Benim yerimde olsanız :/

zaferdemirc

Kayıtlı Üye
Bu işlere yeni başladım sayılır. Bot aldım bi hevesle başladım açtım 5 kanal ekledim bota en fazla 50 şey video attım hiç bir sorun yok. **** youtube kanallarımın hepsini kapatmış. Yerimde başkası olsaydı direk bırakırdı bu işi ama ben pes etmem :mad: 5 kanal çok değil biliyorum ama..

o kanalların hepsini sil.sonra yeni 5 tane kanal aç.5 farklı içerikten yürü zaten bot kullanıyorsan çok kolay yeniden başlamak

3cx veya diğer yollarla açılan tüm kanallar max 10 gün açık kalıyor.O yollarla açılmışsa kapanıyor bir süre sonra :/

Cevap: Benim yerimde olsanız :/

Bu işlere yeni başladım sayılır. Bot aldım bi hevesle başladım açtım 5 kanal ekledim bota en fazla 50 şey video attım hiç bir sorun yok. **** youtube kanallarımın hepsini kapatmış. Yerimde başkası olsaydı direk bırakırdı bu işi ama ben pes etmem :mad: 5 kanal çok değil biliyorum ama..

emin ol kimse birakmaz:)ben hergün o kadar kapatıyorum

Telefon onay konusunda sıkıntım var bütün sülalemin telefonlarını aldım :D

aynı ip üzerinden birden fazla kişi youtube'a video yüklüyor sonuçta bottan ondan söylemiş olabilir.Spam nedeniyle.

botlar da api üzerinden iş yapıyor.sizin yaptıgınız manuel yüklemeden daha az güvenli değil.gidipte günde 250den fazla video atarsan riske girersin.manuel yüklesende risk alırsın.3cx li kanalları da düzgün açtıktan sonra en az diğer kanallar kadar dayanıyor.

Tek Önerim var dostum %90 Çözüm bulacaksın..

Günlük 5 Kanala giriş yapma. Bu sorunu çok yaşadım. Şimdi ise 2 VDS im Var. Vdslerde 1-2 kanala giriyorum. Kendi pcmdede 1-2 kanal. toplam 6-7 Kanalı böyle yönetiyorum. Çok Şükür sorun çıkmıyor.

Tek Önerim var dostum %90 Çözüm bulacaksın..

Günlük 5 Kanala giriş yapma. Bu sorunu çok yaşadım. Şimdi ise 2 VDS im Var. Vdslerde 1-2 kanala giriyorum. Kendi pcmdede 1-2 kanal. toplam 6-7 Kanalı böyle yönetiyorum. Çok Şükür sorun çıkmıyor.

alakası yok!

1 sene boyunca 15 kanala gün boyunca aynı pcden girip girip çıktım hiç bir şey olmadı. bir magazin kanalım yüzünden tüm kanallar para kazanma kapatıldı başka hiç bir şey olmadı..

dikkat edilmesi gereken tek şey (ister bot ister vds istersen hepsini kullan)

"herşeyin fazlası zarar"

alakası yok!

1 sene boyunca 15 kanala gün boyunca aynı pcden girip girip çıktım hiç bir şey olmadı. bir magazin kanalım yüzünden tüm kanallar para kazanma kapatıldı başka hiç bir şey olmadı..

dikkat edilmesi gereken tek şey (ister bot ister vds istersen hepsini kullan)

"herşeyin fazlası zarar"

Hocam Bende kendi deneyimlerimi paylaşdım benim başıma 2 kere geldi bu olay. Çok denemeler yapdım. sonunda buldum.

Herşeyinde fazlasına kaçıyorum günde en az 1000-2000 video yüklüyorum buda en az. günde 5-6 kanal en az dolduruyorum..

Arkadaş denesin görücek. günlük 1-2 kanal doldursun gerisini vdslerle halletsin.
Bu benim görüşümdür.

Hocam Bende kendi deneyimlerimi paylaşdım benim başıma 2 kere geldi bu olay. Çok denemeler yapdım. sonunda buldum.

Herşeyinde fazlasına kaçıyorum günde en az 1000-2000 video yüklüyorum buda en az. günde 5-6 kanal en az dolduruyorum..

Arkadaş denesin görücek. günlük 1-2 kanal doldursun gerisini vdslerle halletsin.
Bu benim görüşümdür.

E sen o kadar video yuklersen tabii ki er gec kapanir o kanallarin hepsi. 2000 videodan bahsediyosun, dusunsene youtubeun gozunden. Hangi insanoglu 1 gunde 1 tane kanala 100 den fazla video atar manuel olarak?

yaşadıklarını bu işe giren herkes yaşıyor malesef

Mantıklı düşündüğümüzde bot üzerindende manuel de yapılması gerekiyorsa. 5 kanalın olacak günlük max 50 - 70 arası içerik gireceksin. Tabi ki güncel olacak bunlar. Ve hesapları gün içerisinde kontrol edeceksin zaten zahmetli bir iş değil gmail parolanı kullanıcı adını herşeyini hatırlıyor. Girip para kazanılmayan videoları bir kontrol edeceksin , teliflidir eşleşen vardır para kazanma hakkını girmeni ister. Teliflileri sileceksin , eşleşenleri kabul edeceksin. Para kazanma hakkını isteyenlerin , para kazanmasını devre dışı bırakacaksın. 2 hafta boyunca kontrol edeceksin. 2 hafta sonunda kanala uğrama bile. 5 yeni kanalla yoluna devam et. Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum yaklasık 15. günüm botta ve 2 telif yedim ama kanalım kapanmadı oda kontrol süresini uzatmıştım , sanırım gece gelmiş dikkat etmediğim için.

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.Sakın pes edeyim deme yoksa youtube işinde barınamazsın.Sana bir kaç tavsiye vereyim:
-Bot kullan fakat yükleme yaparken aşırı bir şekilde yükleme.Videoları günlere yay.Mesela günlük 10 tane gibi.
-Kanallarını açarken hep aynı uzantıda açma.Şifreleride farklı olsun.
-Toplam en az 10 tane kanalın olsun. 5 i partner 5 i adsense olsun bu şekilde yaparsan adsense dışında partnerden de kazanırsın.
-Yükleme yaparken açıklama kısmını fazla girme
-Kapanan kanalları komple sil.
-Kanal açarken çerezleri silip modeme res at Bunu günlük en az 3-4 kere yap. Emin ol faydasını görürsün.
-Ayrıca gmailleri hep takip et para kazanmayla ilgili mesajlar gelebilir uyarı olarak.
Bu işin altın kuralı ise ASLA PES ETME :)

bot kullanan arkadasların yuzden 80 ni 1 ay 2 ay da bir banlanır fazlasına dayanan hesaplar sanslılar koca google yapılan basit bir yazılımla mı kandırıyorsun spamda mecbursun ama bot kullanmaya en temızı elınle yap manuelin herseyi değerlidir elişi alınteri... ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri