beyler yardım edin önemli

myozkan

Kayıtlı Üye
ip adresini deşifre ettiğim dolandırıcı telefon numarasını bir facebook sayfasında paylaşmış. hesabı spamlayabilirseniz çok büyük yardıma geçer. onun bunun çocukları, yılmak yok; her gün birinizi.

bu arada telefon numaramı nereden elde ettiğini bilmiyorum.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005130887524&ref=br_rs telefon numaramı buradan paylaşmış puşt.

yeniden başka bir profilde paylaşmış :(

Son düzenleme:
ip adresini deşifre ettiğim dolandırıcı telefon numarasını bir facebook sayfasında paylaşmış. hesabı spamlayabilirseniz çok büyük yardıma geçer. onun bunun çocukları, yılmak yok; her gün birinizi.

bu arada telefon numaramı nereden elde ettiğini bilmiyorum.

https://www.facebook.com/pinarsaraclar?fref=ts telefon numaramı buradan paylaşmış puşt.

Hocam dediğiniz gibi ıkı adet sıkayyette bulundum. ınsallah faydası olur.

Hocam yanlış anlama da bu şekilde şikayet edilmesine karşıyım, şimdilik etmedim de.

Telefon numaranı paylaştıkları bir ekran görüntüsü vs atar bir kanıt gösterirsen şikayetçi olalım. Çünkü bizim gördüğümüz ekran sadece şu:

hRc2LoL.png

Belki sen eski sevgililerinden birini gözüne kestirdin intikam alıyorsun hesabını kapattırarak :) Suçlamak için demiyorum bunu elbette, ama forumdaki kimse babamızın oğlu değil. Kayıtsız şartsız güvenmeyelim ki bu dolandırıcılara fırsat vermeyelim

Tamamdır. Peki bunu nasıl şikayet edeceğiz ben bulamadım

---------- Spam Engelliyici 08:49 ---------- Önceki Mesaj 08:47 ----------

Giriş yapınca hem detaylar görünüyormuş hem de şikayet edebiliyoruz. Giriş yapmadığım için + uykusuzluk böyle sıkıntılara yol açtı :) Tamamdır şikayet ettim bende

bir şikayette benden
peki sen nasıl tespit ettin numaranı orda paylaştığını?
ayrıca arayan mal oldumu?

@youtubube hocam whatsapptan yazan bir arkadaşa sordum sağolsun verdi profili :) telefon susmuyor bu arada :)

---------- Spam Engelliyici 06:57 ---------- Önceki Mesaj 06:53 ----------

sayfa kapatılmış beyler hepinizden allah razı olsun :)

[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] yeniden başka bir profilde paylaşmış namuzsuz.

[MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] hocam gözüm yemiyor bir günlük sabredip bakıcam artık olmadı son çare :/

Hiç üşenme ve savcılığa git hocam bu kişiyi bulurlar ve sonucunda bu kendini akıllı zanneden it cezaevine girer .. Yeterki şikayetçi ol facebook profillerinin linklerini ver.

Hadi youtube işinde nasıl şikayetci olacaz bizi yakalarlar diyordunuz .. bunda ne diyecek? telefon numarası sana ait değil mi diyecek? git savcılığa bu facebook adresi defalarca bunu yaptı de " ona da şikayet edeceğini filan söyleme ki o hesabı aktif kullanmaya devam etsin anasını ağlatırlar adamın ..

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] doğrudur hocam. bugün adliyeye bir uğrayayım. evimin dibi zaten.

ekran görüntüsünü al ver savcılığa ...kendisi düşünsün,ne uğraşıyorsun...
sen bu şekilde uğraştıkça zevke gelecek ... az gerçekleri görsün bebe

Kanalın adını da değiştirmiş çok zavallı biri ya. :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri