Arkadaşlar son zamanlarda TBM ile ilgili her kafadan bir ses cıkıyor.
Birçok kişinin kafasında soru işaretleri var.
İşte etiketleri nasıl girmeliyim.Konuyla alakasız etiketler girsem sıkıntı olur mu vs.
Halbuki Serkan abinin bu konuyla ilgili açtığı konu o kadar faydalıydıki.
Sadece sabır etmiyoruz arkadaşlar.
Ve şimdi bunu size ispatlayacam.
Bende tbmnin hep düşük olmasından muzdariptim fakat serkan abinin 5Haziranda açtığı Tbm konusunda verdiği taktikleri eksiksiz uyguladım ve bugün meyvesini almaya basladım sanıyorum.
O konuyu eksiksiz uygulayın ve sabredin arkadaslar.
http://www.ytpara.com/youtube-kazanc-artirma-yollari/2746-tbm-artirma-yontemleri-ve-niche-ile-ilgili-bazi-bilgiler.html
İşte bunlarda serkan abinin konuyu açışından bugüne kadarki geçen süre ve istatistiklerim.5 haziranda uygulamaya basladım vebugün suana kadarki kazancım dün toplamda 6k gösterime aldığım kazancı geçmiş durumda ve ayrıntılı baktıgımda 1 tıka 2 dolar aldığım olmuş.
Korkmadan anlatılanları eksiksiz uygulayın.
Fakat sabredin.
Bugüne kadar hiç herhangi ban durumu vs olmadı bu calısmadan.
Gönlünüz rahat olsun.
Allah senden razı olsun Serkan Abi
SAYGILARIMLA..
Birçok kişinin kafasında soru işaretleri var.
İşte etiketleri nasıl girmeliyim.Konuyla alakasız etiketler girsem sıkıntı olur mu vs.
Halbuki Serkan abinin bu konuyla ilgili açtığı konu o kadar faydalıydıki.
Sadece sabır etmiyoruz arkadaşlar.
Ve şimdi bunu size ispatlayacam.
Bende tbmnin hep düşük olmasından muzdariptim fakat serkan abinin 5Haziranda açtığı Tbm konusunda verdiği taktikleri eksiksiz uyguladım ve bugün meyvesini almaya basladım sanıyorum.
O konuyu eksiksiz uygulayın ve sabredin arkadaslar.
http://www.ytpara.com/youtube-kazanc-artirma-yollari/2746-tbm-artirma-yontemleri-ve-niche-ile-ilgili-bazi-bilgiler.html
İşte bunlarda serkan abinin konuyu açışından bugüne kadarki geçen süre ve istatistiklerim.5 haziranda uygulamaya basladım vebugün suana kadarki kazancım dün toplamda 6k gösterime aldığım kazancı geçmiş durumda ve ayrıntılı baktıgımda 1 tıka 2 dolar aldığım olmuş.
Korkmadan anlatılanları eksiksiz uygulayın.
Fakat sabredin.
Bugüne kadar hiç herhangi ban durumu vs olmadı bu calısmadan.
Gönlünüz rahat olsun.
Allah senden razı olsun Serkan Abi
SAYGILARIMLA..