Benim çizgi filmdeki reklama bakın

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Geyik Resimler Videolar
D

Dean

Guest
blVAzj.jpg

bu reklamı kim veriyo öyle ya :D acaba bu bir tesadüf mü :D
her isteyen istediği banneri hazırlayıp bu şekilde videolara çıkartabiliyozmu

Valla imzana bakıyorum "Kıyamet gelse de kopsak..." Gelen reklama bakıyorum. :D Bence yanlış yoldasın :D :D

Bu neyin reklamı acaba, nereye yönlendiriyor? Bu tür kutsalları, insanların manevi duyguları ile oynayarak reklam olarak kullanmak yanlış sanki.

misyonerlerin sayfasına yönlendiriyor hristiyanlık propagandası, ücretsiz incil vs

Bu sistemin adi Phorm , çok tehlikeli olmasina ragmen ulke bazinda hicbir tedbir alinmadi

Kisaca kisi odakli reklam cikartmak olarak tanimlansa da, verdiginiz ornekteki gibi misyonerlik ve dinden cikartmak icin kullaniliyor

Bunu google play ile de gorebilirsiniz.

Biraz once kitaplarda Allah kelimesini arattirdim ve cikan sonuc

dnvz17.jpg

Misyoner yayinlari heryerde. Bu konuyu donanimhaberde de actim direk kilitlendi.

Siz gercekleri bilin ve paylasin konularin kilitlenmesi mesele degil. Bunlar gercek. Dindarsaniz gayri ahlaki reklam gosterebilirler size, bunu yapabilirler cunku phorm profil cikartma uzerine bir teknoloji ve cok tehlikelidir dusunurseniz

https://www.youtube.com/watch?v=iulKBaK1hjQ

Son düzenleme:
Tekel bayisi olan bir arkadaşın bilgisayarını tamir ederken bu reklamlar çıktı. Tıkladım verdim adresi. Adama incil ve bir sürü kitap geldi. Birde her zaman arayip okudunuz mu, yenierini gönderelim mi diyorlar :D

millet bedavaya dağıtsın, şuan tv'lerde Kuran satış programları var. yaşam ilğinç.

Tekel bayisi olan bir arkadaşın bilgisayarını tamir ederken bu reklamlar çıktı. Tıkladım verdim adresi. Adama incil ve bir sürü kitap geldi. Birde her zaman arayip okudunuz mu, yenierini gönderelim mi diyorlar :D

millet bedavaya dağıtsın, şuan tv'lerde Kuran satış programları var. yaşam ilğinç.

aytunç altındal bilmem kaç yıl önceki kitabında vatikanın 40 milyar doları yönettiğini yazmış.zenginlerin yaşadıkları kiliselerde satılan figürlerin hepsi vatikan patentli olmak zorunda paranın oraya akması için.yani bedava dağıtıyorlar ama muazzam bi parayı yönetiyorlar.

Bu reklamlar genelde dünyanın çeşitli yerlerinde hristiyanlığı yaymak için urasanlar tarafından verılıyor

misyonerler yt de cok aktiftirler hemso,bunu nasil gözden kacirdin.sadece yt degil cok profesyonel bir sekilde face,twitter vb.kullanirlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri