Cüneyt Çakır resmen eyyam yaptı ve maçın içine etti. tamam veli kırmızı kart ama sneijder'ı nasıl görmüyorsun?
![]()
Abi sabrinin kafa arkası gözüküyor mu bu pozisyonda hiç bişey yok.Wesley de hiç bişey yapmıyor.Boşuna kendinizi kandırmayın..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cüneyt Çakır resmen eyyam yaptı ve maçın içine etti. tamam veli kırmızı kart ama sneijder'ı nasıl görmüyorsun?
![]()
Bencede Tartışmaya gerek yok siz bjkyi yenersiniz fener sizi bu böyle geldi böyle gider.Bu sezon ki 2.liginizi şimdiden tebrik ediyorum
Hocam katılıyorum kesinlikle bu cüneyt çakır dan nefret ederim ya her maçmı böyle yaparCüneyt Çakır resmen eyyam yaptı ve maçın içine etti. tamam veli kırmızı kart ama sneijder'ı nasıl görmüyorsun?
![]()
Bencede Tartışmaya gerek yok siz bjkyi yenersiniz fener sizi bu böyle geldi böyle gider.Bu sezon ki 2.liginizi şimdiden tebrik ediyorum
Cüneyt çakır ve melo denen itin serefsizliklerini geçemediğimiz sürece biz Türkiye'de derbi kazanamayız bir kez daha gördük bunu..
Galibiyet sayıları: Fenerbahçe 148 Galatasaray:127 Aradaki fark tam 21.Bu farkı daha iyi idrak edebilmen için şöyle açıklayayım.Galatasaray önümüzdeki 11 yıl her maç feneri yenerse galibiyet sayılarında öne geçiyor.Kadıköyde galibiyet göremediğini hesap edersek her maç kadıköyde berabere kalsa arenada yense 22 sene sonra öne geçebiliyor.
Melo'nun askerlerisinizTerbiyeyi Beşiktaşlı öğretir. Öğrenmez ondan bundan. İşine bak..
Ceza puanı veren cinconlu moderatör arkadaşıda tebrik ediyorum buradan.Süper moderatör olursun yakında. Böyle devam..
Melo'nun askerlerisinizTerbiyeyi Beşiktaşlı öğretir. Öğrenmez ondan bundan. İşine bak..
Ceza puanı veren cinconlu moderatör arkadaşıda tebrik ediyorum buradan.Süper moderatör olursun yakında. Böyle devam..
20 sene önceki galibiyetlerle övüneceksen bizim de uefa kupamız var![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.