Beyler benim pin nolcak bir yardım edin

ErdoganUrcu

Kayıtlı Üye
beyler ayın 17 si oldu ve pin hala yola çıkmadı bir yardım edin ne yapcam nereye yazacam bir yol gösterin kesinleşen tutar 21.64

kesinleşmiş 20tlyi geçik bir miktar varsa 15inden 2-3gün sonra yola çıkar otomatik.adsenseye girince kırmızı yazı felan gösteriyormu

kesinleşmiş 20tlyi geçik bir miktar varsa 15inden 2-3gün sonra yola çıkar otomatik.adsenseye girince kırmızı yazı felan gösteriyormu

hocam kesinleşen 21.64 kırmızı uyarı falan yok. herkeste çıktı yola benim ki kaldı ya napcaz böyle millette ayın 12 yada 13 ünde çıktı

büyük ihtimal sende fazla kesinleşti gösterdi ama hata yapmış olabilir.
Hatta bende sende Pin yola çıkmaz kesinti olunca dedim.
Sistemsel bir hata olabilir Google'a mesaj atabilirsin.

Yada en garanti birdahaki ayı bekleyeceksin.
Bu Yt'nin işine akıl sır ermez malesef.

benimkiler ayın 19u gibi yola çıkıyor dert etmeyin birkaç güne belli olur

büyük ihtimal sende fazla kesinleşti gösterdi ama hata yapmış olabilir.
Hatta bende sende Pin yola çıkmaz kesinti olunca dedim.
Sistemsel bir hata olabilir Google'a mesaj atabilirsin.

Yada en garanti birdahaki ayı bekleyeceksin.
Bu Yt'nin işine akıl sır ermez malesef.

hocam 20.32 den 21.64 kesinleşti bu bazı kişilerde görülen bir olay anladığım kadarıyla çok saçma bir durumdayım pinim yola çıkmadı. limiti geçtiğim halde. googleye nasıl mail atacam ?

benimkiler ayın 19u gibi yola çıkıyor dert etmeyin birkaç güne belli olur

hmm 19 unda çıktı diyen sadece sizi gördüm hocam o zaman ayın 19 una kadar bekliyelim

Bizimkiler yola çıktı ama elimize ulaşmadı hala.. Senin ki hepten karışık durum. 20tl yi geçtiysen yola çıkmış olması lazımdı.. Sorun nedir bilmiyorum ama mail falan at youtube'ye diyecem de hangi maile atacaksın onuda bilmiyorum..

bu 20tl den emin misiniz?
diyelim ki 10 dolardan işlem görüyor ve bunun 20tl ye denk geldiği zamanlar vardı ama artık 10 dolar 20 tl etmiyor ondan olabilir mi?

Bizimkiler yola çıktı ama elimize ulaşmadı hala.. Senin ki hepten karışık durum. 20tl yi geçtiysen yola çıkmış olması lazımdı.. Sorun nedir bilmiyorum ama mail falan at youtube'ye diyecem de hangi maile atacaksın onuda bilmiyorum..

aynen öyle hocam şimdi eşiği geçmesek amenne diyecem fakat 21.64 tl oldu ama yola da çıkmadı napcam bilmiyorum bir arkadaş ayın 19 u dedi o güne kadar da beklicez. adsense destek formu var soru yazıyon oraya yazdım bakalım ordan bir şey çıkacak mı

---------- Mesaj saat 12:57:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:44:31 civarında gönderildi. ----------

bu 20tl den emin misiniz?
diyelim ki 10 dolardan işlem görüyor ve bunun 20tl ye denk geldiği zamanlar vardı ama artık 10 dolar 20 tl etmiyor ondan olabilir mi?

hocam hesabım TL hesabı kesinleşen tutarım 21.64 TL yazıyor

beyler benim derdim başak pin geldi fakat girmiyorum biriniz yardımcı olabilir mi acaba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri