Ben soğudum bu işlerden

Tural Abiyev

Kayıtlı Üye
Gece arka arkaya iki sahte telif geldi. Şimdi de farklı bi kanalıma 5 video işaretli bi ihtar geldi. youtube telif okulunun sorularını yanıtladım arkasıyca ikinci ihtar geldi yinede 5 video işaretli. Videolara bakıyorum adama ait değil. 2 ay öncede içerisinde yüklü bi miktar para olan kanalım böyle bu video ve kanal yüzünden kapandı. Bende 1-2 saat içerisinde benzer sahte şirket mailleri açarak telif yağmuruna tutacağım.

Gece arka arkaya iki sahte telif geldi. Şimdi de farklı bi kanalıma 5 video işaretli bi ihtar geldi. youtube telif okulunun sorularını yanıtladım arkasıyca ikinci ihtar geldi yinede 5 video işaretli. Videolara bakıyorum adama ait değil. 2 ay öncede içerisinde yüklü bi miktar para olan kanalım böyle bu video ve kanal yüzünden kapandı. Bende 1-2 saat içerisinde benzer sahte şirket mailleri açarak telif yağmuruna tutacağım.

çok öfkelisin kardeş git bir abdest al....sahtekarlık yapma sakın bu sitede bir çok kişiye zarar verebilirsin...... sen bi sokakta dolanda gel :-):cool:

çok öfkelisin kardeş git bir abdest al....sahtekarlık yapma sakın bu sitede bir çok kişiye zarar verebilirsin...... sen bi sokakta dolanda gel :-):cool:

kardeşim nasıl sinir olmayayım ya. ben bana sahte ihtar yapana ihtar atacağım dedim. diğer kişilerle işim olmaz. benim logolu videomu kopyalayana helalın olsun diyen adamım.

zamanla alışırsınız. bigün telif yemedimmi kara kara düşünüyorum acaba ne oldu beni unuttularmı diye düşünüyorum :)

zamanla alışırsınız. bigün telif yemedimmi kara kara düşünüyorum acaba ne oldu beni unuttularmı diye düşünüyorum :)

partner kanal o yüzden. adsense olursa yine sorun olmazya parası yansır kapanır yine açarım.

iki ay önce adsense paramı ödemedi. parayı gönderdiler ama zarf elime geçmedi. (çek yani). sonra 15 gün içerisinde adsensem geçersiz nedenden kapandı.

kardeşim nasıl sinir olmayayım ya. ben bana sahte ihtar yapana ihtar atacağım dedim. diğer kişilerle işim olmaz. benim logolu videomu kopyalayana helalın olsun diyen adamım.

aynı kişiye misilleme yapacaksan sorun yok...bu senin hakkın oluyor...bu problem youtube ile alakalı bir durum.. bu youtube denen firma 4 saatlik videonun içinde sadece 1 saniye görünen görseli veya müziği bulup TELİF UYARISI verebilirken bu sahte telif atanlara neden çare bulamıyor şaşıyorum....

partner kanal o yüzden. adsense olursa yine sorun olmazya parası yansır kapanır yine açarım.

iki ay önce adsense paramı ödemedi. parayı gönderdiler ama zarf elime geçmedi. (çek yani). sonra 15 gün içerisinde adsensem geçersiz nedenden kapandı.

herşeye rağmen sabretmek lazım google işi böyle bir şey.

aynı kişiye misilleme yapacaksan sorun yok...bu senin hakkın oluyor...bu problem youtube ile alakalı bir durum.. bu youtube denen firma 4 saatlik videonun içinde sadece 1 saniye görünen görseli veya müziği bulup TELİF UYARISI verebilirken bu sahte telif atanlara neden çare bulamıyor şaşıyorum....

Forumda her gün en azı 10 kişi yaklaşık 10-15 telif alıyor bunlarında yüzde 10 u sahtedir. Bİr konu altında konuşsak ve sahte teliflere hepimiz aynı şekilde cevap atsak şikayetimizi yt ye bildirsek belki adam olur. Ama sinir oluyorum şu sahte telife. Ben günlerce uğraşıyorum ama benden sonra gelen sahte telifci ihtar yapıyo

herşeye rağmen sabretmek lazım google işi böyle bir şey.

kanal iyi yere zorla geliyor sonrada bam bam telif ) nesine sabredelim ya sabah sabah sinir oldum. yeni hesap açayım en iyisi

Kurban bayramında anneme dedim ki : "Anne ben youtube den böyle böyle yapıp para kazanıyorum" dedim
ANNEMDE dediki: "Oğlum fazla güvenme öyle para kazanma olur mu?" dedi.

Anam tam böyle dedi iki gün geçmedi İlk tufan gerçekleşti Adsensem 6 aylıgına mimlendi... geçenlerde yeniden başladım yine banlandı
anlıyacagınız anam doğru demiş.... o gün bugündür SÜRÜNÜYORUM
(buu arada annem 70 yaşında):)

Kurban bayramında anneme dedim ki : "Anne ben youtube den böyle böyle yapıp para kazanıyorum" dedim
ANNEMDE dediki: "Oğlum fazla güvenme öyle para kazanma olur mu?" dedi.

Anam tam böyle dedi iki gün geçmedi İlk tufan gerçekleşti Adsensem 6 aylıgına mimlendi... geçenlerde yeniden başladım yine banlandı
anlıyacagınız anam doğru demiş.... o gün bugündür SÜRÜNÜYORUM
(buu arada annem 70 yaşında):)

Ellerinden öperim kardeşim. Annan doğru demiş bize para yok şu yt den. Sahtekar olmak lazım. Senden öne geçenlere telif atmak lazım. Ah adalet adalet.

Ellerinden öperim kardeşim. Annan doğru demiş bize para yok şu yt den. Sahtekar olmak lazım. Senden öne geçenlere telif atmak lazım. Ah adalet adalet.

anlayacagın kardeş 70 yaşındaki koca karı bile youtube nin ne mal oldugunu tahmin edebiliyor:):):)

hocam çeki ekspreslemi istemiştinde eline geçmedi??

Normal yolla istəmişdim ama gəlib çıxmadı sonradan adsense hesabımda bağlandı səbəbsiz yerə. Son günlər qanım lap qaradı. Şərəfsiz bir iki nəfər özlərinə aid olmayan meyxananı kanalımda şikayət ediblər bu səhər.

normal yolla istemisense 1 ay yada daha cok beklemen lazim ama ekspresle istesen cekin 3-gune mutlaka elinde olur....meyx***** sen ozun cekmemisense bawqa kanaldan goturub yukleme meyxana yukleyenlerde insaf deyilen sey yoxdu :)

normal yolla istemisense 1 ay yada daha cok beklemen lazim ama ekspresle istesen cekin 3-gune mutlaka elinde olur....meyx***** sen ozun cekmemisense bawqa kanaldan goturub yukleme meyxana yukleyenlerde insaf deyilen sey yoxdu :)

Yüklməyə video tapa bilmirəm axı. Nə qədər eyni şey olare. :D

telfi ummankara attı galiba kardeşim

Kim atmışsa Allah onun belasını versin. Yalan yere telif atan şahsa hakkımı helal etmiyorum bu kadar.

Dizi işinde süper ilerliyordum :D 200 000 görüntülemeye 400 dolardan fazla kazandım ama iki telif yedim dün :) ve kanalı gizledim parayı aralıkta alırım. Şimdi dizielri yeni bi kanala taşıyorum.

hocam Awesomeness calisiyorum demissin..odemeyi nasil aliyo??yani ulkemizde paypal-la odeme alib nakite cevirmek mumkun degil diye biliyorum Awesomeness-de paypalla odeme yapmiyormu?? :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri