız hata yapabıliliriz sonuçta ben görmediğimi sizler görebilirsiniz.
Video : 2015'in ilk Bebekleri [İllere Göre Sıralama] - YouTube