Beni buna Youtube itti!

• Kullanıcı emrekes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

emrekes

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Hatırlayanlar olur daha önce 1 ayda 264$ kazandım diye bir konu açmıştım. Orada 1 aylık deneyimleri mi paylaşmış ve nerelerde hata yapıp kurtuluşun nerede olduğunu paylaşmıştım. Ancak sağ olsun Youtube en verimli kanalımın para kazanmasını kapatınca günlük kazancım 40 liralardan 2-3 liralara düştü. O zamanlar hiç spam çalışmayıp internetten sürekli güncel haberleri takip edip, derleyip ilk ben yayınlamaya çalışıyordum. 350k izlenim alan videolar yakalamıştım. Ancak dediğim gibi para kazanma kapatılınca, hepsinden oldum. Ve eylül kazancım tahmini 565 tl iken kesinleşen 41 tl oldu.

Hal böyle olunca bende strateji değiştirdim ve eskisinden daha az çalışıp daha çok kazanmayı hedefleyerek spam yapmaya başladım. Ama spam dediysem öyle günde 5 kanal aç her birine 300 video at tarzı değil. Eğer bunu yaparsam ip’min banlanacağından adım gibi emindim. Her gün 1 veya en fazla 2 kanal açtım. Birine evden diğerine iş yerinden en fazla 120 video olacak şekilde yüklemeler yaptım. Ve o kanallara bir daha yükleme yapmadım. Ancak burada önemli olan nokta şu. Kategori seçerken sürekli izlenim alabilecek kategoriler belirledim. Örneğin çizgi film, çocuk şarkıları, çocuklar için eğitim videoları, dil bilgisi dersleri vs. yani güncel değil de sürekli olan kategoriler.
Kategori belirleyip izlenim alamamak ayrı bir sıkıntı. Bunun için de yaptığım şey, öncelikle o kategori ile ilgili en çok aranabilecek etiketleri belirlemek ama daha da önemlisi videonun açıklama kısmını sayısız denecek kadar çok etiketle doldurmak oldu. Örneğin sürpriz yumurtalar videosu yüklüyorsanız açıklama kısmını

“Kinder Surprise Eggs and Surprise Balls: Kinder Surprise Nickelodeon SpongeBob, Kinder Surprise Eggs Barbie, Kinder Surprise Eggs Penguins, Kinder Surprise Eggs Машины Сказки, Kinder Surprise Eggs Маша и Медеведь,Surprise Eggs MARVEL Spider Man, Surprise Eggs Disney Pixar Cars, Surprise Eggs Disney Princess, Surprise Egg Littlest PetShop, Surprise Eggs HELLO KITTY Figure Collection Egg, Surprise Egg BEN 10, Surprise Egg TOY STORY with candy, Surprise Egg Cars with candy, Surprise Egg Spider Man with candy, Surprise Egg Iron Man with candy, Surprise Egg Captain……”

Şeklinde doldurun. Bana güvenin bu şekilde açıklama kısmını alakalı etiketlerle doldurursanız çok daha çabuk izlenim alabilirsiniz. Bunun çok faydasını gördüm. Hoş bu etiketleri nereden bulabilirim uğraşamam ben diyorsanız, eh biraz youtube’u karıştırmanız gerekecek. Birileri mutlaka hazırlamıştır bunları.
Başka kanalları kopyalarken özgün olmamasına dikkat ederim. Benim gibi spam yapanlardan spam yapıyorum. Dolayısıyla eşleşen falan gibi sıkıntılarımda olmuyor. Hoş şimdi bunu hırsızlık gibi sunanlar olacak belki ama spamın spamı çalıntı olmaz:D

Şu anda yeniden 20-25 tl’lere çıktım çok şükür. 1 ayı geçti bu seviyeye gelmek. Ama bütün mesele sabretmekte. Çok uzattım ama niyetim bedavadan faydalı olmak arkadaşlar. Son olarak söyleyeceğim ise kategori seçerken iyi düşünün arkadaşlar. Çok kolay izlenim alacak kategoriler var. Sadece biraz araştırma. Allah herkese bol ve helal kazançlar nasip etsin. İyi geceler arkadaşlar.

güzel bilgilerin için teşekkürler dediğin gibi doğru kategoriyi seçmek cok önemli :)

Sizin gibi paylasimci insanlari severim. Degerli bilgiler icinde tesekkur ederim.

hacı bende 200 video atıyom bidaha girmiyorum o kanala adsenseye bağlayıp yanlız fark şu ki ben günde 5 - 10 kanal açıyorum :D daha yeni başladım dün itibariyle benim günlük 3-4 lira şuan tabi bu 5-10 kanalı 3 farklı ip 3 farklı pc den açıyorum..

Sonuna kadar okudum,öncelikle pes etmeyip yöntem değiştirdiğiniz için sizi tebrik ederim.Spam işinde yakında ben de varım ;) Reklamlardan sonra diyelim şimdilik...

[MENTION=2787]emrekes[/MENTION]

bu adam size hazinenin yolunu göstermiş düşünün üzerinde

Spam denildiginde cogu kisi her gun 10 kanal 200-300 video yukleyerek kanal acip calismayi dusunuyor ve oyle saniyor spam denilince.

Halbuki senin gibi yapanlarda spam yapmis oluyor,spama giriyor.Guncel icerik calismakda bir spamdir.Cunki o attigin yeni olan video zaten bir cok haber ajansi tarafindan geciliyor youtube'da kanalalrina.Hangi haber guncel videolardan vs youtubda 1 yada 10 tane var ? Yuzlerce var baslik farkli gorsel resmi farkli ama icerik ayni.

Neyse hayirlisi ustadim,insallah bundan sonra baska birseyle karsilasmassin.Bol kazanclar.

Neden spama kafa yorduğumuz kadar özgün videolara kafa yormayız? Spam yapmakta neden ısrar ederiz ? Aylık sabit kalıcı bir geliri neden hedeflemeyiz?

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın sadece bir özeleştiri yaptım, bu konu ile alakalı değil. Açılan 10 konudan 9u spamla ilgili o yüzden aklıma geldi.

Bana gore Kendi cektigi videoyu yuklemeyen herkes Spamci'dir.Kimse kusurabakmasin,kesme ile bicme ile ilk yukleme son yukleme ile videoya renk verme logo basmayla ben spam yapmiyorum demesin.

Neden spama kafa yorduğumuz kadar özgün videolara kafa yormayız? Spam yapmakta neden ısrar ederiz ? Aylık sabit kalıcı bir geliri neden hedeflemeyiz?

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın sadece bir özeleştiri yaptım, bu konu ile alakalı değil. Açılan 10 konudan 9u spamla ilgili o yüzden aklıma geldi.

özgün çalışmak için gerçekten çok zamana ihtiyaç var. Bizim gibi günde en fazla 1-2 saat ayırarak ek bir kazanç sağlamak isteyenler için spam en doğru yol sanırım. Hem dediğim gibi günde 10'larca kanal açarak spam yapmak başka 1-2 kanal başka bence.

---------- Mesaj saat 02:19:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:18:30 civarında gönderildi. ----------

Bana gore Kendi cektigi videoyu yuklemeyen herkes Spamci'dir.Kimse kusurabakmasin,kesme ile bicme ile ilk yukleme son yukleme ile videoya renk verme logo basmayla ben spam yapmiyorum demesin.

sonuna kadar katılıyorum.

özgün çalışmak için gerçekten çok zamana ihtiyaç var. Bizim gibi günde en fazla 1-2 saat ayırarak ek bir kazanç sağlamak isteyenler için spam en doğru yol sanırım. Hem dediğim gibi günde 10'larca kanal açarak spam yapmak başka 1-2 kanal başka bence.

Dediklerinde haklısın, seni asla sorgulamıyorum sakın yanlış anlama. Bu forumda taktik paylaşanları her zaman desteklerim, Allah razı olsun da derim. Madem para kazanma amacımız bunu nasıl sürekli ve sabit bir gelire dönüştürebiliriz youtube de? gerek spam gerekse diğer yollarla bunu tartışmalıyız bence..

aslında spamdan kasıt nedir.herkesin yüklediklerini klonlamakmı yoksa çok videomu yüklemek?

aslında spamdan kasıt nedir.herkesin yüklediklerini klonlamakmı yoksa çok videomu yüklemek?

çok video yüklemek derken özgün olarak kastediyorsanız çok az fark etmez. Spam derken ortalık malı videoları çokça yüklemek kastediliyor.

valla ben o riski almam. hem niye bu kadar yüklenesinizki.spama düşüp hepsinden olmaktansa yavaş yavaş yükselmek daha mantıklı değil mi?

Millet faydalansın diye yazdık ama pek rağbet yok. Herkes spam cı demek ki:D

arkadaşlar dost tavsiyesi : çizgi film anime vs. aşırı telif hakkı var ondansa gidin .ocuk kategorisi açın tavsiye...

Son zamanlarda adsense'ye bagli kanallardan bir tanesinde dunya capinda engel veya telif gibi basit bir uyari olursa, o adsenseye bagli butun kanallarin kazanci iptal ediliyor.

Her gun o kadar videoyu yukleyince ister istemez arada bu tur uyarilar alacaksin, ve sonucunda butun kanallarin ucabilir. Buna karsi onlemin nedir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri