Beyler Tık saldırısı alıyorum..

harunlee

Yasaklanmış
Fark Etmiştim 8 Tık dı bi baktım 4 e düşmüşş

ee ben tıklamadım bu nasıl oluyor .. Saldırımı alıyorum..

saldırıdan kurtulabilirmyiiz eğer saldırısa

8 tık 4 e düşmüş diye mi paniktesin ....
senin durum benden de vahimmiş....

Endişen varsa adsense sag üst köşeden derdini anlatan bir geri bildirim çek en azıyla bişey olursa hesabına elinde kanıt olur saldırı aldım diyebilirsin

Fark Etmiştim 8 Tık dı bi baktım 4 e düşmüşş

ee ben tıklamadım bu nasıl oluyor .. Saldırımı alıyorum..

saldırıdan kurtulabilirmyiiz eğer saldırısa

evet şu an çok büyük bir saldırı altındasın şimdi hemen aşağıda vereceğim telefonu ara ve 10 sn bekle C.I.A. den sivil ajanlar gelip seni beyaz sarayın altındaki nüklüer patlamaya dayanıklı sığınaga götürücekler sakın korkma ve unutmaki biz senin yanındayız...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tel:165165465165981

aradım :D EmekThor Adamlarıyız dedi :D için rahat olsun :D
ahahahhaa

Tık aşırı derecede artarsa saldırı almış olmuyo musun?Senin ki düşmüş :)

Ayrıca 4-8 falan küçük rakamlar bunlar bu kadar panik yapma kardeş rahat ol.

1 saat önce 41 tık vardı bende şimdi baktım 33e indi aynı sorun bendede var bakalım daha da düşecek mi bu sayı umarım düşmez

evet şu an çok büyük bir saldırı altındasın şimdi hemen aşağıda vereceğim telefonu ara ve 10 sn bekle C.I.A. den sivil ajanlar gelip seni beyaz sarayın altındaki nüklüer patlamaya dayanıklı sığınaga götürücekler sakın korkma ve unutmaki biz senin yanındayız...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

:D :D hocam süpersiniz.
O değilde benim tıklarda da bugün azalma var nieyse. bana nie saldırmıyolar :D birisi bana saldırı emri versin :D :D

Dusse ne olacak. Simdi dusmese kazanclar kesinlesirken %100 kesilecek o para o zamab kesilecegine simdi kesilsin daha az uzulursun ayrica saldiri 4 tikla kalmaz adam saldiri yaparsa Allah ne verdiyse tiklar

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende de tıklar TIKandı kaldı.tıklamalarım artmıyor 2 saattir.

Rahat ol kardeşim birşey olmaz o kadar tık sayısına.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Bu şahsiyete komiksin diye kim inandırdı acaba ? Durmadan saçma sapan sözler peşinde(espiri diyemiyorum). Adam ciddi bir soru sormuş adam gibi cevap verebilirsin. Millet espiri niyetine söyler ama ben ciddi söylüyorum, evlat olsan sevilmezsin.

Rahat ol kardeşim birşey olmaz o kadar tık sayısına.

Bu şahsiyete komiksin diye kim inandırdı acaba ? Durmadan saçma sapan sözler peşinde(espiri diyemiyorum). Adam ciddi bir soru sormuş adam gibi cevap verebilirsin. Millet espiri niyetine söyler ama ben ciddi söylüyorum, evlat olsan sevilmezsin.

amma ciddi bir soru tık sayısı 8 den 4e düşmüş ve adam kendisine tık saldırısı yapıldığını düşünüyor baba olsan ... Neyse banlanmak istemiyorum.

amma ciddi bir soru tık sayısı 8 den 4e düşmüş ve adam kendisine tık saldırısı yapıldığını düşünüyor baba olsan ... Neyse banlanmak istemiyorum.

Sorunun ciddi olup olmamasının bir önemi var mı ? Foruma fazla katılım gösteren biri değilim ancak konuları takip ederim, farkettiğim kadarıyla bu tür esprili yorumlar beğeniliyor iyi hoşta, suyunu çıkarmanın mantığı nedir ? Kaldı ki önce diğer arkadaş şimdi sen, espri, komedi, beğeni derken neredeyse küfürleşeceksiniz bir sonraki yorumda.Konu ciddi değilse, bir iki gülücükle geçer gidersin hoş karşılanır bunlar.Bütün yorum içerik olarak dalga geçmek, küçümsemek amacı taşıyor, ben şahsen gülemedim, sanırım sorun bende ?
Umarım forum eski çizgisini bulur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri