K
Kemal3792
Guest
.......
......
......
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bot falan kullanıyormusun?
Kanalın Adsense yayınci kimliği bu ca-pub-6219811747049371
SS: Screenshot by Lightshot
edit google da aratınca google ın adsensesi olduğu çıktı
kanala girip adsensini kontrol et benimde başıma geldi biri kanalı ele geçirip kendi adsensine bağlamıştı.
Ee hocm ne yapmalıyım yani
---------- Mesaj saat 02:04:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:04:19 civarında gönderildi. ----------
Bieşy yapmadan kanalları açıp devam ediim mi
eğer google ın olmasaydı sahibini bulup sorguya çekerdiko kanalı sil devam et senin adsenseyle hiç bir ilgisi yok
kanala girip adsensini kontrol et benimde başıma geldi biri kanalı ele geçirip kendi adsensine bağlamıştı.
O kanal benim değil diyom ya hocam![]()
Ama adsense de benim değil. Tekrar para kaznmaya açiyim bakalım nolcak.
dostum senin bi kanalına bu mail gelip sadece 1 kanalının para kazanması kapatılmadımı ?
yani kanalı başkası hesabına bağlamış onun kanalı gidince senden çaldığı kanalında para kazanası gitmiş ama senin kendi adsense ve diğer kanalların sağlam dimi
Adsenseye bağlı olanlar kapatılmış üstad. Kanalları para kazanmaya açiyim bakalım nolcak. Bilgilendirme yaparım.
eğer adsensen komple gittiyse o kanal senin adsensene bağlıymış demektir Garip
Yok hocam. Moonspell hocam dedi kendi adsensenin pub la emekthor un yazdığı pub u karşılaştır bakalım, dedi. Karşılaştırdım farklılar.
Yok hocam. Moonspell hocam dedi kendi adsensenin pub la emekthor un yazdığı pub u karşılaştır bakalım, dedi. Karşılaştırdım farklılar.
bu mesajı biraz acarmısın?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.