Beyaz Futbol Saatini izlediniz mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sancaktar

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar beyaz futbol saatini izlediniz mi ? Programa nihat doğan telefonla katıldı ve twiti hakkında tartışıldı söylenecek çok şey var ama neyse...

bu adam sorunlu zaten pek denilcek birşey yok boşuna çenemizi yorarız aynı tas aynı hamam

Yobazlığın bu kadarı.
Adam (!) resmen siz de erkekleri azdırmayın, düzgün giyinin onlar da size böyle şeyler yapmasın demiş. Acaba kendi kızına böyle bir şey olsa aynı yorumu yapabilecek miydi...

beyler yanlış anlamayın ama adam açıklamasını yaptı tekrarını izledikten sonra yorum yapmanız bence daha doğru olur.

ben izledim beyaz futbolda ağlaya ağlaya acındırdı kendini acun atar bunu programdan bence kariyeri bitti

beyler yanlış anlamayın ama adam açıklamasını yaptı tekrarını izledikten sonra yorum yapmanız bence daha doğru olur.

O tweeti her şeyden habersiz normal bir günde atılmış olarak kabul edilse bire
kimse senin kız kardeşine etek giyip tecavüze uğradıktan sonra bağırmaya hakkın yok diyemez.

Programdakiler agzının payını güzelce verdiler ve özürde dilettiler

Yazdığı cümle apaçık ortada, ne zaman neden söylediği, ya da sonrasında durumu kurtarmak için ne gevelediği önemli değil.

İçindeki pisliği anlık olarak kusmuş işte.

Bu böyle sözle kusar, diğeri de Suphi A. gibi öyle vahşice bir cinayetle kusar. İkisinin de zihniyeti aynı sonuçta

beyler bende izledim çıkıp ağlaması yemin etmesi özür dilemesi hikaye. bir insan birşey söylüyorsa yada yazıyorsa 10 kere düşünücek şimdi ben burda küfür edip özür dilesem burdaki adminler beni banlamayacak mı ?

Canli izledim programi. Bu ünlülerin her bir olayda kendisini ortaya koyup reklam yapip , sonrada kivirmalari ne kadar basit. Zaten milletin moralleri bozuk ne diye atese körükle gidersin.

.....

Yazdığım şeyden kendim utandım be. Bela okumayan bir adam olarak diyorumki Allah sizin raytinginizin belasını versin

Son düzenleme:
bu adam gerçekden dengesiz 2 yüzlü ne olduğu belli olmayan bi adam. 2 kitap okumuş 2 laf ezberlemiş kendini adamdan sayıyor. bundan bi cacık olmaz. ajdar bundan daha akıllı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri