Bende Özgünüm :)

• Kullanıcı brain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

brain

Kayıtlı Üye
başındaki müzik icq reklam müziği izlediğim diziler aklıma geliyor :) güzel olmuş

umarım istediğin yere gelirsin :)

intro çok güzel beğendim aynısından yaptırmak isterim introyu yapan kişinin bilgilerini pm aracılığıyla atabilirmisin.

pes etmeyin beyler

her ne kadar can çekişiyoda olsak biz spamer'ız :D

umarım istediğin yere gelirsin :)

intro çok güzel beğendim aynısından yaptırmak isterim introyu yapan kişinin bilgilerini pm aracılığıyla atabilirmisin.

özel mesaj atamıyorum yeni üyeyim gerekli resimleri ulaştırırsanız sizede yapabilirim

İnsanların youtubeda videolardan bilgi edinmesinin sebebi artık makale okumak istememesi ve hem görsel hemde işitsel olarak bilgiyi almak istemesidir şahsi görüşüm olarak videolarınızda yazılarla açıklamak yerine kendinizin sesli olarak açıklamanızın çok daha etkili olacağına inanıyorum. Mesela öğrenmek istediğim bir bilgiyi videonuzu izlemesem bile tıklayıp siz anlatırken facebook sayfamda gezinmek sizi öne çıkarır kullanıcı önünde bu sadece basit bir örnek.

İnsanların youtubeda videolardan bilgi edinmesinin sebebi artık makale okumak istememesi ve hem görsel hemde işitsel olarak bilgiyi almak istemesidir şahsi görüşüm olarak videolarınızda yazılarla açıklamak yerine kendinizin sesli olarak açıklamanızın çok daha etkili olacağına inanıyorum. Mesela öğrenmek istediğim bir bilgiyi videonuzu izlemesem bile tıklayıp siz anlatırken facebook sayfamda gezinmek sizi öne çıkarır kullanıcı önünde bu sadece basit bir örnek.
Haklısınız ama sesimin kötü olduğunu düşündüğüm için yapamıyorum.Bir kaç kere denedim ama kötü yani :)

yazılarınızı daha kalın fontlardan seçin ve uzun cümlelerden uzak durun yada ard arda verin cümleleri

ikinci videonuzda kullandığınız videolar sıkıntı verebilir dikkatli olun

yazılarınızı daha kalın fontlardan seçin ve uzun cümlelerden uzak durun yada ard arda verin cümleleri

ikinci videonuzda kullandığınız videolar sıkıntı verebilir dikkatli olun
Önerilerinizi dikkate alarak bu akşam bir video daha yapıcam teşekkürler.

18 sn intro çok uzun ilk başa sadece logonu 3 5 sn koyup diğer 18 snlik kısmı video sonlarına eklemelisin (abone ol facebook beğen)

reklamlarına tıkladım ;)

hocam ben çok beğendim... sesli anlatımda olursa tadından yenmez.. :) inş keşfedilirsiniz yt kullanıcıları tarafından.. :D

hocam ben çok beğendim... sesli anlatımda olursa tadından yenmez.. :) inş keşfedilirsiniz yt kullanıcıları tarafından.. :D

Tesekkur ederim herkes sesli anlatim diyor sesli anlatima gecesim gel bi deneyelim bakalim nasip olacak sesimi pek begenmiyorun aama

Bu şekilde akıcı olmuyor video ancak çabanızı tebrik ederim sesli çok daha iyi oluyor tabi

başarılar. intro gerçekden güzel olmuş. eğer bir sistemi varsa anlatırsanız sevinirim... ben şahsen kendşmde özgün çalışıyordum 30 videodan sonra ünlem gelmeye başladı sıkıldım bıraktım artık...

kardeş olmuş :)
bu şekilde gidersen kazanırsın
ama zaman lazım

hangi programla tasarlıyorsun videoları ?

kardeş olmuş :)
bu şekilde gidersen kazanırsın
ama zaman lazım

hangi programla tasarlıyorsun videoları ?
intro için after effects
slayt için proshow
kesme biçme için camtasia

---------- Mesaj saat 16:52:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:50:21 civarında gönderildi. ----------

başarılar. intro gerçekden güzel olmuş. eğer bir sistemi varsa anlatırsanız sevinirim... ben şahsen kendşmde özgün çalışıyordum 30 videodan sonra ünlem gelmeye başladı sıkıldım bıraktım artık...
Özgün çalışıyorsunuz size intro yapabilirim nasıl bişey istiyorsunuz pm den yazın

---------- Mesaj saat 16:56:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:52:40 civarında gönderildi. ----------

18 sn intro çok uzun ilk başa sadece logonu 3 5 sn koyup diğer 18 snlik kısmı video sonlarına eklemelisin (abone ol facebook beğen)

Çok iyi fikir bak bunu hiç düşünmemiştim gerçekten o sondaki logo kısmını başa almak daha faydalı olur. Çok teşekkür ederim

[MENTION=6233]brain[/MENTION] 18 sn gerçekten uzun biraz kısaltılırsa daha iyi olur sona atmaktansa bir de intro esnasında çıkan linklerin üstüne link atın insanlar oraya mouse ile geldiğinde tıklayabilsinler. biraz uğraştırır belki ama daha iyi olur.

bu arada bende reklamlar çıkmadı neden anlamadım :S

[MENTION=6233]brain[/MENTION] 18 sn gerçekten uzun biraz kısaltılırsa daha iyi olur sona atmaktansa bir de intro esnasında çıkan linklerin üstüne link atın insanlar oraya mouse ile geldiğinde tıklayabilsinler. biraz uğraştırır belki ama daha iyi olur.

bu arada bende reklamlar çıkmadı neden anlamadım :S
Link konusunda haklısınız ama arkadasın dediği daha mantıkle geldi bana

3-5sn logomu koyarım en başa sonra da diğer kısmı en sona koyarım diğer videolarımı izlemek istediklerinde her seferinde 18sn beklemek zorunda kalacaklar kötü bir durum.Hem zaten üye olmak isteyenler videoyu sonuna kadar izleyenlerdir genellikle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri