Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez !

Ytubepara_Tatlıdır

Kayıtlı Üye
Az önce CCTV den yakınıyordum ve 2. telif attığı çöp kanalı silmek kaldırmak isterken,''YANLIŞLIKLA '' evet yanlış duymadınız yanlışlıkla günlük 300 dolar getirisi olan favori alt kanalımı silmişim :eek: :(:mad::(:mad: ben bugün 24 saat boyunca içerim arkadaş

Not : aynı gmailden kanal açmayın diye bas bas bağırıyor forumlarda üstadlar,boşuna demiyorlarmış gerçekden,ayrıca yeni bir düzenleme mi geldi tam anlıyamadım ama çöp kanalı sildim favori kanalımı değil fakat aynı gmail bağlı olduğu için yaklaşık 4 yada 5 kanalım güme gitti.Ben ettim siz etmeyin..

Şimdi sil baştan,asıl korkum Adsense bu rakamlardan sonra paraların yatmasına ramak kala banlanır mı ?

Ekli dosyalar

• adse.jpg
    adse.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 292
Dostum çok yanlış yapmışın be :( Üzüldüm senin adına benimde 2 gün önce aynı miktarda kazandıran kanalım teliften kapandı aynen yola devam :cool:

Sorma resmen 9,8 şiddetinde deprem yaşıyorum şu an :( nede güzel planlarım vardı özgün çalışıcaktım buradan gelicek bir kaç aylık parayla ekipman alıcaktım projem vardı fln ne diyim ..

Kanalı kökten silince , kesinleşmiş kazanlarda ödenmiyor mu ? Adsense veya partnerde ?

Kanalı kökten silince , kesinleşmiş kazanlarda ödenmiyor mu ? Adsense veya partnerde ?

Merhabalar,

Kesinleşmiş olan kazanç her zaman geçte olsa ödenir. Bu konuda Google herhagi bir yaptırım yapmamaktadır. Aynı şekilde partner firmalarıda. Google ne zaman ki partnere ödeme yapar, partnerde gerekli ödemeleri o zaman çıkartır.

Saygılaırmla.

Az önce CCTV den yakınıyordum ve 2. telif attığı çöp kanalı silmek kaldırmak isterken,''YANLIŞLIKLA '' evet yanlış duymadınız yanlışlıkla günlük 300 dolar getirisi olan favori alt kanalımı silmişim :eek: :(:mad::(:mad: ben bugün 24 saat boyunca içerim arkadaş

Not : aynı gmailden kanal açmayın diye bas bas bağırıyor forumlarda üstadlar,boşuna demiyorlarmış gerçekden,ayrıca yeni bir düzenleme mi geldi tam anlıyamadım ama çöp kanalı sildim favori kanalımı değil fakat aynı gmail bağlı olduğu için yaklaşık 4 yada 5 kanalım güme gitti.Ben ettim siz etmeyin..

Şimdi sil baştan,asıl korkum Adsense bu rakamlardan sonra paraların yatmasına ramak kala banlanır mı ?
skype ekle kurtaralım..

Oluyor böyle arada bende dünya engeli gelen videoyu silcem diye yanlışlıkla sadece onu kanalda bırakmıştım diğerlerini silmiştim :)

Geçmiş olsun.

tek e-mail + tek kanal herzaman iyidir. ;)

Hocam gmail.com ' a girip hesabima erisemiyorum diyin , daha sonra e-posta adresini yaz illeri de en son şifreni yaz insallah kurtarmaya bir numara girmissindir , numaraya kod hemen gelir ve sen hesabina geri kavuşursun ...

Hocam gmail.com ' a girip hesabima erisemiyorum diyin , daha sonra e-posta adresini yaz illeri de en son şifreni yaz insallah kurtarmaya bir numara girmissindir , numaraya kod hemen gelir ve sen hesabina geri kavuşursun ...

Saolsun Daralll arkadaşım ilgilendi ancak dediğim gibi yanlışlıkla elle manuel silmişim kanalı yapacak bir şey yok artık :( acımı paylaşmak istedim her ay XX,XXX kazancı vardı kanalın fena koydu yalan yok.. Bir de şimdi adsense ban riski yok mu deli ediyor beni...Bali 11 haziranda kesinleşen rakamı kazasız belasız alabilsem pazartesi günü

Pazartesi gününkü kazancini eksik alacagini düsünmüyorum tas tamam alirsin kesinlesmis olay bitmiş belki bir ihtimalle bu 19 gun icerisindeki parayi alamazsin ama oda kanali manuel olarak elinle sildigin icin büyük ihtimalle %88 onuda alirsin . Gecmis olsun hayirli kazanclar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri