Beyond Kanal Alımı (Spam)

• Kullanıcı mavera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri

mavera

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.beyondnetwork.co
Spam kanal alımı açılmıştır. Minimum şartları yükselttik şartları karşılamayan kanallar için lütfen yazmayın ne siz ne biz yorulalım.

Şartlar;

Para Kazanma Durumu: Açık olması gerekiyor aksi taktirde davetiye gönderimi yapamıyoruz. Adsense bağlı olması gerekiyor kanalın

KAZANÇ: Günlük en az 50$

Başvuru için lütfen analytics görüntülerini önceden hazırlayınız.

Kazanç Oranı: %70

Not: Partnere girdikten sonra kanalınız kapanır ise adsensede bulunan kazancınız kesinleşir ödemenizi sorunsuz alırsınız.

Başvuru ve iletişim için skype: wardom01

PARA KAZANMASI KAPALI KANAL DAVET ATAMIYORUZ. LÜTFEN PARA KAZANMASI AÇIK OLAN KANALLARLA BAŞVURUNUZU GERÇEKLEŞTİRİN.

3 Telif yemiş 7 gün sonra kapanıcak olan kesinleşmeyecek olan kazancınızı almak isterseniz yine tarafımıza ulaşabilirsiniz. Detaylar görüşmede verilecektir.

Son düzenleme:
Para kazanması açık ve adsenseye bağlıysa neden sizinle çalışılsın hocam :)
millet zaten bu yüzden müzdarip..

Burda benim dikkatimi çeken engel geçemediğimiz içeriği nasıl geçiyorsunuz

Para kazanması açık ve adsenseye bağlıysa neden sizinle çalışılsın hocam :)
millet zaten bu yüzden müzdarip..

Burda benim dikkatimi çeken engel geçemediğimiz içeriği nasıl geçiyorsunuz

Para kazanma ile ilgili sıkıntısı varsa yine yardımcı oluyor yani açılabilir kanal sağlıyor yüksek kazançlı içeriklerde. Ayrıca da partnerde kanal kapandığında parayı alıyorsunuz Adsense'te alamıyorsunuz :(

Para kazanma ile ilgili sıkıntısı varsa yine yardımcı oluyor yani açılabilir kanal sağlıyor yüksek kazançlı içeriklerde. Ayrıca da partnerde kanal kapandığında parayı alıyorsunuz Adsense'te alamıyorsunuz :(

Tutan bir kanalım mevcut günlük izlenimi 20k+ ancak onaylardaki sıkıntı yüzünden günlük kazancının ne olacağını kestiremiyorum.

Açılabilir kanal sağlıyor derken, ben içeriğimi sizden alacağım sıfır bir kanala bağlayıp tekrar tutmasını mı bekleyeceğim yoksa mevcut para kazanması kapalı kanalı mı alacaksınız tam anlamadım :)

Tutan bir kanalım mevcut günlük izlenimi 20k+ ancak onaylardaki sıkıntı yüzünden günlük kazancının ne olacağını kestiremiyorum.

Açılabilir kanal sağlıyor derken, ben içeriğimi sizden alacağım sıfır bir kanala bağlayıp tekrar tutmasını mı bekleyeceğim yoksa mevcut para kazanması kapalı kanalı mı alacaksınız tam anlamadım :)

Merhaba hocam

İçerik vermiyoruz. Tutan içerikleriniz varsa kanalı onaya gönderme derdiniz olmuyor direk para kazanması açık kanal veriyoruz içeriğinizi o kanala yüklüyorsunuz. İçeriğiniz zaten tutan bir içerikse partnere alıyoruz kanalınız kapansada telif yesede ne olursa olsun kazancınızı alıyorsunuz :)

Artı olarak engel geçemediğiniz içerik varsa onu da geçiyoruz

her icerigi geciyor muusunuz ?

bu yoklukta hala spam kanal almanız mucize gibi bir şey :) teşekkür ederim 3 yıldır bir kez bile sorun yaşamadığım partner

Spam kanal alımı açılmıştır. Minimum şartları yükselttik şartları karşılamayan kanallar için lütfen yazmayın ne siz ne biz yorulalım.

Şartlar;

Para Kazanma Durumu: Açık olması gerekiyor aksi taktirde davetiye gönderimi yapamıyoruz. Adsense bağlı olması gerekiyor kanalın

KAZANÇ: Günlük en az 50$

Başvuru için lütfen analytics görüntülerini önceden hazırlayınız.

Kazanç Oranı: %60 (Açık Kapalı)

Not: Partnere girdikten sonra kanalınız kapanır ise adsensede bulunan kazancınız kesinleşir ödemenizi sorunsuz alırsınız.

Artı: Elinizde kazandıran içerik var fakat para kazanması açık kanalınız yok ise bu konuda yardımcı oluyoruz. Artı olarak engel geçemediğiniz içerik varsa onu da geçiyoruz :)

Başvuru ve iletişim için lütfen forum üzerinden skype adresinizi atınız.
hersy ıyı guzel hocam fakat su %60 kotu yanı kapananı %30 ypın gerekırse ama normal kesıntınız %70 odeme olsun bence eskı sıstem bour turlu cok yuksek.
ayrıca ozelden gelıyorum

Böyle bir kanalla başvurdum ama red geldi.

Direk sistem üzerinden başvurursanız otomatik red gelmiştir YPP uygun değil diye hocam, İzzettin bey'e ulaşmanız gerekmekte bu tarz konularda. Bol kazançlar.

Direk sistem üzerinden başvurursanız otomatik red gelmiştir YPP uygun değil diye hocam, İzzettin bey'e ulaşmanız gerekmekte bu tarz konularda. Bol kazançlar.

su yuzde 6*0 ı gerı 70 yapsanız ıyı olur hocam.
ayrıca mesaj attım hocama sızede yazıyım aynı mesajı bı degerlendırın

su yuzde 6*0 ı gerı 70 yapsanız ıyı olur hocam.
ayrıca mesaj attım hocama sızede yazıyım aynı mesajı bı degerlendırın

Spam konusunda tam yetki İzzettin Bey'de hocam. Ben sadece bilgi veriyorum. O nedenle bekleyebilirseniz süper olur. Ben kendisine söylerim yazdığınızı ;)

Para kazanması açıkken para kazanması giderse yine ödeme yapılıyor mu?

Para kazanması açıkken para kazanması giderse yine ödeme yapılıyor mu?

Hocam böyle bir durumla partnerdeki kanallarda rastladığımızda şu ana kadar partnerden atıldığını kanalların otomatik olarak gördük (YouTube tarafından) ancak şu zamana kadar hep YouTube ödemeyi bize gerçekleştirdi. Biz de aynı şekilde ödemeyi gerçekleştirdik; ancak farklılık olur YouTube ödemeyi gerçekleştirmezse biz de gerçekleştiremeyiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri