Benim Bestem (4) - Sevgiyle Kabul Et Beni

diline sağlık .... yt den parayı kırınca şekil hemen top sakal olmuş :)

diline sağlık .... yt den parayı kırınca şekil hemen top sakal olmuş :)

Teşekkür ederim kardeş...Top sakal hikayesine gelince yeni bir şey değil..kendim öğretmenlik yapıyorum yaz tatiline girince yıl içinde kestiklerimin acısını çıkarıyorum...Resimler geçen yıldan kalma :)

Allah album yapmayı nasip etsin....bol kaznaçlar-hayırlı ramazanlar örtmenim :)

Allah album yapmayı nasip etsin....bol kaznaçlar-hayırlı ramazanlar örtmenim :)

Güzel dileklerin için teşekkür ederim Beyto CAN...Albüm malbüm benim için çok iddalı işler...Ben kendi çevremde dinlenecek kadar duydularımı ifade etmeye çalışıyorum sadece...Ayrıca yukarıdaki cevabımda yazmayı unuttum içimde kalacak yazmazsam :)....Henüz youtube işinde emekleme dönemindeyim dün de mesajlaşmıştık nasipse pin gelirse ilk ödememi alacağım bu ay...Paramı alırsam işte o zaman parayı kırdığımı düşünerek şekil yapabilirim belki :)
sanada bol kazançlar ve hayırlı Ramazanlar olsun inşallah...

Güzel dileklerin için teşekkür ederim Beyto CAN...Albüm malbüm benim için çok iddalı işler...Ben kendi çevremde dinlenecek kadar duydularımı ifade etmeye çalışıyorum sadece...Ayrıca yukarıdaki cevabımda yazmayı unuttum içimde kalacak yazmazsam :)....Henüz youtube işinde emekleme dönemindeyim dün de mesajlaşmıştık nasipse pin gelirse ilk ödememi alacağım bu ay...Paramı alırsam işte o zaman parayı kırdığımı düşünerek şekil yapabilirim belki :)
sanada bol kazançlar ve hayırlı Ramazanlar olsun inşallah...

Allah razı olsun senind eAllah gönlüne göre versin inşallh

Harbiden güzel dilime dolandı bile :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri