Bende ozgun olmaya karar verdim:)

• Kullanıcı tiger
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

tiger

Yasaklanmış
Bir suredir liste disi olarak test videolari yukleyip, yakin cevremde paylas paylasiyordum. Artik sizlerle de paylasmanin zamani geldigini dusunuyorum. Buyrun dun cektigim, yuklemesi editlemesi vs 15 saat kadar suren, 10 gb'lik videom :)

04.26.2014 - Full Game - YouTube

Öncelikle Hayırlı Olsun Kardeşim...İnşallah Bol Kazanç Elde Edersin Kanalından.Ama Bu Videoyu Part1 Part2 diye ayırsan daha güzel olurdu diye düşünüyorum.

Tesekkurler...

Kamera kendiliginden 3 parcaya ayirmisti zaten, once o sekilde yukledim, tek parca daha iyi olacagini dusunerek daha sonra youtube editorle birlikte birlestirdim.

Siz bilirsiniz hocam. Inşallah izlenim alır :)

hayırlı olsun :) 2 part şeklinde ilk yarı ikinci yarı yapsaydınız hem daha çok izlenim alır hemde reklam açtığnızda daha çok gelir elde edilebilirdi. Kameranız gayet iyi. Özgüne devam :)

Kimin maçı neyin maçıdır bu? İzlenim alması bu şekilde zor ustad. Sana önerim futbolcu arkadaşlardan özel hareketler yapmasını rica et ve o hareketleri güzel bir müzik ile bazı noktalarını ağır çekim olarak düzenleme yaparsan daha iyi hit alabilir gibi. Ne maçı olduğunu ve taraftar sayısını bilmiyorum ama bu şekildeki maçlar izlenmez gibi geliyor bana yanlış anlama lütfen.

Arkadaslar iyi dilekleriniz icin hepinize tesekkur ediyorum. Bu kanali burdaki ozgun akimina katkida bulunmak icin paylastim. Kanali Amerika'da yasadigim sehirde cogunlugunu Turklerin olusturdugu yari profosyonel (birkac kisi haric +30 yas grubu) takimimizin haftasonu maclarini cekmek icin olusturdum. Yani kanal sadece ozgun videolardan olusan bir kanaldir, ama kazanc beklentisi yoktur. Daha onceki maclarin goruntulerini listedisi olarak sadece arkadas cevresinde paylasiyordum cunku bazi arkadaslar goruntulerinin herkese acik sekilde paylasilmasina karsilar. Duruma gore bu videoyu da silebilir veya yoneticilerden basligin silinmesini talep edebilirim.

Ayrica kazanc dusuncesiyle ozgun bir kanal fikrim de mevcuttur, ilerleyen gunlerde onu da hayata gecirmek istiyorum.
Tekrar guzel dilekleriniz icin tesekkurler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri