Berbat Android Telefon Arıyorum

YtKoRaY

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba ilk defa ihtiyaç konusu açtım :) Evde kullanmadığınız, işinize yaramayacak android telefonunuz ya da tabletiniz varsa ve elden çıkarmak isterseniz lütfen pm atın bana.Marka ve değerli telefon / tablet aramıyorum arkadaşlar. O yüzden güzel telefon / tablet önereceklerin yazmasına gerek yok. Çünkü sim takılıp telefon dahi edilmeyecek bu cihazdan. Sadece google play store'dan 1 adet oyun yüklenip çalıştırması kafidir.Böyle lanet bir cihazı neden arıyor ki bu adam ? diyenler olacaktır onlar için cevaplayım: Ufak bir çocuk için 1 adet oyun kaldırması yeterlıdır.Şimdi çıkıyorum, tekrar geldiğimde yazan olursa cevap vereceğim.Hoşçakalın.

Aralık olarak düşündüğün fiyat ne hocam

koray hocam hangi oyunu oynuyacaksın söyle ona göre bi tablet ayarlarız

Vatan Bilgisayarda 160TL den başlayan fiyatlarla mevcut zaten daha ucuzu da imkansız gibi birşey hem temiz olur :)
Edit:
Hatta bende bir tane alacaktım konuyu görünce aklıma geldi Bunu sipariş ettim az önce :) tavsiye ederim.

Bir tane android telefonum var. Ekranı çatlak wifisi çalışmıyor. Oyunu kendin yüklersen işine yarar ama o telefonu satıp da ah almak istemem :D VF-925

3Gyi görüyorsa ve ekran kullanılabılır halde ıse sorun yok postala :)

Ekranı çalışıyor (gibi :) ) 3g hakkında fikrim yok, öyle bir özelliği var mı bilmiyorum bile. Zaten kullanmıyorum şuan. Ver adresi yollayayım.

Edit: Telefonu bulayım hocam önce tekrar dönüş yapıyorum. :)

Edit2: Telefonu buldum. Açama kapama düğmesi düşmüş, kalem ucuyla açmak gerekiyor :D Ayrıca hoparlörü patlamış sesi çıkmıyor. Değil kargoya çöpe atılacak halde bile değilmiş. :D Yine de yollayabilirim ama kargo parasına yazık olur. :D

Ekranı çalışıyor (gibi :) ) 3g hakkında fikrim yok, öyle bir özelliği var mı bilmiyorum bile. Zaten kullanmıyorum şuan. Ver adresi yollayayım.

Edit: Telefonu bulayım hocam önce tekrar dönüş yapıyorum. :)

Edit2: Telefonu buldum. Açama kapama düğmesi düşmüş, kalem ucuyla açmak gerekiyor :D Ayrıca hoparlörü patlamış sesi çıkmıyor. Değil kargoya çöpe atılacak halde bile değilmiş. :D Yine de yollayabilirim ama kargo parasına yazık olur. :D

:D ahah hattı görüp internete bağlanırsa çöpe atma bana at :)

hocam senin tam aradığın telefon türkcell t10 :) 80 liraya bulabilirsin sahibindenden gittigidiyordan filan

Ne o koray How to beat videosu mu çekmeye karar verdin :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri