Benim Bestem (5) - SABRET GÖNÜL - Tüm dolar ışığı yanmayanlara gelsin...

cosgunum

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar...Bugün belki hayatımın ilk bestesi değil ama ses kaydını yapıp kendimce klipleştirdiğim ilk bestemi, Her türlü Sabrımızın sınandığı Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla ve özellikle bu günlerde youtubede videolarda para kazanmanın aktif olmaması nedeniyle ben dahil sinirleri yıpranan arkadaşların bulunması nedeniyle sizlerle paylaşmak istedim. Sabır herkese lazım.
SABRET GÖNÜL...

Sabret Gönül.wmv - YouTube

Abi ne yaptın sen ya :d Karadenizde gemilerin mi battı altı üstü bir dolar ışığı ya :) Ağzına sağlık bu arada kirvem.

Abi ne yaptın sen ya :d Karadenizde gemileriniz mi battı altı üstü bir dolar ışığı ya :) Ağzına sağlık bu arada kirvem.

Valla sevgili Battal arkadaşım forumu bir kaç gündür incelediğim kadarıyla bir çok arkadaşımız sadece bir kaç gemi değil FİLO batırmış durumdalar :)
Ayrıca beğenin için çoooook teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar...Bugün belki hayatımın ilk bestesi değil ama ses kaydını yapıp kendimce klipleştirdiğim ilk bestemi, Her türlü Sabrımızın sınandığı Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla ve özellikle bu günlerde youtubede videolarda para kazanmanın aktif olmaması nedeniyle ben dahil sinirleri yıpranan arkadaşların bulunması nedeniyle sizlerle paylaşmak istedim. Sabır herkese lazım.
SABRET GÖNÜL...

Sabret Gönül.wmv - YouTube

Helal olsun dostum :cool: gerçekten sabır lazım ki hemde ne sabır .

"sabret gönül sabret,yarına kadar"
İNŞALLAH abi dediğin gibi yarın düzelir :)

Yine döktürmüşsün be hocamyüreğine sağlık,neden kaset çıkarmıyorsunuz,sızın gıbı cevherler dururken mıkrofonu elıne alan sanatçıyım dıye gezınıyor ortalıklarda..

Yine döktürmüşsün be hocamyüreğine sağlık,neden kaset çıkarmıyorsunuz,sızın gıbı cevherler dururken mıkrofonu elıne alan sanatçıyım dıye gezınıyor ortalıklarda..
Beğenin için teşekkür ederim arkadaşım.
Valla kaset işi beni aşar diye düşünüyorum...Ama elimden biri tutarsa (40'ımdan sonra :) ) neden olmasın dermişim. Ben sadece yıllardır içimde biriktirdiğim duyguları çevremle bu şekilde paylaşmaya çalışıyorum. Şu an için sadece 8'ini kayıt ettim. Daha geride yaklaşık 20 civarı parçam daha var düzenlenecek. Bu aralar dert keder az herhalde yeni beste çıkmıyor. Ama bu gidişle youtube için de bir beste yakındır :)

Sabret gönül yarına kadar dedim dün...Bugün PİN geldi :) Haydi bakalım hayırlısı.

Dün akşam [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] tavsiyesiyle 20 25 kere dinledim faydasını gördüm sabah kalktım dolar işare yavaş yavaş yanmaya başlamış :)

Dün akşam [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION] tavsiyesiyle 20 25 kere dinledim faydasını gördüm sabah kalktım dolar işare yavaş yavaş yanmaya başlamış :)

Valla biraz önce PİN mesajını yazdım...youtubede sayfayı yeniledim birde ne göreyim tüm dolarlar aktif ve reklamlarda çıkıyor...Yok yok var benim bu parçada bir keramet :)

Tuncay abi en sevdiğim şarkın " Tuncay Coşgun - Ben Neredeyim " her gün dinliyorum. İyi iş çıkarmışsın.

Tuncay abi en sevdiğim şarkın " Tuncay Coşgun - Ben Neredeyim " her gün dinliyorum. İyi iş çıkarmışsın.

Allah razı olsun EMRE'm...O parça benim içinde hakikaten çok önemli. Ciddi anlamda beni anlatıyor. Hatta klipte dikkatlice bakarsan tam olarak 2. satırda "BAŞLADIĞIM YERE VARAMIYORUM" cümlesinde görünen resim çocukluğumun geçtiği evin resmi...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri