Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kaldırıp para kazanmayı bi şekilde aktif etsen bile eninde sonunda ban yersin,adsense hesabınla birlikte.
Partner olan bir kanalında yayınlarsan Beyaz videolarını 3. Taraf almazsın çok büyük ihtimalle
görüntüde eşleşen varsa çözüm yokta sesde kaldıra bilrisin
parnerliğe geçsem 3. taraf kalkarmı ? videoların bulunduğu kanal popüler bir kanal fakat 2 ihtar var 2 ay sonra kalkıyor.
---------- Mesaj saat 19:49:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:48:34 civarında gönderildi. ----------
görsel içerik malesef.
kalkıyor dostum telif hakkı ama 6 ayda kalkmıyor hemen 7-8 ay sürüyo bazen daha fazla benimki 7.ayda kalktıTelif haklarından ihtarsa onlar 6ay değil kanalın kapanan kadar kalkmaz. Ben 7 aralıktan işe ilk başladığımda ki kanalımda ki telifler hala duruyor. ' dıgıturkden ' yemiştim
Telif haklarından ihtarsa onlar 6ay değil kanalın kapanan kadar kalkmaz. Ben 7 aralıktan işe ilk başladığımda ki kanalımda ki telifler hala duruyor. ' dıgıturkden ' yemiştim
kaldırmanın bir yolu varmı denedinmi ?
Denemedim denememde.Adsense hesabını boşyere kapattırmaya gerek yok.Nasıl kaldırırım 3. tarafı diye vakit harcayacağına,Başka videolara yönel derim.
kaldırmanın yolu yok zaten adsensenin kapanacağını nerden biliyorsun ?
---------- Mesaj saat 20:03:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:02:21 civarında gönderildi. ----------
yakın zamanda kalkar bence kalkmazsa mail at youtube.
Hocam şimdi sen oldu ki kaldırdın 3. tarafı ve para kazanmaya başladın,kazandın kazandın bunu ay sonuna doğru youtube farketti.E sana paranı almana izin mi verir sanıyosun? Tabii ki youtube hesapların ve adsense hesabın dahil hepsini kapatırlar.Haksız kazanç elde etmiş oluyosun çünkü.Geçersiz tık yapmaktan bi farkı yok malesef.
Yahu öyle bişey olmasa videolar neden 3. taraf eşleşeni versin? 3. taraf vermesinin anlamı youtube sana bu videolardan para kazanamazsın demek istiyor.Sen bunu youtubedan gizli zorla açarsan o parayı sana bırakır mı sanıyosun?
Acunun tayfasından yediğim telif 1 senedır beklıyorum kalkmadı benım kanalda, nasıl 6 ay sonra kalkıyor?
youtube fark edene kadar iç içten geçer.
---------- Mesaj saat 20:12:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:12:09 civarında gönderildi. ----------
standart olarak 6 ay sonra kalkıyor. youtube ile iletişime geçin bence.
Valla abi dünden beri izliyorum bu konuyu, o konudan bu konuya geçtim. Bu konuya girerkende "bu seferde bi tırt varsa 3 günü basarım" niyetindeydim..
sen yazmamış olsaydın ben basmıştım ban'ı
Ayrıca arkadaşlar size şöyle bişey söyliyeyim, mart ayı falan gibi 3.taraf uyarılarını tamamen atlatıp videoları yüklemeyi çözdüm. Rihanna'nın, adele'nin, PSY'nin şarkılarını, nba videolarını falan gayet para kazanmaları aktif olacak şekikde yükleyebiliyordum. @Muslera da @FGA 'da bilirler.
Ancak bunu paylasmadım, paylasılmasını ve yayılmasını da istemedim. Sebebi de serkan abi'nin bahsettiği gibi sadece kanal değil direk olarak adsense ban sebebi olduğundandır.
Alın bakın böyle bişey var yapın deyip bi çok kişinin adsense'sinin banlanmasına sebep olmak yerine paylaşmamak daha doğru geldi.
Kendimde kullanmıyorum bu yöntemi sonuç olarak.
Çünkü 3. taraftan kurtulsanızda bi şekilde videonuz şikayet edilecek ve bu sefer başınız ağrıyacak.
Şahsi fikrim, hiç bulaşmayın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.