Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
internetten şarkı veya oyun indiriyor musun?Beyler yeni başladım 5 video ekledim 2,63 kazancım olmuş. Bu video yap olayına girmek istiyorum ama acaba alacağımız para helal mi değil mi kafama takılıyo ?
malesef :Sinternetten şarkı veya oyun indiriyor musun?
attığım 5 video özgün hepsini kendim çektim ama 2 haftada 200 kere felan izlenmiş. gelir çok azTam özgün helal, diğeri hakkında yorum yapmaya gerek yok.
Helal ve haram kavramlarının anlamlarını biliyorsan az buçuk kestirebilirdin aslında.
Yeni başladıysan özgün çalışmanı tavsiye ederim.
İllaki vardır ilgili, yetenekli olduğun bir alan.
o zaman free resim videolar hariç hic bir resim video ve lisansız video editleme programı yada lisanssız windows kullanmamalesef :S
kanalda karışık videolar var. Tek konuyamı odaklansam karışıkmı devam etsem?Özgün de uzun vadeli kazanırsın. Başta parayı unut çok farklı ve çok güzel şeyler yapmadığın sürece.
tek konu olursa millet abone olur karışık olursa beğendiği videonun tarzında video bulamayacağı için abone olmazkanalda karışık videolar var. Tek konuyamı odaklansam karışıkmı devam etsem?
şef sen nasıl yapıyosun. nasıl başladın şuan ne durumdasın?tek konu olursa millet abone olur karışık olursa beğendiği videonun tarzında video bulamayacağı için abone olmaz
bende sen gibi düşünüyodum o zamanlar iddaa çok oynardım iş yok tu güç yoktu okuyoduk. İşe başladığım gün bıraktım 1 yıldır oynamıyorum.hırsızlığın tanımı birine ait olan bişeyi rızası olmadan almaktır. hırsızlık dinimizce de haram kabul edilmiştir. ama kendimizi rahatlamak için hepimiz yalan söylüyoruz. kuranda herşey açık gerisi siyaset. ama sen niye yapıyosun diye sorarsan işsizim yaşım 25. yapacak başka bi işim olsa bir dakaka uğraşmazdım bu işle.
hırsızlığın tanımı birine ait olan bişeyi rızası olmadan almaktır. hırsızlık dinimizce de haram kabul edilmiştir. ama kendimizi rahatlamak için hepimiz yalan söylüyoruz. kuranda herşey açık gerisi siyaset. ama sen niye yapıyosun diye sorarsan işsizim yaşım 25. yapacak başka bi işim olsa bir dakaka uğraşmazdım bu işle.
zaten özgün kanalım var 30 video yükledim 1k hit bile alamadım maalesef.Gecmis olsun. Issizim diye yapiyorum diyorsun. Bu ayni suna benziyor issizim ve hirsizlik yapiyorum ?
Biraz emek versen özgün calissan hem güvenli olur hemde kazancin uzun olur... karar senin
bende aynı durumdayımzaten özgün kanalım var 30 video yükledim 1k hit bile alamadım maalesef.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.