Benim Eşim Özgün bir Youtuber :)

• Kullanıcı acelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

acelik

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba arkadaşlar,

Geçen gün Stop motion tekniği ile hazırladığım bir videoyu paylaşmıştım. Orada eşimin de kanalının olduğundan bahsetmiştim. Kendisi bu tip işlerde tamamen arkamda durduğu için çok şanslıyım.

Aslında ben de onun arkasında duruyorum. Yaklaşık bir sene önce özgün bir kanal açtı ancak devamını öyle ya da böyle getirmedi. İngilizce kanal. Belki burada yapılacak yorumlardan sonra daha fazla video çekme isteği artar. Kendisi paylaşmamı istedi.

Kanal linki: https://www.youtube.com/channel/UCAlN7SjFwKRsNO57xoCgUQA

bu konuyu açtıktan beri neler yapabiliriz diye falan düşünüyorduk. İlk tanıtım videosunu çekip video editlemesini yaptıktan sonra arka planda dışarıdaki düğün sesinin rahatsız edici boyutta geldiğini farkedince bu vidyo için yeniden çalışmaya başladık :)

Yılmadık ve yeniden çekim yaptık. Ben bir kaç kes kırptan sonra bilgim dahilinde vidyoyu ortaya çıkardım. Güzel olan ise bunun dışında kısa vadede yükleyeceğim iki vidyoyu çoktan çekmiş olmamız.

Yorumlara açık olduğumuzu biliyorsunuz.

İyi çalışmalar :)

Get to know me tag #MissHilirious #Hijab - YouTube

Güncelleme (22 Ocak 2016)

Buradaki arkadaşların ısrarı üzerine Türkçe kanal da açtık. Nasıl oldu anlamadım ancak 10 günde 150 abone geldi ve sürekli geliyor. İzlenme vs gibi şeyler de almamama rağmen yeni kanalın videoları sıralamaya girmeyi başardı. Hiç bir yerde paylaşmadık. Aktiflik açısından İngilizceye göre çok daha aktif. Şaşırdım gerçekten.

Bakalım bu ne kadar büyüyecek :)

İngilizcesi için değil de bu kanal için büyür yorumunu yapana gerçekten haklısın diyebilirim. O derece giriş yaptı. Nazar değmesin inşallah tabi ki :)

Son düzenleme:
Pek bişey anlamadım, ingilizce olmadığı için.

Ama yabancı dili var, madem meraklı böyle şeylere hiç durmasın valla.
Kesinlikle kullanmalı bu avantajını..

Bu kanal tutmasa başka bi kanal tutar

birazdaha ugrasıp kanalı tutturabilir , bir hoca olarak bana ozel ingilizce dersi versin yeter , bizde youtubede yardımcı oluruz ona spamcılar olarak :)

enterresan bir niche bulmuşşsunuz :) ingilizcesi cok güzel ve video karşısına cıkabiliyor rahatlıkla ! vlog tarzında bişey olabilir..

başarılar diliyorum öncelikle.

tavsiye niteliginde ; bence eşiniz öncelikle türkiye olmak üzere daha muhafazakar ülkelere hitaben videolar cekmeli. yok illa türkçe calışmayacaz diyorsanızda, akıcı ingilizcenizi arapca başlık ve acıklamalarla arap ülkelere hitap edebilecek şekilde dizayn etmelisiniz videolarınızı. bu şekilde popüleriteniz beklentilerinizin üstüne cıkacaktır diye tahmin ediyorum. sonrasında zaten daha batı ülkelerde izlenme potansiyelini yakalarsınız.

Videolar gayet güzel. Benim gördüğüm eksikler teknik kısımda eşinize kanal tasarımı seo konularında yardımcı olmalısınız.
FB Twitter instagram G+ sayfaları açılablir . Gördüğüm etiket ve açıklama kısımları da zayıf olmuş. Konuyla alakalı bir kaç cümle kurulup açıklamada sonra aboneliğe yönlendirebilir. Aynı zamanda vieo içinde de aboneliğe yönlendirebilir ek açıklamayla ve sözlerle.

Son olarak sony vegas yada başka bir video programı ile video sonunda önceki videolara atıf yapılıyor öyle birşey yaparsanda bu kanala çok güzel gider.

Son düzenleme:
Tüm videolarda Hijab başlığı var başkada birşey yok.
İstediği kadar ingilizce konuşsada bu kanal tutmaz.

birazdaha ugrasıp kanalı tutturabilir , bir hoca olarak bana ozel ingilizce dersi versin yeter , bizde youtubede yardımcı oluruz ona spamcılar olarak :)

Ben yardımcı olabilirim hocam size :D

---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:40 ----------

Ve eşiniz dil eğitimi falan aldı mı hocam ? Sanırım okumuş birisi :)

yengenin ingilizceside akıcı ve anlaşılır aslında tutar bir kanal ayda 1de olsa bence devam etsin.. başarılar..

aç reklamlarını tıklayak kardeş. rızkınız çıksın

Bence de bu kanal tutmaz ki benzer kanallarda da iş yok zaten. Az önce arkadaşın gösterdiği kanalı da tasvip etmiyorum.
Bunların yerine yine ingilizceyi kullanarak ülkemizi tanıtabilir. Örnek; gezilecek ve tatil yapılabilecek yerler. Bu konuda sıkıntınız var ise yiyecek-içecek tanıtımları felan yapılabilir.
Not: Bu kanallar az çok benzerleri dahilinde yaygın olabilir lakin sizin burada öne çıkmanızı sağlayacak şey konuya aksiyon katmanız. "Yer tanıtırken düşme numarası,içecek tanıtırken elinizin çarpması ve dökülmesi gibi..."

Son düzenleme:
Videoalardan anladığım kadarıyla modayla ilgili bilgiler veriliyor.Bu moda ile ilgili videolar oldukça popülerdir ytde biraz daha güncel modayla ilgili bilgiler olsa neden tutmasın ayrıca gerçekden bu işi yapmak istiyorsanız takı,elbise ve makyaj ilgili videolar cekilse eminim tutar bu 3 farklı kesime hitap edecektir başarılar.

NoEroin, sende her şeye karşısın arkadaş, bırak tutar tumaz yapmışlar boşver heveslerini kırma.

Son düzenleme:
Pek bişey anlamadım, ingilizce olmadığı için.

Ama yabancı dili var, madem meraklı böyle şeylere hiç durmasın valla.
Kesinlikle kullanmalı bu avantajını..

Bu kanal tutmasa başka bi kanal tutar

teşekkürler

teşekkürler

teşekkürler

enterresan bir niche bulmuşşsunuz :) ingilizcesi cok güzel ve video karşısına cıkabiliyor rahatlıkla ! vlog tarzında bişey olabilir..

teşekkürler. Öz güveni yüksektir. Vlog tarzı gibi bir şey yapmaya çalışıyordu aslında.

başarılar diliyorum öncelikle.

tavsiye niteliginde ; bence eşiniz öncelikle türkiye olmak üzere daha muhafazakar ülkelere hitaben videolar cekmeli. yok illa türkçe calışmayacaz diyorsanızda, akıcı ingilizcenizi arapca başlık ve acıklamalarla arap ülkelere hitap edebilecek şekilde dizayn etmelisiniz videolarınızı. bu şekilde popüleriteniz beklentilerinizin üstüne cıkacaktır diye tahmin ediyorum. sonrasında zaten daha batı ülkelerde izlenme potansiyelini yakalarsınız.

Güzel öneriler var. teşekkürler. Türkçe çalışmayı asla düşünmüyor ve düşünmesini istemiyorum açıkçası.

Videolar gayet güzel. Benim gördüğüm eksikler teknik kısımda eşinize kanal tasarımı seo konularında yardımcı olmalısınız.
FB Twitter instagram G+ sayfaları açılablir . Gördüğüm etiket ve açıklama kısımları da zayıf olmuş. Konuyla alakalı bir kaç cümle kurulup açıklamada sonra aboneliğe yönlendirebilir. Aynı zamanda vieo içinde de aboneliğe yönlendirebilir ek açıklamayla ve sözlerle.

Son olarak sony vegas yada başka bir video programı ile video sonunda önceki videolara atıf yapılıyor öyle birşey yaparsanda bu kanala çok güzel gider.

Kendisi o işlerden hiç anlamaz. Ben de anladığım kadarıyla ona pek yardımcı olmadım sanırım hep salladım o konularda :) Bu tavsiyeleri görünce cebren yaptırır artık :)

örnek bir kanal paylaşıyorum buna benzer bir içerikle tutmaması mümkün değil.

https://www.youtube.com/user/Zukreat/videos

teşekkürler. kendisinin bildiği kanallar arasında. Ama ben bu şekilde makyaj videolarına karşıyım açıkçası.

teşekkürler. Sanırım bu tarz videolar hep hijab diye aratılıyor. O yüzden onu kullanmış olsa gerek. Takip ettiği kanallara bakarak başlıklar attığı için öyle bir şey ortaya çıkmış olabilir.

Ben yardımcı olabilirim hocam size :D

---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:40 ----------

Ve eşiniz dil eğitimi falan aldı mı hocam ? Sanırım okumuş birisi :)

Eşim de ben de İngilizce öğretmeniyiz :) Okumuş birisiyiz anlayacağın ;)

yengenin ingilizceside akıcı ve anlaşılır aslında tutar bir kanal ayda 1de olsa bence devam etsin.. başarılar..

teşekkürler. Öncelik paradan ziyade kanalı tutturmak. Başarılı olmak. Umarım başarılı olur.

kesınlıkle tutar eşinizle grur duyun destekleyin ingilizce harika boş yorumlara aldırmayın derim

Her açıdan gurur duyuyorum. teşekkürler yorumunuz için.

aç reklamlarını tıklayak kardeş. rızkınız çıksın

teşekkürler. Reklam yayını kapalı şu anda. Önce onu açmam lazım :)

Bence de bu kanal tutmaz ki benzer kanallarda da iş yok zaten. Az önce arkadaşın gösterdiği kanalı da tasvip etmiyorum.
Bunların yerine yine ingilizceyi kullanarak ülkemizi tanıtabilir. Örnek; gezilecek ve tatil yapılabilecek yerler. Bu konuda sıkıntınız var ise yiyecek-içecek tanıtımları felan yapılabilir.
Not: Bu kanallar az çok benzerleri dahilinde yaygın olabilir lakin sizin burada öne çıkmanızı sağlayacak şey konuya aksiyon katmanız. "Yer tanıtırken düşme numarası,içecek tanıtırken elinizin çarpması ve dökülmesi gibi..."

Benzer kanallar da bir anda tutmuyor sonuç olarak. Ya da bir anda profesyonel videolar bir anda olmuyor. O da bu şekilde düşünerek, bir anda mükemmellik istediği için vazgeçiyor belki. Ama zamanla daha iyi olmayacak diye bir şey yok. Youtube işinde neyin tutup neyin tutmayacağı belli olmuyor. Ama o linkteki gibi bir kanalı ben de desteklemiyorum sizin gibi. teşekkürler yorum için.

Videoalardan anladığım kadarıyla modayla ilgili bilgiler veriliyor.Bu moda ile ilgili videolar oldukça popülerdir ytde biraz daha güncel modayla ilgili bilgiler olsa neden tutmasın ayrıca gerçekden bu işi yapmak istiyorsanız takı,elbise ve makyaj ilgili videolar cekilse eminim tutar bu 3 farklı kesime hitap edecektir başarılar.

teşekkürler yorum için.

NoEroin, sende her şeye karşısın arkadaş, bırak tutar tumaz yapmışlar boşver heveslerini kırma.

olumlu yorum fazla olunca olumsuz yorumu pek görmeyebilir :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri